Sunday, March 6, 2016

Γερμανία: 15 χρονη μουσουλμάνα μαχαιρώνει αστυνομικό αιφνιδιαστικά στον λαιμό !

Μια 15χρονη μουσουλμάνα κοπέλα μπήκε σε ένα γερμανικό σιδηροδρομικό σταθμό την Παρασκευή και μαχαίρωσε τραυματίζοντας βαριά τον πρώτο αξιωματικό ο οποίος την πλησίασε. Η μουσουλμάνα τώρα έχει αποκαλυφθεί ότι είναι ένας λάτρης του ισλαμικού κράτους.

Η 15χρονη από το Μαρόκο συνελήφθη την Παρασκευή μετά από επίθεση με μαχαίρι σε κεντρικό σταθμό του Ανόβερου. Η νεαρή κοπέλα που φορούσε μαντίλα παρατηρήθηκε να κοιτάζει έντονα τους υπαλλήλους στο γραφείο με το βλέμμα της – αυτό φαίνεται από τα βίντεο επιτήρησης στον σταθμό, αναφέρει η Bild.
Όταν ένας αξιωματικός πλησίασε το νεαρό κορίτσι και παρέδωσε τα έγγραφα ταυτότητάς της, καθώς εκείνος ήταν απασχολημένος να διαβάζει τα έγγραφα εκείνη χτύπησε αιφνιδιαστικά. Ένας εκπρόσωπος είπε: «Όταν ο αξιωματικός ελαφρώς στράφηκε μακριά για να ελέγξει την ταυτότητά της, με ταχύτητα αστραπής εκείνη τον μαχαίρωσε … Ο συνάδελφός δεν είχε την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον εαυτό του».
Σε εκείνο το σημείο, άλλοι αξιωματικοί συνέλαβαν την κοπέλα. Ο βαριά τραυματισμένος αξιωματικός έπρεπε να λάβει επείγουσα χειρουργική επέμβαση, το μαχαίρι της κουζίνας είχε εισέλθει από το λαιμό του, με έναν συνάδελφο παρατηρώντας «είναι ένα θαύμα που επέζησε».
Το συμβάν δεν συγκέντρωσε καμία προσοχή των μέσων ενημέρωσης, αλλά έχει πλέον αποδειχθεί ότι η επίθεση ήταν εμπνευσμένη από ισλαμιστική ιδεολογία, με το νεαρό κορίτσι που επιτίθεται σε έναν στόχο στην Ευρώπη, επειδή δεν ήταν σε θέση να ταξιδέψει στο ίδιο το Ισλαμικό Κράτος και να ενταχθεί με τους ομόθρησκούς της.
Η εφημερίδα του Βερολίνου BZ γράφει ότι η κοπέλα ζούσε για ορισμένο χρονικό διάστημα στα τουρκο-συριακά σύνορα, και έχει ενδεχομένως ριζοσπαστικοποιηθεί εκεί. Την είχαν πρόσφατα μεταφέρει από την περιοχή στη μητέρα της στη Γερμανία, και μπορεί να ήταν απογοητευμένη που βρισκόταν μακριά από το Ισλαμικό Κράτος.
Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας παρατήρησε σχετικά με την αξιόλογη αναλγησία της, ότι δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον αν μαχαίρωσε τον αξιωματικό ή αν πέθανε, αλλά με μεγάλη ανησυχία μετά τη σύλληψή της φρόντισε την μαντίλα της να την καλύπτει σωστά. Η κοπέλα ήταν κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου, και είχε επανειλημμένα προβλήματα με την αστυνομία με κατηγορίες για κλοπές και επιθέσεις.
prisonplanet

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails