Sunday, March 6, 2016

Πολιτικός αναλυτής έκανε έκκληση στο Russia Today εκατομμύρια Μαύροι και Ασιάτες να πλημμυρίσουν την Ευρώπη για να κάνουν την Ευρώπη «μαύρη»


Ο ινδικής καταγωγής μαρξιστής πολιτικός αναλυτής και σχολιαστής στο κανάλι Russia TodaySukant Chandan έκανε έκκληση «όλοι οι Μαύροι και οι Ασιάτες» να πλημμυρίσουν την Ευρώπη κατά εκατοντάδες εκατομμύρια και να κάνουν την «Ευρώπη μαύρη» για την παλιά «εγκλήματα» της αποικιοκρατίας και την φερόμενη εκμετάλλευση των μουσουλμανικών εθνών σε μια συνέντευξη που ονομάζεται "Ανθρώπινα παλιρροϊκά κύματα" στο RT. Ανέφερε το απόσπασμα του Μουαμάρ Καντάφι ο οποίος είχε προειδοποιήσει ότι η Ευρώπη διατρέχει τον κίνδυνο να γίνει "μαύρη", εκτός εάν η ΕΕ πλήρωνε στη Λιβύη τουλάχιστον 5 δις € ετησίως για να εμποδίσει την άφιξη των παράνομων μεταναστών από την Αφρική πίσω στο 2010. Η Ευρώπη αρνήθηκε την πληρωμή και ο Καντάφι τελικά δολοφονήθηκε.


Σε ένα παλαιότερο δημοσιευμένο άρθρο του με τίτλο «Καταλαμβάνοντας την Δύση», ο Chandan, που μένει στο Λονδίνο, ζητεί την πλήρη εξάλειψη του ευρωπαϊκού πολιτισμού ως τρόπου να αποδοθεί δικαιοσύνη για "τα παλιά εγκλήματα".

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails