Sunday, March 6, 2016

Δουλειές για λαθρομετανάστες υπάρχουν: Άδεια εργασίας και παραμονής σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς - Οι Έλληνες να φύγουν!

Ο ανθελληνικός χαρακτήρας της... 
κυβέρνησης Σύριζα και η ρατσιστική διάθεση έναντι των Ελλήνων αποκαλύπτεται καθημερινά. Στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου για το λαθρομεταναστευτικό ο Αρχηγός της 3ΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ  είχε τονίσει πως οι μόνοι νόμιμοι μετανάστες στην χώρα μας είναι οι Έλληνες, οι οποίοι μεταναστεύουν μαζικά στο εξωτερικό.

Την εκτίμηση αυτή ήρθε να επιβεβαιώσει το αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας "Παραπολιτικά" για το ανθελληνικό σχέδιο της κυβέρνησης για παροχή άδειας εργασίας και παραμονής στους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες.



Όπως αποκαλύπτεται από τις πρόσφατες υπουργικές αποφάσεις παρέχεται στους λαθρομετανάστες η δυνατότητα να βγάλουν κανονικά τα χαρτιά τους και να εργαστούν στην Πατρίδα μας, αντικαθιστώντας έτσι τους Έλληνες εργάτες!

Η ανθελληνική κυβέρνηση δεν έχει κανένα πρόβλημα να αντικαταστήσει το εγχώριο εργατικό δυναμικό με "πάμφθηνους" λαθρομετανάστες, διώχνοντας τους Έλληνες στο εξωτερικό.


Εξάλλου αυτό είναι το πρώτο βήμα της συνολικής αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού, αφού οι ανθέλληνες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δώσουν ιθαγένεια και κυρίως εκλογικό δικαίωμα στους χιλιάδες λαθρομετανάστες, ώστε να διατηρηθούν στην εξουσία.







No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails