Tuesday, June 14, 2016

ΡΕ ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ!!!


ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΡΙΖΕΪΚΗ ΕΡΤ:
Δεκτή έγινε από τη Δημοτική Αρχή του Μπόντρουμ, η πρόταση του δημάρχου Κω Γιώργου Κυρίτση τόσο για τη δημιουργία τουριστικής ζώνης που θα περιλαμβάνει τους δύο δήμους, όσο και για την ανάσχεση των αφίξεων μεταναστών.

Σημειώνεται ότι οι δύο αντιπροσωπείες, της Κω και του Μπόντρουμ, συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Δημαρχείο της Αλικαρνασσού.
Οι συζητήσεις, όπως έγινε γνωστό, θα συνεχιστούν την Τετάρτη, με την επίσκεψη στην Κω του δημάρχου Αλικαρνασσού οπότε και θα οριστικοποιηθεί το πλαίσιο της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Η πρόταση συνεργασίας θα περιλαμβάνει επίσης από κοινού διοργάνωση ημερίδων, συνεδρίων και εκθέσεων για την προώθηση και προβολή της Κω και του Μπόντρουμ ως τουριστικών προορισμών,
συνεργασία στη δημιουργία visa centers τόσο στην Κω όσο και στο Μπόντρουμ, δύο κοινές συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων το χρόνο, πολιτιστικές ανταλλαγές και διοργάνωση από κοινού ενός Φεστιβάλ τη θερινή περίοδο, προώθηση εμπορικών και επιχειρηματικών συνεργασιών, καθώς και κοινές δράσεις τουριστικής προβολής και ανάπτυξης. 
Ο Δήμαρχος Κω, θα ενημερώσει τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων αλλά και τους φορείς του νησιού για τις διαπραγματεύσεις και το περιεχόμενο αυτής της συμφωνίας. Ανάλογη ενημέρωση θα γίνει στους Βουλευτές Δωδεκανήσου, στους Ευρωβουλευτές και στον Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο, στην ελληνική κυβέρνηση και τα κόμματα.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails