Monday, June 20, 2016

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΞ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ


Τα τελευταία λόγια της βουλευτού των εργατικών Τζο Κοξ, ήταν «Πονάω πολύ»… όπως "αποκάλυψε" στην εφημερίδα "The Independent", ο πατέρας της βοηθού της Ghulam Maniyar.
Μετα την επιτυχημένη επικοινωνιακή δολοφονία της Τζο Κοξ το γραφείο στοιχημάτων Betfair ανακοίνωσε ότι «η πιθανότητα οι Βρετανοί να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου αυξήθηκε φθάνοντας το 67%». 
Η δολοφονία αλλάζει τα πάντα για το Brexit με τους Εργατικούς και τον τροτσκιστή αρχηγό τους Κόρμπιν να "καρπώνονται" τα οφέλη της δολοφονίας. 



Η καημένη η απόφοιτη του London School of Economics, Τζο Κοξ, είχε πεθαίνοντας την ηλίθια έκφραση για την οποία μίλησε ο Ρακόφσκι, στην Κόκκινη Συμφωνία. 
Ο Ρακόφσκι στη συζήτηση του με τον ανακριτή της ГУГБ/НКВД, «Γαμπριέλ Κουσμίν», είπε: «Μη σας ξεφύγει η ηλίθια έκφραση στο πρόσωπο κάποιου μασόνου, τη στιγμή που θα αντιληφθεί, ότι πρέπει να πεθάνει στα χέρια των επαναστατών». 

Διαβάστε την «Κόκκινη Συμφωνία» για να σας ανοίξουν τα μάτια. 

Ο Ρακόφσκι , που γνώριζε τα γεγονότα, από πρώτο χέρι, στην κατάθεση του στην Νι-Κα-Βε-Ντε, το 1938, απεκάλυψε ότι η αποστολή του «γαμπρού» των Τραπεζιτών Λεβ Νταβίντοβιτς Μπρονστέιν(Τρότσκι), στα Βαλκάνια, δεν ήταν δημοσιογραφική, αλλά «επαναστατική». Εκείνος διοργάνωσε τη δολοφονία του διαδόχου της Αυστροουγγαρίας Φερδινάνδου, που οδήγησε στον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, και καθοδηγούσε τις ενέργειες των «σοσιαλιστών» για τη δημιουργία στην Μακεδονία, ενός αυτόνομου εβραϊκού κράτους, στο πλαίσιο των βαλκανικών πολέμων. «Πίσω από τους ανθρώπους που οργάνωσαν και διέπραξαν την δολοφονική επίθεση κατά του Αρχιδούκα Φερδινάνδου στο Σαράγιεβο βρισκόταν ο Τρότσκι, και αυτή η δολοφονία, ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει ο Ευρωπαϊκός Πόλεμος. Πιστεύετε πραγματικά ότι η δολοφονία και ο πόλεμος ήταν «απλές συμπτώσεις», όπως είπε 
ο Λόρδος Μέλχετ;.», αποκάλυψε ο Ρακόφσκι. 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails