Sunday, June 26, 2016

ΥΜΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ....



Το ευρωκρατικό καθεστώς χάνει από «διάσπαση» του Ηνωμένου Βασιλείου όχι οι πολίτες
Μας έπρηξαν για τις «απώλειες» του Ηνωμένου Βασιλείου για Σκωτία, Βόρεια Ιρλανδία, Γιβραλτάρ κλπ. Τα απομεινάρια του ναζιστικού ευρωκρατικού καθεστώτος χάνουν. Αυτοί που καταπλακώθηκαν από την ψήφο των Βρετανών ώστε να παρατήσουν το ναζιστικό μόρφωμα της Ε.Ε., τώρα δεν έχουν το βρετανικό εργαλείο γεωπολιτικού ελέγχου.

brexit
Τώρα οι κοινωνίες που αποτελούν το Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να ελευθερωθούν από την καθεστωτική φυλακή των ναζιστοειδών του ευρωενωσίτικου κράτους. Τώρα θα μπορεί να αποδωθεί εδαφική δικαιοσύνη και οι Ουαλλοί, Σκωτσέζοι, Ιρλανδοί να συνυπάρξουν ειρηνικά και ελεύθερα ως ανεξάρτητες οντότητες πέρα από τον αποικιοκρατικό έλεγχο των επικυρίαρχων.
Οι Βρετανοί έσπασαν το χέρι του καθεστώτος που έφερε το μίσος των λαών κατά των Βρετανών. Το καθεστώς χάνει, όχι οι Βρετανοί.
k
Το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ… Η αντίσταση στα Μνημόνια που μετατράπηκε σε «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»… Ο πόλεμος με την ΕΛΙΤ που έμεινε στα λόγια…
Οι Βρετανοί κατάφεραν να υλοποιήσουν την προεκλογική υπόσχεση του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα για τερματισμό των πολιτικών λιτότητας, αλλά και ότι θα κάνει τις αγορές να χορεύουν πεντοζάλη. Έτσι αν και ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει «αριστερός» και θα έπρεπε να είναι από τους πρώτους θα πανηγύριζαν για το Brexit (καθώς αυτό αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα στις ευρωπαϊκές πολιτικές) μετά το ελληνικό δημοψήφισμα πέρυσι το καλοκαίρι, μετά τα όσα μέτρα έχουν περάσει από την ελληνική Βουλή (περικοπές στις συντάξεις, αύξηση του ΦΠΑ, νέοι φόροι κλπ) δεν μπορεί να παρά να είναι απλός παρατηρητής των εξελίξεων.
ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΛΚΗΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Άλλωστε, πως θα μπορούσε ο Πρωθυπουργός να πάρει θέση για το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψήφισματος από τη στιγμή που ξεπούλησε την ελληνική δημόσια περιουσία για να κάνει το χατίρι των δανειστών; Πως θα μπορούσε να μιλήσει από τη στιγμή που καταπάτησε όλες τις κόκκινες γραμμές του για να παραμείνει στο Μέγαρο Μαξίμου;
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στο ελληνικό δημοψήφισμα το ΟΧΙ είχε υπερισχύσει με περίπου 62% (πολύ μεγαλύτερο από το 51,9% της Βρετανίας). Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας μέσα σε μία νύχτα το έκανε «ναι σε όλα»…
Το BREXIT… Ξεβράκωσε τον Τσίπρα!
brexit-grexit
BREXIT & GREXIT
Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
Σήμερα η Ε.Ε. κατάντησε φωλεά λύκων.
Σήμερα η Ε.Ε. κατάντησε αποικία & προτεκτοράτο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και της Σιωνιστικής μαφίας αυτού.(Ν.Τ.Π.)
Οι Άγγλοι γλύτωσαν, μακάρι να υπήρχε ένας Πολιτικός Αρχηγός, να οδηγούσε τον Ελληνικό Λαό στην έξοδο από αυτή τη φωλιά των φιδιών.
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτωρες, θα διαλύσουν την Ε.Ε. όπως διέλυσαν την ΕΣΣΔ.
Σε αυτή τη περίπτωση, θα βρεθεί η Ελλάς, όπως βρέθηκε η Βουλγαρία-Ρουμανία μετά τη διάλυση της Ε.Σ.Σ.Δ. Προλαβαίνουμε να σωθούμε με ένα GREXIT!!!
Οι Πολιτικοί Αρχηγοί που έχουμε σήμερα, είναι κατώτεροι των περιστάσεων, είναι όλοι τους σφογγοκωλάριοι του Προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, της Ν.Τ.Π.
Ο Τσίπρας χαρακτήρισε τους Ευρωσκεπτικιστές Ακροδεξιούς, έτσι τους λένε οι Αριστεροί-Σοσιαλιστές πολιτικοί δούλοι του Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Δεν είναι ακροδεξιοί, αλλά Πατριώτες, που ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα της Πατρίδος, και ΟΧΙ για τα συμφέροντα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & παρέας…….
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι αυτός που πίνει το αίμα των Λαών της Γης, διά των δανείων, Μνημονίων, Λιτότητας, φτώχειας στους Λαούς της Ε.Ε., Τραπεζών, Χρηματιστηρίων, χρεοκοπίας, και αρπαγής όλων των περιουσιακών στοιχείων του Λαού. Όλα αυτά τα ζούμε σήμερα…….
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι αυτός που κάνει κουμάντο στην Σιωνιστική Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση. (Ε.Ε.)
Όλα τα επιτελικά όργανα-στελέχη της Ε.Ε. είναι
Γερμανο-Εβραίοι Σιωνιστές, βλέπε Μέρκελ, Σούλτζ, Ντάϊσελμπλούμ, Ντούσκ, Γιούνγκερ, Σόϊμπλε, κλπ.
Όποιος φεύγει σώνεται από το λάκκο των λεόντων!!!
Οι Γερμανο-Εβραίοι Σιωνιστές σκλάβωσαν την Ευρώπη αυτή τη φορά, δια της οικονομίας, αντί των όπλων.
Ήδη ξεσηκώνονται οι Ευρωπαϊκοί Λαοί.
Είθε το BREXIT να φέρει ένα GREXIT να σωθούμε από τη φωλιά με τις οχιές.
Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΕΙΤΩ………

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails