Wednesday, November 18, 2020

Πραξικοπήματα 4 -Το σχέδιο μετά τον κορωνοϊό: Χρειαζόμαστε μια μεγάλη επαναρρύθμιση-επανεκκίνηση

 

Κι ενόσω τα εκατομμύρια φυλακισμένων ελπίζουν ότι σύντομα οι δεσμοφύλακές τους θα έχουν την καλωσύνη να τους επιτρέψουν να κάθονται στον ήλιο ή δίπλα στο ποτάμι κατά βούληση, αυτοί οι δεσμοφύλακες έχουν τα δικά τους σχέδια.

Ο συντηρητικός άγγλος βουλευτής Tobias Ellwood είναι φανατικός φίλος της καραντίνας· και κανονικά το εικόνισμά του θα έπρεπε να βρίσκεται σε κάθε «κοινωνικά υπεύθυνο» σπίτι ή δωμάτιο. Είναι και άλλα πράγματα. Είναι πρόεδρος της «επιτροπής άμυνας» του βρετανικού κοινοβουλίου. Είναι επίσης μέλος της θηριώδους «77ης ταξιαρχίας» (77th Brigade), που είναι οι ειδικοί ψυχολογικού πολέμου του βρετανικού στρατού,

και συμμετέχει (η brigade) στη διαμόρφωση της «δημόσιας συζήτησης» για τον covid στην επικράτεια της αυτού μεγαλειότητας – καταλαβαίνετε πως: undercover…. Με δυο λόγια δεν είναι ένας απλός blogger, ένας ανιαρός πελάτης των antisocial media, ένας ανώνυμος στρατιώτης στο “πόλεμο κατά του αόρατου εχθρού”. Είναι απ’ τους ανθρώπους που ξέρουν τον τρόπο να γίνονται πράξη αυτά που ονειρεύονται οι ανιαροί πελάτες της εξουσίας.

Την Δευτέρα 28 του περασμένου Σεπτέμβρη, όταν στα μουλωχτά μεν γίνονταν διεθνείς συζητήσεις για ένα «πανευρωπαϊκό lockdown» τον Νοέμβρη / Δεκέμβρη, φανερά δε οι ευρωπαϊκές πολιτικές βιτρίνες ορκίζονταν ότι «αποκλείεται να το κάνουμε, δεν συμφέρει την οικονομία…», ο Tobias Ellwood έκανε μια ενδιαφέρουσα αγόρευση / εισήγηση στο κοινοβούλιο. Θέμα της; Η επιχείρηση μαζικού εμβολιασμού είναι μια πολύπλοκη επιχείρηση ανάλογη της απόβασης στη Νορμανδία και της (αναδίπλωσης) απ’ την Δουκέρνη…

Ωραίες παρομοιώσεις!!! Τι πρότεινε ο άγγλος ειδικός ψυχολογικού πολέμου; Μια άγρια απόβαση στο κοινωνικό πεδίο!!!

Πρότεινε πρώτον, ότι το υπουργείο άμυνας και ο στρατός πρέπει να αναλάβουν τον έλεγχο της διαδικασίας και της προόδου αυτού του εμβολιασμού. (Έχουμε παρουσιάσει ήδη, πριν 6 ημέρες, στις 9 Νοέμβρη, την περίπτωση του Liverpool, για τα τεστ στα σχολεία: ο νόμος και η τάξη μ.c. 2…)

Δεύτερον, ότι το εμβόλιο θα πρέπει να είναι υποχρεωτικό (όπως, άλλωστε, το έθεσε και ο κυρ pfizer, δες το χθεσινό video για το ποινικό μητρώο της εταιρείας).

Τρίτον, ότι υπό την επίβλεψη του στρατού θα πρέπει να δημιουργηθεί μια «εθνική βάση δεδομένων» για το ποιος έχει εμβολιαστεί και ποιος όχι. Φακέλωμα λέγεται… αλλά είναι “για καλό σκοπό”…

Τέταρτον, ότι θα πρέπει να εκδίδονται «πιστοποιητικά εμβολιασμού» που θα επιτρέπουν τις μετακινήσεις των εμβολιασμένων. Θα πρέπει επίσης να αναγνωριστούν διεθνώς, ώστε να (τους) επιτρέπουν και τα διεθνή ταξίδια.

Πέμπτον, ότι όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν θα υπόκεινται στις απαγορεύσεις που ισχύουν τώρα για τα «μιάσματα».

Έκτον: με αυτά τα δεδομένα ο ειδικός ψυχολογικού πολέμου και τα λοιπά και τα λοιπά εκτίμησε ότι (δικά του τα λόγια): …η μεγαλύτερη πρόκληση θα είναι η διαχείριση της μεταβατικής περιόδου, εν δυνάμει διάρκειας ενός έτους, όταν τμήματα της κοινωνίας μας θα έχουν απελευθερωθεί απ’ την απειλή του covid-19 και θα επιδιώκουν να γυρίσουν στην κανονικότητα, αλλά εκείνοι που ακόμα δεν θα έχουν εμβολιαστεί θα υπόκεινται στους κανόνες κοινωνικής απομόνωσης…

Δεν αναφερόταν στους «αρνητές» οι οποίοι, στο κάτω κάτω, για το καλό της δημόσιας υγείας, θα πρέπει να μαζευτούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και να απασχολούνται σε καταναγκαστικά έργα… Αναφερόταν στους άλλους, τους υπάκουους, που απλά θα εμβολιάζονται πιο αργά από τους υπόλοιπους…. Άντε, λοιπόν, να ελέγχεις τους μολυσματικούς που θα κρύβονται μέσα στα πλήθη των «εγκεκριμένων»…

Όπως βλέπετε (αν δεν το ξέρατε) τα αφεντικά κοιτούν πολύ μακρύτερα απ’ την μύτη τους. Άρα είναι δικό μας πρόβλημα ότι έχουμε χάσει την επαφή με τον ορίζοντα…

Ναι, είναι αλήθεια. Το no future έχει γονατίσει ήδη δυο γενιές… Που νόμισαν ότι το μικρο-παρόν τους θα διαρκέσει πολύ…

πηγή

Το σχέδιο μετά τον κορωνοϊό: Χρειαζόμαστε μια μεγάλη επαναρρύθμιση-επανεκκίνηση

«Great Reset» «Η Μεγάλη Επανεκκίνηση» – Τώρα έγινε ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ στο περιοδικό TIME

Όλα προχωρούν με ταχείς ρυθμούς…

Το el.gr έκανε την αποκάλυψη τον Ιούνιο!

Το περιοδικό Time αφιέρωσε ένα ολόκληρο τεύχος για την προώθηση της… πρωτοβουλίας των διεθνιστών, με αφορμή τον κορωνοϊό, που ονομάζεται «Η Μεγάλη Επανεκκίνηση» και θα επιδιώξει να «προωθήσει τα σοσιαλιστικά ιδανικά», τα οποία, όπως γνωρίζουμε στην ιστορία, κατέστρεψαν τα ατομικά δικαιώματα, όπου εφαρμόστηκαν.

Άλλωστε με αφορμή τον κορωνοϊό παρατηρούμε εκ των πραγμάτων πως τα ατομικά μας δικαιώματα έχουν περιοριστεί.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Θυμίζουμε πως το σχέδιο «Great Reset» έχει εκπονηθεί από τους διεθνιστές του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) και επιδιώκει, κατά κύριο λόγο, να πατηθεί το κουμπί επανεκκίνησης-επαναρρύθμισης στην παγκόσμια οικονομία, αντικαθιστώντας το καπιταλιστικό σύστημα με «σύγχρονα σοσιαλιστικά συστήματα»: ένας μεταμοντέρνος Νέο-Κομμουνισμός με την βοήθεια της τεχνολογίας, βασισμένος στην «Νέα Πράσινη Νέα Συμφωνία» της Ατζέντας 2030.

Στον πυρήνα του σχεδίου βρίσκεται η «Μεγάλη Επαναρύθμιση-Επανεκκίνηση», γύρω της γυρίζουν οι βασικοί πυλώνες, προκειμένου να αλλάξει ο πλανήτης (Βιώσιμη Ανάπτυξη, Αλλαγές στην Υγεία, Παγκόσμια Συνεργασία, Επανασχεδιασμός Κοινωνικών Συμβολαίων και Εργασιακών Συνθηκών).

Εν συνεχεία οι βασικοί πυλώνες είναι συνδεδεμένοι με θέματα όπως η Παγκόσμια Κυβέρνηση, η ένταξη των LGBTQ, το περιβάλλον, η υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή, το 5G, τα drones, η ψηφιακή ταυτότητα («σφράγισμα» όσων δεχτούν το εμβόλιο του Bill Gates) και πολλά άλλα!

Το σχέδιο μετά τον κορωνοϊό: Χρειαζόμαστε μια μεγάλη επαναρρύθμιση-επανεκκίνηση

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails