Tuesday, November 10, 2020

EΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ....

 






 ..... ήταν το σύνθημα, που στο άκουσμά του, βγήκε άσπρος καπνός από τις καμινάδες των κρεματορίων, ο Τουρκικός στόλος επέστρεψε στις βάσεις του και ο μακελάρης των Ελλήνων, που το παίζει «Θεός» είπε: „γενηθήτω φως“ και εγένετο lock down!


Οι λόγοι .... Οι δυνάμεις κατοχής τα «βρήκαν» (05.11.20, Schopfheim /Lörrach/ Γερμανία) με τους Τούρκους, σε ότι αφορά το Αιγαίο, την Κύπρο, τη Δ. Θράκη, τη Β. Ήπειρο και τη «Τσαμουριά»! Η συμφωνία, που «γράφτηκε» από χέρι Γερμανικό, περιγράφει τις «παραχωρήσεις», που έγιναν ερήμην της Ελλάδος, προς τη Tουρκία και την Αλβανία με τέτοια σαφήνεια, που φωτογραφίζει ήδη τα εδάφη και τα κυριαρχικά δικαιώματα, που θα ‘ρθουν στο Δικαστήριο της Χάγης προς επικήρωση!


Το κλείσιμο 63 hotspots, που προανήγγειλε ο Υπουργός μετανάστευσης, σήμαινε, ότι οι κάτοικοί τους, περ. 100.000 λαθρομετανάστες, θα μετακομίσουν σε κατοικίες της διπλανής πόρτας, έτσι ώστε να μπορέσουν να ενσωματωθούν, γρηγορότερα, στην Ελληνική κοινωνία.


Ο φόβος, ότι θα υπάρξουν μαζικές λαϊκές αντιδράσεις αν μαθευτεί τι «συμφώνησε» ή «προγραμμάτισε» η κυβέρνηση, οδήγησαν το Βερολίνο στην λύση του lock down, επειδή πιστεύει, ότι με την βοήθεια του covid-19, των σεναρίων του τρόμου, που διακινούνται μέσω ΜΜΕ και της βίας που ασκούν ανεξέλεγκτα πλέον οι πραιτωριανοί του «Μανιαδάκη», οι Έλληνες θα υποταγούν πλήρως στα κελεύσματα του. H χώρα μπήκε στην κατάψυξη κατά τρόπο που δείχνει ότι η κυβέρνηση πιάστηκε, από την Μέρκελ, πάλι στον ύπνο, όπως λ.χ. ο Υπ.Εξ Δένδιας, πρόσφατα στο Κάϊρο, όπου αναγκάστηκε να υπογράψει μια συμφωνία με την Αίγυπτο για την ΑΟΖ, δίχως να γνωρίζει το παραμικρό επί τούτου! (Η διαπραγμάτευση διεξήχθει απουσία της Ελλάδος)


Τα χάλια μας ....  Οι Γερμανοί γνωρίζουν και κινούν τα πάντα στην Ελλάδα όπως π.χ. ότι οι πολίτες και οι υπηρεσίες επικοινωνούν με τα Ελληνικά υπουργεία ή αυτά μεταξύ τους και με το Μέγαρο Μαξίμου, μόνο μέσω Βερολίνου. Στις αρχές του 2012 υπεγράφη συμφωνία, (ΜοU), μεταξύ της Γερμανίας, ως Domain Leader της Ε.Ε., της Task force (TFGR) και της Ελλάδος, που εξουσιοδοτούσε τη Γερμανία να εποπτεύει και να ελέγχει διαρκώς και σε πραγματικό χρόνο την Ελλάδα. Η «μεταρρύθμιση» αυτή, κύριος όρος του 1ου μνημονίου, υλοποιήθηκε, συν τοις άλλοις, από την θυγατρική της Γεμανικής κυβέρνησης, GIZ GmbH.


Έκτοτε, κάθε επικοινωνία, π.χ. από και προς το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας επιτυγχάνεται μόνο μέσω της ΙΤ-πλαττφόρμας του DIMDI (Deutsches Institut für Medizinische Dokumentation und Information), που ανήκει στο Γερμανικό Υπουργείο Υγείας! Γεγονός, που εξηγεί πολλά από τα ανεξήγητα που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα εξ αιτίας μιας «πανδημίας» (Covid-19), κατ’ όνομα αλλά με τα ίδια συμπτώματα όπως αυτά της γρίπης! Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι «ειδικοί» σπέρνουν τον πανικό και παραβιάζουν δεκάδες άρθρα του Συντάγματος για να βάλουν τους Έλληνες δια της βίας σε κατ’ οίκον περιορισμό, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, (Π.Ο.Υ) δηλώνει στον ιστότοπό της ότι «..... τα περισσότερα άτομα που έχουν μολυνθεί από τον Covid-19 εμφανίζουν ήπια έως μέτρια αναπνευστική νόσο και αναρρώνουν χωρίς να απαιτείται ειδική θεραπεία». Ποιός ο λόγος να πληρώνει το πτωχευμένο κράτος δεκάδες εκατομμυρίων στα ΜΜΕ για να κάνει ρεκλάμα σ’ ένα «θανατηφόρο» ιό, τη στιγμή που το Ε.Σ.Υ αδυνατεί να τον αντιμετωπίσει, επειδή η Γερμανία απαγορεύει να επενδυθούν ισόποσα κεφάλαια σε ΜΕΘ, φάρμακα, ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.


Ο κακός μας ο καιρός ..... Δηλώσεις του επιπέδου «.... βοηθούμε προκειμένου να υπάρξει μια ποιοτική μετάβαση των ασθενών προς τον θάνατο» ή ότι «.... δεν γνώριζα πόσοι άνθρωποι εξαρτώνται από τον μισθό τους» μαρτυρούν ότι η κυβέρνηση της Ελλάδος βρωμάει σαν το ψάρι, από το κεφάλ!. Η βία, η χυδαιότητα, το μίσος και ο ρατσισμός που παρατηρείται καθημερινά στην συμπεριφορά του καθεστώτος, προς αντιμετώπιση της διαφορετικής άποψης, θυμίζουν πλέον χιτλερική Γερμανία!


Η Ελλάδα έχει καταδικαστεί, από τους «φίλους και συμμάχους» της να πεθάνει με «δόσεις». Οι πρόσφατες δηλώσεις του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα περί «διπλωματίας» αποδεικνύουν, ότι το μαρτύριο της «σταγόνας» θα συνεχιστεί έως ότου, «χάριν της ειρήνης», ξαναγυρίσουν τα σύνορα της Ελλάδος στην Ελασσόνα. Είναι κοινό μυστικό ότι σύσσωμη η ελίτ της χώρας διαμορφώνει τις πολιτικές της, σύμφωνα με τις εντολές και τα συμφέροντα ξένων δυνάμεων, των εχθρών της Πατρίδος!


200 χρόνια μετά την Επανάσταση του ’21, η Ελλάς ευρίσκεται ακόμη υπό τη συνεχή και πλήρη οικονομική, πολιτική, δικαστική και στρατιωτική εποπτεία/κατοχή του άξονα Βερολίνου- Ουάσιγκτον. Οι Έλληνες πατριώτες οφείλουν να αντιδράσουν και θα αντιδράσουν! Δεν χρειάζεται να ειπωθούν λόγια παχιά και ξύλινα. Ένα είναι βέβαιο, ότι η επέτειος της Επανάστασης του '21 θα εορταστεί την 25η Μαρτίου 2021 με μεγαλοπρέπεια σε μια λεύτερη, ανεξάρτητη και κυρίαρχη Ελλάδα, ακόμη και αν αυτό χρειαστεί να το πληρώσουμε ακριβά, με την ζωή μας!


Ας μας ενώνει ότι μας χώριζε,


Καλή Λευτεριά.


Νέα Φιλική Εταιρεία


 


Υ.Γ.: Το καθεστώς Μητσοτάκη απαγορεύει από τις 22.02.20 την ελεύθερη διακίνηση του λίνκ, που αντιστοιχεί στον ιστότοπο της Νέας Φιλικής Εταιρείας, σε facebook, Youtube, Messenger etc.. H ελεύθερη διακίνηση των ιδεών μας επιτρέπεται ακόμη μόνο μέσω Google.



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails