Monday, November 16, 2020

Ο Άγγλος πρωθυπουργός Μπ.Τζόνσον, συναντά τον Bill Gates για να συζητήσουν (…) την εφαρμογή του «Παγκόσμιου» Μαζικού Προγράμματος Εμβολιασμού!

 

12 Νοεμβρίου 2020, απο τονSteve Watson για τον ειδησεογραφικό ιστότοπο SummitNews  [1]

Ο Μπόρις Τζόνσον προτίθεται να εκμεταλλευτεί τη βρετανική προεδρία των G7 το 2021 για να εφαρμόσει την «παγκόσμια προσέγγιση» του Ιδρύματος Gates για την«ασφάλεια της υγείας»

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος επί του παρόντος δέχεται σφοδρές αντιδράσεις για την απόφαση του να επιβάλλει ακόμα ένα Απαγορευτικό (lockdown)  βάσει αμφισβητούμενων δεδομένων, συναντήθηκε με τον Μπιλ Γκέιτς για να συζητήσει την εφαρμογή ενός παγκόσμιου προγράμματος «ασφάλειας της υγείας» χρησιμοποιώντας τη βρετανική προεδρία της G7 για να επιταχύνει τη διαδικασία.

Ο Τζόνσον συναντήθηκε με τον Γκέιτς μαζί με τους διευθύνοντες συμβούλους δέκα από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες του κόσμου για να προωθήσουν σχέδια για την ανάπτυξη του εμβολίου για τον κορονοϊό. [2]

Κάθε διευθύνων σύμβουλος συμφώνησε να δεσμευτεί να παράσχει «δίκαιη» πρόσβαση σε όλο τον κόσμο στο εμβόλιο όταν αυτό θα είναι έτοιμο.

Ο Τζόνσον είπε ότι η ευκαιρία που δίνει η Προεδρία της G7 το 2021 στη Βρετανία θα επιτρέψει στο έθνος να ηγηθεί ενός παγκόσμιου σχεδίου υγείας που αναπτύχθηκε από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates σε συνεργασία με το Wellcome Trust. [3]

Το σχέδιο παρουσιάστηκε από τον Γκέιτς στα Ηνωμένα Έθνη τον Σεπτέμβριο, όπου ζήτησε την αναβάθμιση της ικανότητας των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών να παράγουν «εμβόλια και θεραπείες».

Ο Τζόνσον χαιρέτισε την προσπάθεια αυτή ως μια «νέα εποχή συνεργασίας για την επίλυση προβλημάτων» και «πανδημικής ετοιμότητας», προσθέτοντας ότι θα είναι μια «πραγματικά παγκόσμια προσπάθεια».

Ο πρωθυπουργός (Μπόρις Τζόνσον) είπε επίσης ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες θα έπρεπε να είχαν λάβει υπόψη τις προειδοποιήσεις του Γκέιτς πριν από χρόνια, και τώρα πρέπει να συνεργαστούν με το Ίδρυμά του για να αποτρέψουν «κάτι σαν [τη Covid-19] να ξανασυμβεί».

(βίντεο: https://youtu.be/v4lR9RwOuBk )

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails