Friday, November 27, 2009

ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΝΔ



Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις!
Ο αναμμένος δαυλός, το άσβεστο Φως, είναι ένα βασικό σύμβολο των Πεφωτισμένων Περιούσιων.
Στον κοσμάκη λένε ότι συμβολίζει την «ανεξαρτησία» και την «ελευθερία». Κουραφέξαλα!
Είναι το κατεξοχήν σύμβολο των Πεφωτισμένων Περιούσιων* ,που δείχνει τη διάδοση της ΙΔΕΑΣ, του "Φωτός",του σχεδίου της Παγκόσμιας Κυριαρχίας ,του σχεδίου για τον έλεγχο της ανθρωπότητας.
Όπως ακριβώς βάζουμε την ελληνική σημαία στα δημόσια καταστήματα, οι «Περιούσιοι», έβαλαν την σφραγίδα τους στο έμβλημα της ΝΔ.
Που σημαίνει:
Εδώ είμαστε. Το μαγαζί είναι δικό μας!

Τώρα αντιλαμβάνεστε, γιατί οι «θέσεις» ,( με παραλλαγές), των «μονομάχων».

-Ναι στην ένταξη της Τουρκίας στην E.E.
-Ναι στην απόδοση Ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες.
-Ναι στην Σύνθετη Ονομασία “Erga Omnes” για Σκόπια.

ΥΓ. Ο «ήλιος» του ΠΑΣΟΚ, είναι επίσης βασικό μασονικό σύμβολο, της ΙΔΕΑΣ,του ΦΩΤΟΣ, όπως και οι 11 ακτίνες του, καθώς και τα γνωστά σύμβολα του "αριστερού βραχίωνα".
Σπ.Χ
*Το "φώς", τη φωτιά, τήν έδωσε στους ανθρώπους ο Προμηθέας ΜΑΣ. Αλλά η χρήση του συμβόλου του δαυλού, σήμερα,γίνεται από τους περιούσιους για να εκφράζει τη δική τους παρουσία και
κυριαρχία.


ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ





1 comment:

Anonymous said...

Φιλε μου, καλα τα γραφεις, αλλα ο Ελληνας αγρον ηγοραζεν! Θα σου αναφερω ενα αληθινο πολυ προσφατο περιστατικο που μου διηγηθηκε φιλαρακος. Σε μεγαλο πλοιο της γραμμης Πατρας- Ιταλιας μπηκε μια νταλικα που ειχε αερογραφια στη μια μερια τον Ιησου και στην αλλη τον Πατερα Παισιο. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ηξερε τον Πατερ Παισιο! Απο "τζοκερ" ομως και "παμε στοιχημα" μανουλες ολοι!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails