Friday, November 6, 2009

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ:ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙΑ,ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ,ΔΩΡΕΑΝ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!!!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης:Προσέξτε οτι επέλεξαν να γίνει το Φόρουμ αυτό στην Ελλάδα η οποία έχει ποσοστιαία τους περισσότερους μετανάστες.

"Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ''
...ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ(;)

Το Συμπέρασμα του Διεθνούς Φόρουμ του ΟΗΕ για τη «Μετανάστευση και την Ανάπτυξη» ήταν βασικά ένα. «Χρειάζεται περισσότερη πλύση εγκεφάλου» , και χορηγίες για τους επαγγελματίες αντιρατσιστές.«Τα κράτη θα πρέπει προληπτικά να διεξάγουν συστηματικά εκστρατείες για τον θετικό ρόλο των μεταναστών» , τόνισε η Μισέλ Κλάϊν Σόλομον που εκπροσωπούσε τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης(σ.σ:ΣΟΛΟΜΟΝ=ΕΒΡΑΙΑ!! Τι σύμπτωση!Το όνομα της εκπροσώπου τα λέει όλα-Μια ακόμη σύμπτωση;Ή μήπως αμφιβάλλει κάποιος για το οτι είναι Εβραία;)

Δεν τηρούν πια ούτε τα προσχήματα. Δεν χρειάζεται να τους αλλάξουν όνομα.
Μετά την υπογραφή στην «ούγια», τι άλλο να προσθέσει κανείς για τους επαγγελματίες αντιρατσιστές;
Το φαινόμενο της «ενίσχυσης του ρατσισμού και της ξενοφοβίας», προβληματίζει τις κυβερνήσεις, όπως προέκυψε από τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων τους, ενώ οι αρμόδιοι διεθνείς Οργανισμοί συνέστησαν την «πρόληψη» και «καταπολέμηση» του φαινόμενου.
«Ρατσισμός» και «ξενοφοβία» είναι τα δύο βασικά στερεότυπα, που ανέπτυξε η προπαγάνδα της Νέας Τάξης. Με αυτό τον τρόπο προσδιορίζουν την αντίσταση της Δημοκρατίας, στην προσπάθεια κατάλυσης των κρατών στο δρόμο για την «παγκόσμια δημοκρατική διακυβέρνηση».«Πρόληψη» και «Καταπολέμηση», σημαίνει περισσότερη πλύση εγκεφάλου, περισσότερα λεφτά για τις ΜΚΟ, και περισσότερα λεφτά για τα λαμόγια, που θα οργανώνουν της επικοινωνιακές εκστρατείες.
Ο υπόκοσμος και το παρακράτος του αντιρατσισμού,

χρειάζεται περισσότερη χρηματοδότηση(Σ.Σ:Μην έχετε ψευδεσθήσεις.Ολα αυτά τα χρήματα προέρχονται απο το υστέρημα του ελληνικού λαού,προκειμένου να κάνουν πλυση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό!!!), ώστε να αντιληφθούμε, οι Έλληνες, τα οφέλη που δεν βλέπουμε από την κατάργηση της λαϊκής κυριαρχίας. Από στην εισβολή εκατομμυρίων λαθροψηφοφόρων . Από τον Εξισλαμισμό της Ελληνικής Δημοκρατίας.

«Τα μεταναστευτικά ρεύματα προς την Ευρώπη δεν έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια παρά την περί του αντιθέτου εντύπωση που δημιουργείται ενώ αντίθετα, σε περιόδους οικονομικής κρίσης η μετανάστευση προς τον ανεπτυγμένο κόσμο παρουσιάζει κάμψη και ο ρατσισμός και η ξενοφοβία αύξηση». Διαπίστωσαν οι σύνεδροι στο Παγκόσμιο Φόρουμ του ΟΗΕ.
Σιγά τη διαπίστωση. Η κρίση μείωσε το εισόδημα των πελατών, και την κατανάλωση ναρκωτικών. Οι τιμές έπεσαν. Οπότε μειώθηκαν και τα εισοδήματα στις χώρες προέλευσης, που θα κάλυπταν τα ναύλα.
Αλλά γιατί βαφτίζουν «μεταναστευτικά ρεύματα » τη μεταφορά και το εμπόριο δυστυχισμένων ανθρώπων από τη μαφία;Γιατί δεν ζήτησε το «Φόρουμ», νόμιμη μετανάστευση για να τελειώνουμε;Πλάτες στην μαφία κάνουν;
Τα κράτη πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την εκπαιδευτική «αναβάθμιση» των μεταναστών είπε η Μισέλ Κλάϊν Σόλομον.Και γιατί παρακαλώ τα κράτη; Χάθηκαν οι τραπεζίτες; Γιατί να πληρώσει το σύνολο των φορολογουμένων κάθε χώρας, και όχι ο Ροκφέλερ, ο Ρότσιλντ και οι άλλοι, ραβίνοι του χρήματος;«Πανευρωπαϊκά, το 50% των μεταναστών είναι εκτός της αγοράς εργασίας. Εχουν εξελιχθεί στους αποδιοπομπαίους τράγους της κρίσης, των οποίων παραβιάζονται τα δικαίωματα», τόνισε η κ. Σόλομον.Λογική την αγωνία της. Αφού όμως τους έφεραν, πρέπει να τους βάλουμε και στο τραπέζι, να μοιραστούμε το φαγητό μας. Αυτά πιστεύει και ο Ιερώνυμος.Η ανάγκη για εφαρμογή πολιτικών εκπαίδευσης και κατάρτισης των μεταναστών και των παιδιών τους τονίσθηκε ιδιαιτέρως στο Φόρουμ.
Ο γενικός διευθυντής του τμήματος Διεθνούς Μετανάστευσης του ΟΟΣΑ Ζαν Κριστόφ Ντιμόντ σημείωσε ότι «υπό τις συνθήκες της οικονομικής κρίσης συνιστάται να μην διακοπούν τα προγράμματα ένταξης και στήριξης των μεταναστών.Δώστε , δωρεάν σπίτια και περίθαλψη(Σ.Σ:Για να μην έχετε ψευδαισθήσεις οτι αυτά που κάνει ο Γιωργάκης είναι δικές του ιδέες), από λεφτά των « ηλιθίων φορολογουμένων». Σιγά το συμπέρασμα. αυτό γίνεται τόσα χρόνια στην Ελλάδα;
Οι μεταναστευτικές πολιτικές πρέπει να αμβλυνθούν και σε καμία περίπτωση να μη σκληρύνουν, τονίσθηκε στο Φόρουμ.Οι μετανάστες που χάνουν την εργασία τους θα πρέπει να έχουν «περίοδο χάρητος» και να μην απελαύνονται από τις χώρες όπου έχουν διαθέσει για χρόνια την εργατική τους δύναμη.
«Η νομιμοποίηση θεωρείται προβληματική από κάποια κράτη, αλλά ίσως είναι αναπόφευκτη», τονίσθηκε από τον Νοτιοαφρικανό Γιόχαν Φικ στα συμπεράσματα της στρογγυλής τράπεζας που ασχολήθηκε με την αντιμετώπιση της μετανάστευσης στην εποχή οικονομικής κρίσης.
Ειδικά για την πολιτική επαναπατρισμού που προωθεί η Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, σημειώθηκε ότι πρέπει να ενισχυθούν τα λεγόμενα «χαμηλότοκα δάνεια αναχώρησης» και τα προγράμματα επαναπατρισμού.«Πληρώστε τους για να φύγουν».

Σημείωση Αντιπληροφόρησης:Δική μας άποψη είναι επειδή πράγματι υπάρχει πρόβλημα και δυστυχία σε αυτές τις χώρες προέλευσης των μεταναστών-για αυτή όμως την δυστυχία φταίνε αποκλειστικά και μόνο οι αποικιοκράτες και οι Παγκοσμιοποιητές,πρέπει να βοηθηθούν επι τόπου οι χώρες αυτές,όσοι μεταναστεύουν σε Δυτικές χώρες να εργάζονται σε αυτές για πέντε χρόνια και στη συνέχεια να επιστρέφουν στην πατρίδα τους για να βοηθήσουν την οικονομική ανάπτυξη των χωρών τους.Αυτό όμως που προωθείται απο το Φόρουμ,προσβλέπει μόνο σε ένα πράγμα.Την φυλετική και πολιτισμική αλλοίωση της Ευρώπης.Οι συμμετέχοντες στο Φόρουμ της μετανάστευσης δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τις ζωές αυτών των ανθρώπων,που χάνονται κατα χιλιάδες απο πείνα και απο αρρώστιες στην Αφρική.
Το γελοίο για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι οτι προσπαθούν να μας πείσουν οτι αυτό που έχουν ανάγκη οι μετανάστες είναι το δικαίωμα ψήφου,ενώ αυτό για το οποίο θα έπρεπε να ανησυχούν πιο πολύ είναι οτι πλησιάζει ο καιρός που θα κατηγορηθούν για συνεργασία με τους Παγκόσμιους Δικτάτορες και φυσικά για προδοσία κατά της ανθρωπότητας.


ΠΗΓΗ




1 comment:

Anonymous said...

H ANTIPLIROFORISI POU KANOYN TA ELLINIKA BLOGS ANTISTATHMIZEI THN PLISI EGEFALOU TON MME. OSTOSO STON ISTO YPARXOYN KAI PARA POLLA SKOYPIDIA.

MOY FENETAI OMOS POLI PARAKSENO POY O ELLINAS DEN MYRISTIKE GRIGORA TI GINETAI TRIGIRO TOY. OI ELLINES EINAI OI POIO PARATIRITIKH FILI.
STIN ARXI NOMIZA OTI DEN YPARXEI ANTIDRASI GIATI BAINEI LIGOS KOSMOS STON ISTO. OTI TO MEGALO MEROS TOY LAOU PARAMENEI APLIROFORITO. OTI PREPEI NA BRETHOUN KA ALLOI TROPOI PLIROFORISIS, FILADIA, RADIOFONO KAI KANALI THLEORASIS.
EIDIKA STA SXOLEIA OPOU GINETAI TO MEGALITERO EGGLIMA.

ALLA PARATIRO OTI KAI APO AFTOUS POU KSEROUN DEN YPARXEI ANDISTASI.

THA EPREPE PARADEIGMATIKA ORISMENA ATOMA NA TIMORITHOUN GIA AISCHATI PRODOSIA.
TOTE ISOS FOVITHOUN KAI MAZEYTOYN OI YPOLOIPOI. OMOS DEN KINEITAI KANEIS. OI MONOI POY FENETE OTI EXOUN KINHTIKOTHTA KAI MALISTA MEGALH EINAI OI ANARXOFASISTES- ANTIEKSOUSIASTES KATASTROFEIS.

KATI ALLO SYMBAINEI KAI PREPEI NA EREYNITHEI.

OI GERMANOI EIXAN ARXISEI EREYNES GIA NA KONTROLAROUN TA AISTHIMATA TON ANTHROPON APO TON 2 PAGOSMIO POLEMO. AFTO TO SINEXISAN OI AMERIKANOI. POIOS KSEREI ME POIO ALLO TROPO (EKTOS PROPAGANTAS MESO MME) MAS ALLAZOUN TIS SKEPSEIS, TA AISTHIMATA KAI FISIKA KAI TIS ANTIDRASEIS. GIATI TO OTI DEN EXEI KSESIKOTHEI O ELLINAS EINAI POLY PERIERGO.

TO OTI DEN KSESIKOTHIKE ENANTION TON PROTON METANASTON, TO OTI DEN ENANTIOTHIKE ME PRAKSEIS ENANTION MIA PARANOMIS EISBOLIS KAI KATOXIS THS ELLADAS EINAI POLI PERIERGO. OI ELLINES PROGONOI DEN HTAN POTE KOTES. TI SYMBAINEI ME AYTH THN GENIA?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails