Monday, November 30, 2009

ΨΕΚΑΣΑΝ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΙΜΟΡΑΓΙΚΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑΣ;

Αεροσκάφη ψέκασαν μυστηριώδη ουσία πάνω απο την Ουκρανία μερικές ημέρες πριν εμφανιστεί η πνευμονική πανώλις



Οι αρχές στην πόλη του Κιέβου,διέψευσαν(Σ.Σ:ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ "ΤΥΦΛΑ" ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ;ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ) οποιονδήποτε ψεκασμό αεροψεκαζόμενου φαρμάκου με αεροσκάφος πάνω απο την πόλη.Η διάψευση έγινε μετά τις αναφορές οτι μικρά αεροσκάφη θεάθησαν να πετούν πάνω απο την αγορά και ψέκασαν μια αεροζόλ ουσία με σκοπό να καταπολεμήσουν την γρίπη H1N1.

5 πηγές επιβεβαιώνουν το γεγονός των αεροψεκασμών και οι τοπικές εφημερίδες του Κιέβου επίσης έλαβαν εκατοντάδες τηλεφωνήματα απο πολίτες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων κοντά στην περιοχή όπου τα αεροσκάφη ψέκασαν την ύποπτη ουσία.Όχι μόνο αυτό αλλά τοπικοί επιχειρηματίες και πωλητές είπαν οτι τους είχαν συμβουλεύσει οι τοπικές αρχές να μείνουν κλεισμένοι μέσα κατα τη διάρκεια της ημέρας.

Σαν να μην ήταν αυτό αρκετό,οι κυβερνητικές αρχές πίσαν τους ραδιοσταθμούς στο Κίεβο να αρνηθούν οποιεσδήποτε αναφορές στο θέμα.Σε φόρουμ,ιστοσελίδες και blogs στο διαδίκτυο έγιναν αναφορές απο αυτόπτες μάρτυρες που επιβεβαίωσαν τους ψεκασμούς.Υπήρξαν επίσης αναφορές για ελικόπτερα που πετούσαν ψεκάζοντας πάνω απο μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας.

Στις 30 Οκτωβρίου ο Ουκρανός Πρόεδρος Βίκτορ Γιουσένκο διέταξε το Υπουργείο Αμύνης να φτιάξει κινητά νοσοκομεία για την αντιμετώσει της γρίπης.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ολόκληρη η Ουκρανία τέθηκε σε στρατιωτικό νόμο και είχε δεκάδες χιλιάδες αρρώστους,χιλιάδες στα νοσοκομεία και εκατοντάδες νεκρούς.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ "ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ" ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΗΓΗ






1 comment:

Anonymous said...

Γιατί για τα "δικά μας" chemtrails μας έχουν πει τίποτα; Παρά τα κατά καιρούς ερωτήματα που έχουν υποβληθεί μέσα στην ίδια τη Βουλή, κανένας δεν καταδέχθηκε να δώσει μια απάντηση.
Αποσπασματικά λένε ότι γίνεται για το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Αυτό μπορούμε να το δεχθούμε στις ημέρες της μεγάλης ηλιοφάνειας.
Ομως αυτό βλέπουμε να συμβαίνει και τις ημέρες χωρίς ήλιο και ζέστη, ακόμα και τις νύχτες.
Γνωρίζουμε λοιπόν και εμείς με τι μας ψεκάζουν;
Ο Θεός να μας λυπηθεί μια και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails