Friday, November 27, 2009

Αφαίρεσαν τον Σταυρό από την Ελληνική Σημαία στη HELEXPO

Σημείωση Αντιπληροφόρησης:Θα έλεγε κάποιος οτι αυτοί που σχεδίασαν τα ανθρωπάκια αυτά,απλώς ήθελαν να αποδώσουν τα χρώματα της κάθε χώρας.Ετσι το γαλάζιο και το άσπρο είναι αρκετό για να χαρακτηρίσουν την Ελλάδα.Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι.Εχουμε μάθει μετά απο τόσα χρόνια έρευνας οτι τα γεγονότα πρέπει να τα συνδυάζεις και όχι να τα απομωνόνεις.
Δείτε οτι στα διαβατήρια αφαίρεσαν πάνω απο τους τρούλους των ζωγραφισμένων ναών,το σταυρό.
Απο τις ταυτότητες αφαίρεσαν το θρήσκευμα.Απο τα κοντάρια των σημαιών αφαίρεσαν το σταυρό.Απο το υπουργείο Παιδείας Αφαίρεσαν το "Εθνικής".
Οσο και καλόπιστος να είναι κάποιος αντιλαμβάνεται οτι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο και αυτές οι αθώες γαλάζιες γραμμές μόνο αθώες δεν είναι.
Κοιτάξτε τι κάνουν στα ΕΛΤΑ.Τα τελευταία 20 χρόνια τα ελληνικά σύμβολα και τα θρησκευτικά σύμβολα έχουν χαθεί απο τα γραμματόσημα.Για το θέμα των γραμματοσήμων είχε γραφτεί ;aruro σε ένα παλιο τεύχος του "NEXUS".Μόνο τέκτονας ή εβραϊκής καταγωγής άνθρωπος θα έκανε κάτι τέτοιο.
Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο ανθελληνικό και αντιχριστιανικό.

Θεσσαλονίκη 26-29 Νοεμβρίου

Στον χώρο της HELEXPO (Διεθνής Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης) πραγματοποιείται αυτό το τετραήμερο η διεθνής έκθεση POLIS (αφορά τομείς της τοπικής αυτοδιοίκησης).

Η έκθεση εγκαινιάστηκε από την Υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κυρία Θεοδώρα Τζάκρη , (όπως διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα της Helexpo την Πέμπτη 26/11/2009 το απόγευμα) και μάλιστα παρουσία του Δημάρχου κ.Παπαγεωργόπουλου και του Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδη.


Παρουσιάζουμε τις πελώριες διαφημιστικές γιγαντοαφίσες (μήκους 7 περίπου μέτρων) στην είσοδο της HELEXPO (γωνία Εγνατία-Αγγελάκη).



Παρατηρείστε προσεκτικά τις σημαίες στα ανθρωπάκια.
δείτε τα σε μεγένθυση εδώ:

Όπως μπορείτε να δείτε ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ τον ΣΤΑΥΡΟ από το ανθρωπάκι που φέρει την Ελληνική σημαία ενώ ΟΛΑ τα υπόλοιπα ανθρωπάκια ΦΕΡΟΥΝ κανονικά στο κέντρο το σήμα της κάθε σημαίας. (πχ η τουρκική την ημισέληνο, η αλβανική τον αετό κλπ).

Και για να μην ισχυριστούνε ότι το λάθος έγινε μόνο στις γιγαντοαφίσες, παραθέτουμε το σήμα της POLIS από την επίσημη σελίδα της HELEXPO όπου επίσης απουσιάζει ο σταυρός από την Ελληνική σημαία (υπάρχουν μόνο μπλε άσπρες λωρίδες).
δείτε εδώ: http://www.helexpo.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=1&page=1187


Αίσχος ξεφτίλες.
Που θα σταματήσει αυτό το κατρακύλισμα.

ΠΗΓΗ




2 comments:

Anonymous said...

ΑΥΤΕΣ ΟΠΙ ΜΠΛΕ ΡΙΓΕΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΝΕΠΑΦΟ.

Poulman said...

Βρισκουν και τα κανουν.
Οταν εχουν τον νεο κοσμο να ειρωνευεται αυτους που το επισημαναν αντι να αντιδρασουν, το πεδιο ηταν ελευθερο για τα λαμογια.
Δειτε τις αντιδρασεις μερικων λασποαιμων εδω: http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=494502
Υποτιθεται οτι το φορουμ ειναι "ελληνικο" (TheGreekz).
Ειναι να ντρεπομαστε για τη μαλακισμενη νεολαια μας.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails