Sunday, January 17, 2010

ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Κρύβουν τα ΜΜΕ και τα μεγάλα ιστολόγια οτι ο πρόεδρος της Γαλλίας Σαρκοζί είναι εβραίος.

Κρύβουν οτι ο Πρωθυπουργός μας είναι κατα 75% εβραίος στην καταγωγή.

(1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ(ΕΛΛΗΝΑΣ) + ΣΟΦΙΑ ΜΙΝΕ'Ι'ΚΟ(ΕΒΡΑΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ)=ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ(50% ΕΛΛΗΝΑΣ + 50% ΕΒΡΑΙΟΣ)
2.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ(50% ΕΒΡΑΙΟΣ) + MARGARET CHANT (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΑ) = ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (25% ΕΛΛΗΝΑΣ + 75% ΕΒΡΑΙΟΣ)


Κρύβουν οτι ο υπερεθνικιστής ηγέτης στη Ρωσία, Ζιρινόφσκι κατάγεται απο Ρωσίδα μητέρα και πατέρα εβραίο.

Κρύβουν οτι πίσω απο το πραξικόπημα στην Ονδούρα κρύβονται οι 6 εβραϊκές οικογένειες που κατέχουν το 70% της οικονομίας της Ονδούρας.

Κρύβουν οτι ο Δανιήλ Εσδράς, ο επικεφαλής του ελληνικού παραρτήματος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, είναι εβραϊκής καταγωγής.

Κρύβουν οτι ο πρώην πρωθυπουργός και η πρώτη κυρία της Ισλανδίας είναι Εβραίοι(διαβάστε το άρθρο για να δείτε γιατί ευθύνονται αυτοί για την κατάρρευση της οικονομίας της χώρας).

Κρύβουν οτι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς και οι υπόλοιποι αποκαλούμενοι "Ρώσοι ολιγάρχες" είναι Εβραίοι.

Κρύβουν την καταγωγή του Τζόρτζ Σόρος, που είναι Ουγγροεβραίος.

Κρύβουν τα σεξουαλικά σκάνδαλα των ραββίνων.

Κρύβουν οτι το κεντρικό και μόνιμο συμβούλιο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ αποτελείται κατα 90% απο εβραίους.








1 comment:

Anonymous said...

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/01/blog-post_637.html

Σε αυτη τη διεύθυνση υπάρχει ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ...... δήθεν ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ....τον οποιον θέλουν καποιοι να αφομοιώσουν οι Ευρωπαίοι......

ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΒΙΑΣ και εφαρμογής της ΣΑΡΙΑ .........που είναι ολέθριες δεν ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ

περιληπτικά ,...στην αρχή σε βρέφος γίνεται η περιτομή και σε κοριτσάκι η κλειτοριδεκτομή .....(κάπως αντέχεται)

στην συνέχεια .....μια έγγυο γυναίκα την κλωτσουν κατι ....ανθρωπόμορφα τέρατα και την χτυπουν και αυτή αιμόφυτη ξεψυχά στο δρόμο ανάμεσα στα βίαια ποδια απο τις κελεμπίες.

πιο κάτω.......καταδικάζονται σε θάνατο μερικοί

α) τους λουζουν με πετρέλαιο και τους βαζουν ΦΩΤΙΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ...

β) σε άλλους στην ψύχρα τους κόβουν την γλώσσα

γ) σε άλλους τους διαμελίζουν .....τους κοβουν χέρια και πόδια (ολους τους έχουν γονατιστούς στο έδαφος ....προ της οποιας ποινής)

δ) 'αλλους τους κρεμάνε

ε) ενα παιδάκι προτίμησε να φάει σαλάμι μαζί με ενα φίλο του σε μέρα μουσουλμανικής νηστείας και ο πατέρας του το αλυσόδεσε και το αφησε νηστικό για μια εβδομάδα και απλυτο.......

ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΒΙΑΣ ...........

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ και ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ που αναμασούν δίχως να ξέρουν τα γλυκανάλατα περί δημοκρατικότητας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αφομοίωσης των μουσουλμάνων απο την Παιδεία και τον πολιτισμό των Ευρωπαίων.

Πουθενά αλλού στον κόσμο, πουθενά μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες δεν βγήκαν να κάψουν αυτοκίνητα και περιουσίες ανθρώπων στη χώρα που τους φιλοξενεί, ...και όσοι ισχυρίζονται οτι και οι Ελληνες υπήρξαν μετανάστες ας σκεφτούν ότι οι Ελληνες οπου κι αν πήγαν, ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ τον πολιτισμό και τους ΝΟΜΟΥΣ της χώρας που πήγαν....ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ>>>>. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ...KAI DEN TO ΛΕΩ Απο άποψη θρησκευτικού φανατισμού ΟΧΙ. Μακριά απο μένα αυτό. ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ>>>>ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΟ. ΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Η ΙΔΙΑ

Υπενθυμίζω ότι το κοράνι αναφερόμενο σε άλλης θρησκείας ανθρώπους υπαγορεύει "σκοτώστε τους απίστους" και η γυναίκα έχει θέση κατώτερη από το σκυλί......

Αυτα για τους ινστρουκτορες τους εγχώριους της Δημοκρατίας και των ...Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που υποτίθεται καταπαντούνται στην Ελλαδα..

Δειτε το βίντεο και διαδωστε το. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.. ΑΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ...

Δέιτε τί σημαίνει καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο ΙΣΛΑΜ και πως θέλουν να μας επιβάλουν την αποδοχή αυτου του "πολιτισμου τους"

Ελεος ξυπνήστε τους αυτούς που κοιμούνται....

ΑΦΥΠΝΙΣΗ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails