Sunday, January 17, 2010

ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ;

Ποιός θα το περίμενε οτι θα βρισκονται ακόμη και στην Ισλανδία;

Το χρηματοοικονομικό σύστημα της Ισλανδίας καταρρέει

Η Ingrid Stefánsson κλαίει καθώς η τράπεζά της κλείνει


Ο Olafur Ragnar Grimsson, ο Πρόεδρος της ΙσλανδίαςΗ πορεία της οικονομίας της Ισλανδίας


Η αστυνομία της Ισλανδίας αρνείται να διαλύσει τους διαδηλωτές


Η Βρετανία ζητάει το 50% του ΑΕΠ τους για να πληρώσει τους ξένους καταθέτεςΥπάρχουν και άλλα πράγματα όσον αφορά την οικονομική κατάρρευση της Ισλανδίας

Κάποιος πρέπει να ρωτήσει πως γίνεται μια χώρα 320.000 κατοίκων να καταρρεύσει οικονομικά έτσι ξαφνικά. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να «κλωτσήσει» μια πέτρα και θα δεί πως οι τράπεζες της Ισλανδίας ήταν μια Σιωνιστική κλίκα και οτι ο γέρος Ολαφουρ δεν είναι ο άρχοντας του κράτους όπως εμφανίζεται. Στο τελευταίο γεγονός, η Βρετανία και η Ολλανδία ζήτησαν 5 δις φόρους απο τους Ισλανδούς φορολογούμενους. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για να αποζημιωθούν οι καταθέτες αρκετών τραπεζών.

Το νόμισμα καταρρέειΤον Οκτώβριο του 2008, τα αποτελέσματα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης επέφεραν κατάρρευση στον τραπεζικό τομέα της Ισλανδίας. Η αξία του króna κατρακύλησε και τον Οκτώβριο του 2008 η Κεντρική Τράπεζα της Ισλανδίας προσπάθησε να ορίσει το króna στα 131 έναντι του ευρώ.Αυτό εγκαταλείφθηκε την επόμενη ημέρα. Στη συνέχεια το króna έπεσε στα 340 έναντι του ευρώ πριν το το συνάλλαγμα ανασταλλεί. Η κατάσταση αισιοδοξούσαν οτι θα άλλαζε το Νοέμβριο του 2008, καθώς η Ισλανδία είχε εξασφαλίσει ένα δάνειο απο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Οι Τράπεζες της Ισλανδίας καταρρέουνKaupthing Bank hf, Landsbanki Islands hf και Glitnir Bank hf είναι οι τράπεζες που διαγράφονται και ανακοινώνονται ως αφερέγγυες.

Τι συνέβη;Ο Εβραίος Πρωθυπουργός της Ισλανδίας Geir Haarde άφησε η χώρα να μετατραπεί κέντρο των διεθνών Σιωνιστικών Τραπεζών. Αυτοί προσέφεραν αστρονομικές τιμές σε CDs(http://en.wikipedia.org/wiki/Credit_default_swap) και ο κόσμος μετέφερε τα χρήματά του στις τράπεζες. Στη συνέχεια οι Σιωνιστές τραπεζίτες πήραν τα χρήματα και οι τράπεζες κατέρρευσαν. Ο Πρωθυπουργός της Ισλανδίας είχε σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Brandeis σε μια εβραϊκή υποτροφία.

Τα μάζεψαν και έφυγανΠήραν τις καταθέσεις των τραπεζών και της επανεπένδυσαν σε offshore εταιρείες, όπως κάνουν συνήθως. Στη συνέχεια λένε «δεν ήταν δικό μας λάθος».

Η Πρώτη Κυρία της Ισλανδίας
Η Dorrit Moussaieff είναι Ισραηλινή, ο πατέρας της είναι χαζαρο-εβραίος. Ο παππούς της είναι ο Shlomo Moussaieff, που είναι απο τους πλουσιότερους μεγιστάνες του real estate στην Ιερουσαλήμ.
Ο Shlomo άρχισε να κάνει περιουσία κλέβοντας χρυσαφικά απο τάφους.Η ληστεία των Ισλανδικών τραπεζών: Το παρασκήνιο

Νωρίτερα τον Σεπτέμβριο του 2008, 4 εβδομάδες πριν η χώρα χρεωκοπήσει, ο Πρόεδρος της Ισλανδίας, Olafur Ragnar Grimsson πραγματοποίησε μια ιδιωτική επίσκεψη στο Ισραήλ, συνοδευόμενος απο την καλά δικτυωμένη σύζυγό του, Dorrit Moussaieff.

Το Διεθνές Νομισματικό ταμείο για να σώσει την ΙσλανδίαΗ Ισλανδία επρόκειτο να πάρει 15 δις δολάρια για να σωθεί. Οι Ισλανδοί θα πληρώσουν το λογαριασμό και οι τραπεζίτες θα πάρουν τα λεφτά.

Η αστυνομία επιτίθεται σε διαδηλωτές 22-1-2009Η πώτη κυρία της Ισλανδίας πετάει με τζέτ στην Αγγλία και μένει με την Irina Abramovich, πρώην γυναίκα του Ρωσο-Εβραίου ολιγάρχη Roman Abramovich.
Ο πληθωρισμός της Ισλανδίας

Οταν το νόμισμα της Ισλανδίας κατέρρευσε, οι τιμές ανέβηκαν στα ύψη.
Οι Ισλανδοί βγήκαν στους δρόμους
Ένα χρόνο μετά οι Ισλανδοί απαιτούν η κυβέρνηση και οι φίλοι τους διεθνείς τραπεζίτες, να συλληφθούν.

Η Ισλανδική Βουλή θέλει ένα φόρο ύψους 5 δις δολαρίωνΕνα χρόνο μετά, οι κάτοχοι τραπεζικών λογαριασμών στην Βρετανία και την Ολλανδία, θέλουν η Ισλανδία να συμφωνήσει σε νομοσχέδιο για αποζημειώσεις που δίνει περισσότερα απο 5 δις. Οι Διεθνείς Τραπεζίτες θα μπλοκάρουν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να δώσει δάνεια, αν οι Ισλανδοί φορολογούμενοι δεν συμφωνήσουν στις απαιτήσεις των «Μυστηριωδών καταθετών».( http://www.ft.com/cms/s/0/c734801e-fe13-11de-9340-00144feab49a.html?nclick_check=1)Είναι σίγουρο οτι οι Σιωνιστές θα κατηγορηθούν για την καταστροφή του πλανήτη. Το επόμενο βήμα ίσως είναι να εμπλέξουν το Ιράν για κάποιο επικίνδυνο πυρηνικό όπλο.
Ισως μας πούν οτι ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος έθεσε τέλος στην οικονομική κρίση του 1929, και οτι αν αυτοί επιτεθούν στο Ιράν θα σταματήσει η οικονομική καταστροφή μας.ΠΗΓΗ

3 comments:

Anonymous said...

=ΤΙ ΒΙΡΒΊΛΗΣ ΤΙ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ !!!!
-ΓΙΑ ΨΑΞΤΕΤΟ ΛΙΓΟ
http://www.koutouzis.gr/virvilis.htm
….Γενάρχης της οικογένειας Βιρβίλη ήταν ο Κόλιας ( Νικόλαος) Βιρβίλης, που είχε ονομαστεί και «Αναγνώστης» διότι εγνώριζε γραφή και ανάγνωση. Φαίνεται ότι ο πατέρας του είχε επισκεφθεί τους Αγίους Τόπους ως προσκυνητής ( Χατζής), γι αυτό και τον συναντά κανείς σε διάφορα έγγραφα με τις αναγραφές «Κόλιας Χατζημπιρμπίλης», ή Χατζη Αναγνώστης Μπιρμπίλης, ή Αναγνώστης Χατζημπιρμπίλης, ή Αναγνώστης Χατζή Αναγνώστη Μπιρμπίλης.
…. Από το γάμο του με τη Μαρούσα απόκτησε τους Αναγνώστη ( Ιωάννη ) και Αντώνιο, και μία κόρη, την Αικατερίνη συζ. Αναγνώστη Καρνέση. Πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι μετέπειτα, γυναίκες απόγονοι του Αναγνώστη, παντρεύτηκαν και δημιούργησαν τις επίσης μεγάλες οικογένειες Χατζημελέτη και Πάγκαλου.
** 1.- Η Μαλαματένια παντρεύτηκε το 1836 τον αγωνιστή και πολιτικό Μελέτη Ιωάννου Χατζημελέτη (1809-1875). Από το ζευγάρι αυτό γεννήθηκε μεταξύ άλλων η Αικατερίνη ή Κατίγκω Μ. Χατζημελέτη (1838-1940). Αυτή παντρεύτηκε τον Δημήτριο Θ. Πάγκαλο . Παιδί τους ήταν ο γνωστός στρατηγός Θεόδωρος Δημ. Πάγκαλος, παππούς του σημερινού πολιτικού Θεοδώρου Γεωργ. Πάγκαλου.

Γιώργος said...

Προδοτες εκει, προδοτες και εδω! "ΔΥΣΤΥΧΩΣ" ΓΚ.Τριπολις.

Anonymous said...

Αν ο Haarde παει φυλακη, το Ισραηλ θα αρχισει τις διαμαρτυριες οπως κανει με τη Ρωσια για τον αρχιλησταρχο Michael Chodorkowski;

http://www.antinews.gr/?p=40395

Αντισιμητες καθαρματα...Ισλανδοι!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails