Friday, July 2, 2010

ΠΟΙΟΙ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ;

 Ο LEIF PAGROTSKY είναι εβραιος φυσικά. Επίσης εβραίος ήταν και ο David Axelrod, που ήταν σύμβουλος του Παπανδρέου προεκλογικά.
Ολοι όσοι γνωρίζουν ελάχιστα απο πολιτική ξέρουν καλά οτι «πιο σημαντικός από το βασιλιά είναι αυτός που ψιθυρίζει στο αυτί του βασιλιά».
 Ο Παγκρότσκι μαζί με μια ομάδα συμβούλων (ποιοί είναι δεν μας λέει στο βίντεο) ήρθαν στην Ελλάδα κατόπιν πρόσκλησης απο τον Παπανδρέου για να τον συμβουλεύσουν τι να κάνει.


Και επειδή οι Εβραίοι μας αγαπάνε πάρα πολύ, το αποτέλεσμα είναι τα νέα μέτρα.

4 comments:

yotaras said...

kapoies apodikseis oti einai evreos aftos o simvoylos?
olous evreous toys exete vgalei...

Anonymous said...

Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων του Γιωργάκη Παπανδρέου διαπράττει ένα συνεχές έγκλημα για το οποίο θα μιλήσουν οι ιστορικοί του μέλλοντος και σίγουρα θα το καταγράψουν με μαύρα γράμματα. Η επίθεση κατά των Ελλήνων εργαζομένων και συνταξιούχων δεν έχει προηγούμενο και η έκτασή της και ποιότητά της φανερώνει το μίσος του Παπανδρέου για τους Έλληνες εργαζόμενους και συνταξιούχους, μίσος για κάθε τι Ελληνικό, την γλώσσα, την παιδεία, τον πολιτισμό. Οι βουλευτές της κυβέρνησης πειθήνια όργανα ψηφίζουν ότι τους επιβάλλει ο αρχηγός, κάθε ακρότητα και κάθε διαστροφή, αδιαφορώντας για την καταστροφή που προκαλούν και σκεπτόμενοι μόνο την καρέκλα τους. Πρόκειται για κυβέρνηση διεστραμμένων που δεν επιδέχεται πολιτική κριτική, για ανάλγητους ανθρώπους που μόνο με ψυχοπαθολογικά κριτήρια μπορεί κανείς να προσεγγίσει. Δυστυχώς οι εργαζόμενοι για διάφορους λόγους προβάλλουν ελάχιστη αντίσταση και αυτό ενθαρρύνει και αποθρασύνει τους εκτελεστές του. Όταν κάποια μέρα οι εργαζόμενοι ξυπνήσουν μέσα στην κόλαση, όταν το μέλλον των παιδιών τους θα έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά θα είναι πού αργά!

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Προς yotaras19:
Δες αυτό εδω το έχουμε δημοσιεύσει και εμείς.
http://engforum.pravda.ru/showthread.php?267738-Jew-Mafia-control-of-worlds-information-and-brain-washing

Σε τέτοια θέματα πάντως ειρωνεία δεν χωράει.Εμείς κάνουμε έρευνα και αγωνιζόμαστε για την αλήθεια.Δεν παίρνουμε εκατομμύρια για να αποκρύπτουμε πληροφορίες ούτε είμαστε διανοούμενες πόρνες κανενός.
Παράθεσε τα στοιχεία σου αν διαφωνείς...

Anonymous said...

ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails