Saturday, July 24, 2010

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΚΙΟΛΙΑ - Δεν υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα!

Ο Γκιόλιας σίγουρα δεν δολοφονήθηκε απο αναρχικούς. Τέτοιου είδους ενέργειες έχει αποκαλυφθεί πολλές φορές στο παρελθόν οτι σχεδιάζονται και εκτελούνται υπο την καθοδήγηση των μυστικών υπηρεσιών.

Υπάρχει μια μυστική υπηρεσία που δρά σε όλο το πλανήτη και καμιά κυβέρνηση δεν προσπαθεί να την σταματήσει. Και για αυτό φταίνε περισσότερο όσοι συνεχίζουν να στηρίζουν τους ίδιους και τους ίδιους ξεπουλημένους πολιτικούς.

Θυμάστε την πρόσφατη εν ψυχρώ δολοφονία ηγετικού στελέχους της Χαμάς σε ξενοδοχείο στο Ντουμπάϊ. Ακόμη και η Ισραηλινή κυβέρνηση δήλωσε οτι έμεινε άφωνη με την δράση της Μοσάντ.
Η Μοσάντ δολοφονεί κόσμο σε όλο το πλανήτη όποτε θέλει. Αυτή είναι και η απόδειξη για το ποιοί κυβερνούν την ανθρωπότητα.
Το τελευταίο καιρο στην Ονδούρα δεκάδες δημοσιογράφοι έχουν χάσει την ζωή τους.

Θυμηθείτε σχετική μας ανάρτηση για το ποιοί διοικούν την Ονδούρα.

ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ Manuel Zelaya ΣΤΗΝ ΟΝΔΟΥΡΑ;

http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/12/manuel-zelaya.html

Αυτοί λοιπόν ελέγχουν την Ονδούρα και επειδή οι δημοσιογράφοι κατα καιρούς κάνουν αποκαλύψεις για το ποιοί έχουν φθάσει τον λαό της Ονδούρας στην απόλυτη εξαθλίωση σκοτώνουν με μαφιόζικο τρόπο όποιους δημοσιογράφους δεν υπακούν.

Το ίδιο συνέβη και εδώ.

Πρέπει να επιτέλους ο Ελληνας να ενδιαφερθεί για τα κοινά γιατί αλλιώς θα τον καταντήσουν όπους τους ανθρώπους στην Ονδούρα. Οι ελάχιστοι πλούσιοι μη Ελληνες θα γυρνούν στο δρόμο με ιδιωτικό στρατό και όποιος τολμήσει να κάνει αποκαλύψεις για αυτούς θα πεθαίνει.

Η Δημοκρατία αγαπητοί συνέληνες δεν είναι κάτι που σου δίνουν και μένει σταθερό. Αυτό είναι το σημαντικότερο που μας έχουν αποκρύψει για την Δημοκρατία. Η δημοκρατία χρειάζεται για να την κατακτήσεις συνεχείς συμμετοχή στα κοινά και αγώνα. Βέβαια ο αγώνας καμιά σχέση δεν έχει με το να υπακούς την εντολές των "δήθεν" δημοκρατικών κομμάτων. Στα λόγια είναι όλοι δημοκράτες. Στις πράξεις όμως ελάχιστοι.

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ "ΤΡΩΚΤΙΚΟ"


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails