Thursday, July 29, 2010

Όλιβερ Στόουν: Οι Εβραίοι είναι το πιο ισχυρό λόμπι στις ΗΠΑ και τα ΜΜΕ και το Ισραήλ έχει γαμ*** την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ


Για αντισημιτισμό κατηγορεί τον Αμερικανό σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν εβραϊκή οργάνωση.
Για αντισημιτισμό κατηγόρησε σήμερα τον Αμερικανό σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν το Κέντρο Σιμόν-Βίσενταλ, λέγοντας ότι «μειώνει τη σημασία του Ολοκαυτώματος» και κάλεσε το Χόλιγουντ να ξεσηκωθεί με τα λεγόμενα του σκηνοθέτη.

Ο Όλιβερ Στόουν είναι «ένας ακόμη παπαγάλος στην αντισημιτική χορωδία» γράφει στην ανακοίνωσή του ο ραβίνος Άμπραχαμ Κούπερ που διευθύνει το Κέντρο, σκοπός του οποίου είναι η διατήρηση της μνήμης του Ολοκαυτώματος.

Σύμφωνα με τα όσα είπε σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα «Sunday Times» ο Αμερικανός σκηνοθέτης, ο Αδόλφος Χίτλερ «έκανε μεγαλύτερο κακό στον ρωσικό λαό απ' ό,τι στους Εβραίους». Ερωτηθείς γιατί η τελευταία του δουλειά, μία σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «η Κρυφή Ιστορίας της Αμερικής από τον Όλιβερ Στόουν», επικεντρώνεται στο Ολοκαύτωμα, ο Στόουν απάντησε: «εξαίτιας της κυριαρχίας των Εβραίων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης» .

«Έχουν την τελευταία λέξη σε κάθε σχόλιο, είναι το πιο ισχυρό λόμπι στην Ουάσινγκτον. Το Ισραήλ έχει γ* την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ επί χρόνια», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του σκηνοθέτη, ο οποίος ωστόσο μετά τις αντιδράσεις αναγκάστηκε να εκδώσει μία απολογητική ανακοίνωση:


«Προσπαθώντας να δώσω μία ευρύτερη εικόνα των θηριωδιών που έπραξαν οι Γερμανοί εις βάρος πολλών λαών, έκανα έναν αδέξιο συσχετισμό με το Ολοκαύτωμα, για τον οποίο λυπάμαι και ζητώ συγγνώμη», γράφει στην ανακοίνωσή του ο Στόουν.

«Είναι προφανές ότι οι Εβραίοι δεν ελέγχουν τα μέσα ενημέρωσης, ή οποιαδήποτε άλλη βιομηχανία. Το γεγονός ότι το Ολοκαύτωμα εξακολουθεί να παραμένει ένα σημαντικό, ζωντανό και τρέχον θέμα ακόμη και σήμερα οφείλεται πράγματι στην σκληρή δουλειά ενός ευρύτατου συνασπισμού για να διατηρηθεί η μνήμη αυτής της θηριωδίας -και πρόκειται πράγματι για θηριωδία» .

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_27/07/2010_348396

1 comment:

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ. ......AND FOR THE GLORY OF GREECE.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails