Thursday, July 22, 2010

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Σ.Α: Φοβερή η επιτυχία του Πρωθυπουργού μας να επισκεφτεί πρώτος το κράτος του Ισραήλ και να το αναγνωρίσει και επίσημα. Σαν γνήσιος ανθρωπιστής και δημοκράτης ο Παπανδρέου πήγε στο εβραϊκό κράτος για να επιβραβεύση την γενοκτονία των Παλαιστινίων απο τους συμπατριώτες του.
Ολοι όσοι ψήφισαν τον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ιδιαίτερα περήφανοι για τις επιλογές τους αφού όπως αποδεικνύεται το ΠΑΣΟΚ είναι ένα ιδιαιτέρως "ανθρωπιστικό" και "δημοκρατικό" κόμμα.

Η διήμερη επίσκεψη στο Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η επίσκεψη είναι η πρώτη που πραγματοποιεί πρωθυπουργός της Ελλάδας από την αναγνώριση του Ισραήλ μέχρι και σήμερα και ο τοπικός Τύπος αποδίδει σε αυτήν ιδιαίτερη βαρύτητα.



Στα θέματα τα οποία θα συζητηθούν περιλαμβάνονται η κατάσταση στη Γάζα και η εξεύρεση μιας οριστικής και βιώσιμης λύσης στο ανθρωπιστικό πρόβλημα, το Παλαιστινιακό, οι προοπτικές που δημιουργούν οι έμμεσες διαπραγματεύσεις και η πιθανότητα για απευθείας διάλογο μεταξύ των δυο πλευρών, η κατάσταση στο Λίβανο και το γενικότερο κλίμα στη Μέση Ανατολή.

Σε ό,τι αφορά τα διμερή, Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι αναλυτές εκτιμούν ότι η Αθήνα επιχειρεί σαφώς να αναβαθμίσει το ρόλο της στην περιοχή.

Η αναβάθμιση των σχέσεων με το Τελ Αβίβ και ένας πιο ενεργός ρόλος από ελληνικής πλευράς σε επίπεδο ανάληψης προτωβουλιών για το Παλαιστινιακό, με συνδυασμένες προσπάθειες και μέσα από διεθνή φόρα, είναι κάτι στο οποίο αναμένεται να δοθεί βαρύτητα από τον κ. Γ.Παπανδρέου.

Ο αναπληρωτής υπουργός των Εξωτερικών κ. Δημήτρης Δρούτσας και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Γιώργος Πεταλωτής συμμετέχουν στην αποστολή, η οποία στις 17:00 το απόγευμα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο του Ισραήλ κ. Σιμόν Πέρες στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αμέσως μετά ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το ναό της Αναστάσεως στην Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ και στη συνέχεια θα γίνει δεκτός από τον Προκαθήμενο της Σιωνίτιδας Εκκλησίας, Πατριάρχη Θεόφιλο ΙΙΙ.

Το πρόγραμμα της ημέρας θα ολοκληρωθεί με τη συνάντηση με ελληνικής καταγωγής ισραηλινούς πολίτες, επιζήσαντες του "Ολοκαυτώματος".

Στη διάρκεια της αυριανής ημέρας ο Ελληνας πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Μουσείο του Ολοκαυτώματος, θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος και θα παραθέσει επίσημο γεύμα προς τιμήν του Ελληνα ομολόγου του, ενώ θα κλείσει τον κύκλο των επαφών του στο Ισραήλ, συναντώντας τον υπουργό των Εξωτερικών κ. `Αβιγκντορ Λίμπερμαν καθώς και την αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Τζίπι Λίβνι.

Στα Παλαιστινικά Εδάφη και πιο συγκεκριμένα στη Ραμάλα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απόδοση τιμών στο Μαυσωλείο του Γιάσερ Αραφάτ και συνάντηση με τον ομόλογό του της Παλαιστινιακής Αρχής πρωθυπουργό κ. Σαλάμ Φαγιάντ. Αμέσως μετά θα παρατεθεί επίσημο δείπνο από τον Παλαιστίνιο πρόεδρο κ. Μαχμούντ Αμπάς στο κτίριο της Μουκάταα.

http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/38915.html

5 comments:

αιθεροβάμονας said...

Μακάρι να τον κρατούσαν εκεί να γλιτώναμε.. μόλις ταύτισε την ελλάδα με ένα από τα πλέον αποτρόπαια κράτη-δολοφόνους στην ιστορία .. αυτό που ονομάζουμε ισραήλ είναι μια αυθαίρετη ζώνη επιβολής της νέας ταξης, χωρίς αναγνωρισμένα σύνορα (γραμμές ανακωχής έχει το Ισραήλ, δεν έχει σύνορα), χωρίς σύνταγμα (ψάξτε το) και με θεσμοθετημένο το ρατσισμό και τις εθνικές και θρησκευτικές διακρίσεις ανάμεσα στους πολίτες του.. και εμείς πήγαμε και το ονομάσαμε κράτος.. δεν είχε το ιστορικό δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο ο γιωρίκας..

Anonymous said...

http://alfeiospotamos.blogspot.com/2010/07/blog-post_21.html
Η απόλυτη απόδειξη γιά τα chemtrails...

Anonymous said...

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ,ΜΟΝΟ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ.ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΟΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ.ΒΛΑΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΦΑΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

Γιωργος Αντωνιου said...

Αw μην ηταν οι Εβραιοι και θα βλεπατε εσεις που θα'ταν ο Ηγετης μας.
Ενα τιποτα αναλατο θα ητανε και δεν θα τον γνωριζε η ιδια του η μανα.

Για να τσεκαρω τα αντανακλαστικα σας ειναι το παρακατω.
Το βιβλιο του Benjamin Disraeli λεγεται Coningsby.
http://en.wikiquote.org/wiki/Coningsby_%28novel%29

Ενταξει?
Για να δω ποσο θα σας παρη να το αλλαξετε.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Ευχαριστούμε Γιώργο το αλλάξαμε...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails