Wednesday, July 28, 2010

Σιωνιστική ευγονική επί Σεφαραδιτών (Εβραίων) - Τα παιδιά με την τριχοφυτία


Μέσω ενός ντοκιμαντέρ ήρθε στο φως ένα μυστικό καλά κρυμμένο αρκετές δεκαετίες :  το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει την εσκεμμένη μαζική δηλητηρίαση με ακτινοβολία 100000 νεαρών Εβραίων, παιδιών Σεφαραδιτών εβραίων  που είχαν μεταναστεύσει  στο Ισραήλ από την Βόρεια Αφρική και την Μέση Ανατολή. από το σιωνιστικό κράτος.

Η ιστορία είναι η εξής: Ήδη στις αρχές της δεκαετίας του ’50, η επιστημονική κοινότητα ήταν πλήρως ενημερωμένη για τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της εκθέσεως σε ακτινοβολία, ειδικά στα παιδιά. Στην Αμερική, η χρήση ακτινοβολίας σε κρατούμενους ή σε διανοητικά καθυστερημένους ήταν απαγορευμένη για το πεδίο της ευγονικής· εντούτοις η χρήση ανθρώπων ως πειραματόζωα δεν απαγορεύτηκε σε άλλα πεδία ενδιαφέροντος, όπως τα πυρηνικά προγράμματα.  
Στην αναζήτηση ανθρώπων – πειραματόζωων έσπευσε να συνδράμει η Ισραηλινή κυβέρνηση, η οποία συμφώνησε να προμηθεύει ανθρώπους για τα πειράματα με αντάλλαγμα χρήματα και αποκάλυψη πυρηνικών μυστικών. Ο εκπρόσωπος της ισραηλινής κυβέρνησης, υπουργός Υγείας Chaim Sheba, επέστρεψε θριαμβευτικά στο Ισραήλ με τα νέα του αποκτήματα: 7 μηχανήματα ακτινών - Χ προμηθευθέντα από τον Αμερικανικό στρατό.

Τα μηχανήματα αυτά ήταν απαραίτητα για την πραγματοποίηση ενός μαζικού πειράματος στο οποίο μια ολόκληρη γενιά νεαρών Σεφαρδιτών θα χρησιμοποιούνταν ως άλλα ινδικά χοιρίδια. Ο Δρ. Sheba απαίτησε όλα τα παιδιά από την Βόρειο Αφρική να σταλούν σε κέντρα υγείας, ούτως ώστε να υποστούν, για προληπτικούς τάχα λόγους, ακτινοθεραπεία κατά της τριχοφυτίας (δερματική νόσος), η οποία συνήθως καταπολεμάται με ξύδι. Κάθε νεαρό παιδί δέχθηκε 35000 φορές την μέγιστη δόση επιτρεπόμενων ακτινών Χ στο κεφάλι. Γι’ αυτήν την «επιστημονική μελέτη» της, η ισραηλινή κυβέρνηση ανταμειβόταν από την αμερικανική με 300000 λίρες το χρόνο.

Προκειμένου να παραπλανηθούν οι γονείς των θυμάτων, τα παιδιά τους υποτίθετο ότι στέλνονταν σχολικές εκδρομές. Αργότερα ωστόσο τους πληροφορούσαν ότι η ακτινοβολία που αυτά δέχθηκαν αποτελούσε μια αγωγή για την καταπολέμηση των προκαλούμενων από την τριχοφυτία πληγών. 6000 παιδιά πέθαιναν λίγο καιρό μετά την έκθεσή τους στην ακτινοβολία. Πολλά από τα υπόλοιπα, στην πορεία της ζωής τους, εμφάνισαν επιληψία, αμνησία, Αλτσχάιμερ, στειρότητα, απώλεια δοντιών και τριχόπτωση, πληγές στο σώμα, χρόνιους πονοκεφάλους, ψυχώσεις και καρκίνο σε ποσοστό μεγαλύτερο του διπλασίου εν συγκρίσει με τον γενικότερο πληθυσμό.

Πολλές υπήρξαν μαρτυρίες για σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που εμφανίστηκαν στα υποβληθέντα στην εφαρμογή της ακτινοβολίας παιδιά. Χωρίς καμία εξήγηση, οδηγούνταν σε κλινικές όπου τους ξύριζαν το κεφάλι, απομάκρυναν τις εναπομείνασες τρίχες με καυτό κερί και οι ρίζες εξουδετερώνονταν με τις ακτίνες – Χ. 

Η πλειονότητα των θυμάτων ήταν παιδία εβραίων από το Μαρόκο – χώρα προέλευσης του μεγαλυτέρου ποσοστού Σεφαρδιτών μεταναστών. Η δηλητηριασθείσα γενιά μετατράπηκε στην φτωχή και εγκληματική τάξη του Ισραήλ, ενώ οι Μαροκινοί που είχαν φύγει για την Γαλλία μορφώθηκαν και ευημέρησαν. Η συνήθης εξήγηση για το φαινόμενο αυτό ήταν πως στην Γαλλία εγκατεστάθησαν οι πλούσιοι μαροκινοί Εβραίοι γι’ αυτό κι ήταν μορφωμένοι· η πραγματική αιτία της διαφοράς τους ήταν πως οι μαροκινοί Εβραίοι που ζούσαν στην Γαλλία δεν είχαν υποστεί ακτινοθεραπεία και ως εκ τούτου τα εγκεφαλικά τους κύτταρα ήταν υγιή.

Ο David Deri παρατηρεί πως μόνο τα παιδιά των Σεφαρδιτών μεταναστών υπέστησαν την ακτινοβολία: «Ήμασταν στην τάξη όταν κάποιοι ήρθαν να μας πάνε εκδρομή. Ρώτησαν τα ονόματά μας. Όσοι ήταν Ashkenazi (απόγονοι Εβραίων προερχομένων από περιοχές κυρίως της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης) οδηγήθηκαν ξανά στις θέσεις τους. Τα πιο σκουρόχρωμα παιδιά επιβιβάστηκαν σ’ ένα λεωφορείο». Μια μαροκινή γυναίκα δήλωσε : «Ήταν μια γενοκτονία, η γενοκτονία των Σεφαρδιτών. Κι αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι γιατί κανένας δεν αντέδρασε».  

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζεται ένας ιστορικός να υποστηρίζει πως η όλη επιχείρηση στόχευε στην απομάκρυνση μιας γενιάς που οι αρχηγοί των Ashkenazi πίστευαν ότι αποτελούσε «τα αδύναμα στοιχεία της κοινωνίας».

50 χρόνια μετά την υποβολή στην ακτινοθεραπεία, τα θύματα ακόμα αγωνίζονται να πάρουν αποζημίωση από το κράτος για τα προβλήματα υγείας τους, καθώς η ικανοποίηση των αιτημάτων τους παραμένει αδύνατη λόγω των πολύπλοκων και στημένων διαδικασιών και η – σπάνια – καταβολή αποζημιώσεως είναι μηδαμινή. 

Τα θύματα εμποδίστηκαν ακόμα και στις προσπάθειές τους να συλλέξουν πληροφορίες. O David Deri προσπάθησε να βρει το ιατρικό φάκελο της παιδικής του ηλικίας, αλλά έπεσε σε τοίχο: «Το μόνο που ήθελα να μάθω ήταν τι μου έκαναν. Ήθελα να μάθω ποιος το διέταξε, να βρω την αλυσίδα των εντολών. Όμως, το Υπ. Υγείας μου είπε ότι ο φάκελός μου έχει χαθεί». O Boaz Lev, εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας συμφωνεί «Σχεδόν όλοι οι φάκελοι κάηκαν σε μια πυρκαγιά.

Αναμφισβήτητα, οι ισραηλινοί κυβερνώντες γνώριζαν, ήταν υπεύθυνοι και επωφελήθηκαν από το πρόγραμμα. Είναι απίθανο ένα πρόγραμμα «ευγονικής» που προϋποθέτει χρηματοδότηση δισεκατομμυρίων δολαρίων από την Αμερικανική κυβέρνηση στα άδεια ισραηλινά ταμεία να μην έχαιρε της δέουσας προσοχής των Εβραίων ηγετών.
Για μια ακόμη φορά, καταδεικνύεται η ψυχοσύνθεση του Εβραίου που θυσιάζει τα πάντα στον βωμό του Χρήματος· που δεν διστάζει όχι μόνο να δολοφονήσει, αλλά και να προκαλέσει χρόνιες επώδυνες νόσους σε παιδιά και δη παιδιά Εβραίων!  

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails