Saturday, December 21, 2013

Για γέλια και για κλάματα κυβέρνηση και δικαιοσύνη: Κατηγόρησαν υπερήλικα Εβραίο για συμμετοχή στα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής!

Από την πρώτη στιγμή έχουμε τονίσει πως η σκευωρία με την οποία στήθηκε η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι καθαρά πολιτική και σε πολλά σημεία έχει καταντήσει τραγελαφική! 



Άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με αξιόποινες πράξεις, αλλά ούτε και με τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή τσουβαλιάζονται σε ένα σαθρό κατηγορητήριο, καθώς πρέπει με κάθε θυσία να στοιχειοθετηθεί η κατηγορία της "εγκληματικής οργάνωσης", γεγονός που δεν αποδεικνύεται από πουθενά!
Ενδεικτικό της σπουδής και της προχειρότητας με την οποία στήθηκε το κατηγορητήριο της Χρυσής Αυγής είναι η χθεσινή κλήση σε απολογία στις ανακρίτριες του Α.ΜΠ. για ένταξη σε "τάγμα εφόδου" της Χρυσής Αυγής στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο εν λόγω κατηγορούμενος είναι υπερήλικας, περίπου 60 χρονών, με προβλήματα υγείας και εβραϊκής καταγωγής.
Και μόνο στην θέα του ανθρώπου, αντιλαμβάνεται οποιοσδήποτε πως ο συγκεκριμένος δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με αξιόποινη ή βίαια ενέργεια. Όπως δήλωσε στην απολογία του ως κάτοικος της περιοχής δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή του ποτέ κάποια αξιόποινη ή βίαιη ενέργεια από μέλη της Χρυσής Αυγής και ότι ο ίδιος δεν έλαβε ποτέ μέρος σε κάτι τέτοιο. Επισήμανε ακόμη πως μόνο τα παιδιά της Χρυσής Αυγής βοηθούσαν τους κατοίκους της περιοχής με την παρουσία τους και διανομές τροφίμων.
Ο εν λόγω κατηγορούμενος δεν κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση, αλλά η εμπλοκή του σε αυτήν την σκευωρία είναι ενδεικτική του πόσο έωλο είναι το κατηγορητήριο, με το οποίο συνεχίζουν και παραμένουν παράνομα στην φυλακή ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός. 

xryshaygh

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails