Friday, December 20, 2013

Μας ξεφτιλίζουν οι Εβραίοι: Ο Τζόρτζ Σόρος δίνει πετρέλαιο για να ζεσταθούν τα Ελληνόπουλα που ο ίδιος εξαθλιώνει!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Εμείς έχουμε αναφερθεί πάρα πολλές φορές παλαιότερα στον Εβραίο Τζόρτζ Σόρος και το πως χρηματοδοτεί ανθελληνικά βιβλία και οργανώσεις για να προωθήσει την παγκοσμιοποίηση και την πολυπολιτισμικότητα στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή. Ο Σόρος όμως έχει καταστρέψει οικονομικά και πολλές χώρες μέσω των χρημάτων των τραπεζιτών που διαχειρίζεται και δημιουργεί επαναστάσεις αλλά και οικονομικές κρίσεις. Μην ξεχνάμε ότι του ανήκουν κορυφαίοι οίκοι αξιολόγησης όπως ο Moody's. Δηλαδή απ΄τη μια πλευρά ο Σόρος μας εξαθλιώνει, μας υπονομεύει και απ΄την άλλη μας το παίζει φιλάνθρωπος! Και όσοι ηλίθιοι δεν ξέρουν τι είναι ο Σόρος λένε ότι μας κάνει και καλό!

Ο δήμος Παγγαίου "πρωτοπόρος...." όπως πάντα είναι από τους πρώτους δήμους στην Ελλάδα που δέχτηκαν την προσφορά του Τζορτζ Σόρος για την θέρμανση των σχολείων.

Ο δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης μαζί με τους Γ.Καμίνη, Γιάννη Μπουτάρη, τον δήμαρχο Νάουσας Τάσο Καραμπατζό και ένα - δύο ακόμα  γράφουν Ιστορία αφού είναι οι πρώτοι δήμαρχοι που ανοίγουν την πόρτα ώστε η υποχρέωση της λειτουργίας των σχολείων να ξεφύγει από τις υποχρεώσεις του κράτους και κατά συνέπεια και των δήμων που πλέον έχουν την ευθύνη των σχολείων.

Πριν λίγες μέρες στην Νάουσα η προσφορά πετρελαίου από το δίκτυο ιδρυμάτων και φορέων του μεγαλοεπενδυτή, Τζορτζ Σόρος άναψε φωτιά όταν οι γονείς της Νάουσας αποφάσισαν να αρνηθούν τη δωρεά, τονίζοντας ότι η λειτουργία των σχολείων είναι υποχρέωση του κράτους, το οποίο πρέπει να φροντίσει να λυθεί το πρόβλημα ενώ αναρωτιούνται και για το τι κρύβεται πίσω από την κίνηση.


Ανοίγουν κερκόπορτες 

Βέβαια στο τέλος ο δήμαρχος Νάουσας δέχτηκε την προσφορά της "Open Society Foundations" του Soros που είναι στην πραγματικότητα ένα πλέγμα φορέων, το οποίο δραστηριοποιείται σε τουλάχιστον 100 χώρες ανά τον κόσμο.
Ο δήμαρχος Νάουσας, Τάσος Καραμπατζός σχολιάζοντας την άρνηση των γονέων να δεχτούν τη δωρεά, τόνισε ότι “η Νάουσα δεν είναι ο μοναδικός δήμος, ο οποίος δέχεται μία τέτοια προσφορά, μετά την Αθήνα, τη Στυλίδα, το Παγγαίο και άλλους δήμους”.

Στόχος των “Open Society Foundations”, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα, είναι............ “να χτίσουν δημοκρατικές κοινωνίες, βασισμένες στην ανοχή του πολιτεύματος, όπου οι κυβερνήσεις τους θα είναι υπεύθυνες για τους πολίτες τους”.............
Κλείνουμε με τα λόγια του προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων της Νάουσας Μανώλη Γαλίτη:
Ο συλλογισμός των γονέων είναι πολύ απλός: H εφορία και ο δήμος μας γδέρνουν ανηλεώς με τους φόρους και τα δημοτικά τέλη, και συνακόλουθα είναι υποχρεωμένοι εκ του νόμου να φροντίζουν την θέρμανση των σχολείων. Οτιδήποτε άλλο είναι παραβίαση του νόμου. Εμείς πιστεύουμε ότι δημιουργούνται “τεχντητά” προβλήματα για να ανοίγουν κερκόπορτες στον Τ.Σόρος.

Καταρχήν μας προκάλεσαν εύλογες υποψίες οι λόγοι για τους οποίος ο φιλάνθρωπος αυτός μεγιστάνας σκέφτηκε ξαφνικά το πρόβλημα των σχολείων. Δεν μας πείθει ότι η προσφορά του είναι ανιδιοτελής. Είμαστε βέβαιοι ότι από αυτή την ‘ευεργεσία’ ο κ. Σόρος αναμένει ανταλλάγματα και δεν θέλουμε τα σχολεία των παιδιών μας να μπουν σ’ αυτό το παιχνίδι» δήλωσε ο πρόεδρος των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Νάουσας, Μανώλης Γαλίτης.

«Πετρέλαιο θα μπορούσαμε να αγοράσουμε και μόνοι μας, με χρήματα των γονέων. Αλλά δεν είναι αυτός ο ρόλος των συλλόγων μας. Η λειτουργία των σχολείων είναι υποχρέωση του κράτους. Τι κοινωνία είμαστε αν δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε τα σχολεία μας;  
Και συνέχισε: γι’ αυτό εξηγούμε ότι δεν ζητήσαμε και δεν ζητάμε από κανέναν ελεημοσύνη. Απαιτούμε από το κράτος να διασφαλίζει τα δικαιώματα και τη μόρφωση των παιδιών μας και όλων των παιδιών» πρόσθεσε: Άνθρωποι σαν τον Τ.Σόρος ΠΑΝΤΟΤΕ ζητουν αντεθνικά ανταλλάγματα. Και όταν τους δίνεις το χέρι για χειραψία, έρχεται και μια χειροπέδα που σε δένει μαζί τους και σε καθιστά υποτελή τους ! Να θυμηθούν οι αγαπητοί γονείς στις εκλογές που έρχονται την πράξη του δημάρχου, και να του δώσουν την απάντηση που πρέπει. 

Πάντως όπως μάθαμε το θέμα  της αποδοχής της επιχορήγησης ψηφίστηκε και από το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο  Παγγαίου κατά πλειοψηφία. 


2 comments:

Anonymous said...

Τότε δώσε το πετρέλαιο εσύ, για να μην μάς "ξεφτιλίζουν" οι Εβραίοι.

A propos, τι σε ενοχλεί στα αλήθεια, ότι μάς δίνουν πετρέλαιο, που το χρεοκοπημένο μας κράτος δεν μπορεί να δώσει, ή ότι το δίνει ο Σόρος;

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Φίλε καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου.. Είναι λογικό όταν δεν ξέρεις ποιος είναι ο Σόρος να λες ότι πρέπει να δεχθούμε το πετρέλαιό του... Ψάξε καλά ποιος είναι ο Σόρος και πως επιτίθεται σε χώρες μέσα από εταιρείες αξιολόγησης που του ανήκουν και hedge funds και πως συνδέεται με τους τραπεζίτες που μας εξαθλιώνουν εδώ και 2 αιώνες σαν ανθρωπότητα και μετά θα καταλάβεις γιατί λέμε όχι στο πετρέλαιο του Σόρος.. Δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να εμφανισθεί ένας εγκληματίας ως φιλάνθρωπος..

Ενδεικτικά σου προτείνω να μελετήσεις αυτά τα δύο αρθράκια..

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2010/07/blog-post_04.html

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/11/blog-post_3315.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails