Tuesday, December 31, 2013

Τζίμης Πανούσης: Τα αντιρατσιστικά νομοσχέδια, που θα ρυθμίζουν πια τη ζωή μας τελείως, είναι βαθιά ρατσιστικά


Τ.Π.: Τι δηλαδή, και δηλαδή; Δεν νομίζω πως θα μπορέσω να συνεχίσω το επάγγελμά μου μόλις έρθει στα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι βινυλίου φαεινότερον. Μόλις γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ κι οι ποσοστώσεις του μετά τις Ευρωεκλογές, τώρα κοντά δηλαδή, τέρμα η σάτιρα. Κανείς δεν θα μπορεί πια να πιάσει στο στόμα του οποιαδήποτε μειονότητα. Και τις γυναίκες φαίνεται κάπου εκεί τις κατατάσσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού έκανε τόση φασαρία πρόσφατα για ’κείνη τη γελοιογραφία του Χατζόπουλου. 

Σ.Κ.: Τι μου λέτε τώρα… 


Τ.Π.: Α, δεν διαβάζετε; Δεν είστε ενημερωμένος; Τέρμα η σάτιρα, τέρμα οποιαδήποτε σκωπτική ενασχόληση με οποιαδήποτε μειονότητα, με οποιονδήποτε, τελικά. Κι επειδή υπάρχει και παγκόσμιο θέμα όλον αυτόν τον καιρό, κι αναδεικνύεται από την πλευρά των εξουσιών η υπόθεση συμβίωση και αναγνώριση των γάμων μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, έχουμε ήδη και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, καταλαβαίνετε… 

Σ.Κ.: Τι πράγμα; 

Τ.Π.: Πως τα αντιρατσιστικά νομοσχέδια, που θα ρυθμίζουν πια τη ζωή μας τελείως, είναι βαθιά ρατσιστικά. Από ’δω και πέρα, δηλαδή, ο Θεός βοηθός!

Όλη η συνέντευξη εδώ andro.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails