Monday, December 23, 2013

Κίναιδος βίαζε το γιο του σε συνεργασία με τον εραστή του!

ΦΡΙΚΗ
Απίστευτη ιστορία σοδομισμού συγκλονίζει την Αλαμπάμα, με θύμα ένα εννιάχρονο αγόρι και δράστη τον ίδιο τον πατέρα του. Ο 32χρονος Καρλ Φίλιπ Χέρολντ κατηγορείται ότι ….

υπέβαλε σε σεξουαλικά βασανιστήρια τον ανήλικο γιο του, σε συνεργασία μάλιστα με τον ερωτικό σύντροφό του. Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, οι δύο άντρες δεν είχαν «ούτε ήθη ούτε ταμπού ούτε όρια».

«Κρατούσαν το παιδί αιχμάλωτο επί οχτώ μήνες στο σπίτι του κατηγορουμένου, χωρίς να του επιτρέπουν να πάει στο σχολείο ή να έρθει σε επαφή με άλλους χωρίς την επίβλεψή τους» αναφέρει χαρακτηριστικά η έκθεση των κατηγόρων, οι οποίοι ζήτησαν από το δικαστήριο να ορίσει το ποσό της εγγύησης στο 1.000.000  δολάρια (περίπου 770.000 ευρώ).
Ο άσπλαχνος πατέρας και ο συγκάτοικός του υπέβαλαν το παιδί σε απίστευτα σεξουαλικά βασανιστήρια, τα οποία μάλιστα κατέγραφαν με την κάμερά τους και προωθούσαν ως παιδική πορνογραφία. Τους βαραίνουν μεταξύ άλλων κατηγορίες για παραγωγή και διανομή παιδικής πορνογραφίας, σοδομισμό, σεξουαλική κακοποίηση, κακομεταχείριση ανηλίκου, αλλά και έκθεση προσώπου σε σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Ο ίδιος ο πατέρας, εξερχόμενος από το δικαστήριο δήλωσε, εξοργίζοντας το συγκεντρωμένο πλήθος κατοίκων:
«Αγαπώ τον γιο μου και μου λείπει πάρα πολύ». Επιπλέον, διέψευσε τους ισχυρισμούς ενός αστυνομικού μάρτυρα ότι το ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει με τον γιο του στο θεματικό πάρκο Disney World είχε, εν μέρει, ως κίνητρο το σεξ.
Ο δικαστής ωστόσο τον είχε χαρακτηρίσει λίγη ώρα νωρίτερα ως «ένα ιδιαίτερο είδος απειλής» και λαμβάνοντας υπ” όψιν το γεγονός ότι ο Χέρολντ είχε ιστορικό τακτικών μετακινήσεων εντός της χώρας και δεν διατηρούσε δεσμούς με την τοπική κοινότητα, ενέκρινε το αίτημα για ορισμό της εγγύησης στο 1.000.000 δολάρια. Σε ό,τι αφορά τη μητέρα του παιδιού, έγινε μονάχα γνωστό ότι έχει χωρίσει από τον Χέρολντ, κατοικεί στο Γουαϊόμινγκ και δεν συμμετέχει στην ανατροφή του εννιάχρονου αγοριού.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails