Thursday, December 26, 2013

McDonald΄s σε εργαζομένους: Μην τρώτε αυτά που παρασκευάζετε!

Εκφράζοντας ανησυχία για την υγεία των εργαζομένων της η ίδια η γραμμή βοήθειας της τεράστιας αλυσίδας πρόχειρου φαγητού των McDonalds, McResource, προτείνει σε όλους την αποφυγή κατανάλωσης πρόχειρου φαγητού, καθώς, όπως υποστηρίζει, είναι άκρως ανθυγιεινό!


Μάλιστα, για να τονίσει την τεράστια διαφορά και να μεταφέρει το μήνυμα πιο παραστατικά, ανέβασε στη σελίδα της μια φωτογραφία που απεικονίζει ένα κλασικό γεύμα με μπέργκερ, πατάτες και κόκα - κόλα, μέ ένα υγιεινό «πακέτο» που προτείνει σαλάτα, σάντουιτς και νερό.
 «Το πρόχειρο φαγητό είναι γρήγορο, σε λογικές τιμές και άμεσα διαθέσιμο. Καθώς, λοιπόν, είναι προσιτό και οικονομικό για ένα φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα, περιέχει σε υψηλές τιμές αλάτι, ζάχαρη, κορεσμένα λιπαρά, συστατικά που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία του ανθρώπου και να τον οδηγήσουν στην παχυσαρκία», επισημαίνει στη συνέχεια η γραμμή βοήθειας, ενώ συνεχίζει αναφέροντας: «Αλλά αν πάλι, δεν μπορείτε να αποφύγετε το fast food προτιμήστε να καταναλώσετε σαλάτες ,νερό και κάποιο σάντουιτς.Σε καμία περίπτωση τηγανητά.»
Τέλος, επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι αυτό το είδος διατροφής θα πρέπει να αποφεύγεται από ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας, όπως διαβήτη,  πίεση και προβλήματα με την καρδιά.
Μιλώντας, στο CNBC, εκπρόσωπος των McDonalds σχολίασε ότι «σε καμία περίπτωση η McResource δεν δίνει συμβουλές κατά του fast food»!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails