Monday, June 22, 2015

“Η Πατρίδα σε κίνδυνο – Έχουμε πόλεμο”


pappas-antitromokratiki

Άρθρο του Χρήστου Παππά στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί
«Τα πάντα ρεί και ουδέν μένει» Ηράκλειτος (544-484 π.Χ. , Ίων φιλόσοφος)
Η ημερομηνία της 18ης Ιουνίου, αποτελεί ορόσημο για την νεώτερη Ευρωπαϊκή Ιστορία. Συμπληρώνονται  200 χρόνια από την μάχη του Βατερλώ. Δύο ολόκληροι αιώνες και η ευρωπαϊκή ήπειρος γνώρισε μεγάλες αλλαγές και ανακατατάξεις. Έγιναν πόλεμοι, πόλεμοι εμφανείς με στρατούς και καταστροφές, αλλά και πόλεμοι αφανείς, οικονομικοί, με κατασκόπους και διπλωμάτες. Έγιναν λαϊκές εξεγέρσεις και επαναστάσεις. Διαφοροποιήθηκαν σύνορα μετά από τους δύο μεγάλους πολέμους του 20ου αιώνα αλλά και μετά από πάμπολλες τοπικές συρράξεις.

Γιατί όμως γίνεται αυτή η ιστορική αναφορά; Διότι εδώ στην πατρίδα μας, την Ελλάδα, όπου ζει ένας ιστορικός και με τεράστια προσφορά στην ανθρωπότητα και τον πολιτισμό λαός, επικρατεί στα πλαίσια της σύγχρονης καπιταλιστικής ζωής, ένας επικίνδυνος εφησυχασμός. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως όλα είναι σταθερά, τίποτα δεν αλλάζει. Και ακολουθούν τους δυνάστες, ντόπιους και ξένους, στην απάνθρωπη προσταγή τους «σώπα, δούλευε, κατανάλωνε».
Αυτή η σιγουριά ουδεμία έχει βάση, δεν θεμελιώνεται πουθενά. Για όλους όσους μπορούν να δουν πέρα από τα Δελτία Ειδήσεων των ΜΜΕ και την καθεστωτική προπαγάνδα, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που θέλουν να πιστεύει, και δυστυχώς πιστεύει η μάζα. Η αλήθεια είναι πολύ σκληρή, και η δημοσιοποίησή της αποτελεί χρέος των ολίγων, των αφυπνισμένων, όλων αυτών που γρηγορούν. Εμείς πρέπει να αφυπνίσουμε τον λαό μας και να του τονίσουμε το μεγάλο καθήκον να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για την επιβίωση της Πατρίδας.
Η Ελλάς βάλλεται πανταχόθεν. Για πολλές δεκάδες χρόνια βόλευε τους πάντες, τόσο τους πολιτικούς όσο και τους νοικοκυραίους αστούς και κοτζαμπάσηδες, η θεωρία περί της μικράς και εντίμου Ελλάδος. Κοντά σ’ αυτούς και ο καταπιεζόμενος λαός που δεν ηδύνατο να δει, όπως και σήμερα, πιο πέρα από τον μικρόκοσμό του, την οικονομική καταδυνάστευση και τα προβλήματά του, τα παιχνίδια που παίζονταν αλλά και τα σχέδια που εξυφαίνονταν και εξυφαίνονται σε βάρος του και σε βάρος της πατρίδας.
Εδώ και πέντε χρόνια είναι εμφανής ο οικονομικός πόλεμος που έχει κηρυχθεί στην Ελλάδα. Δεχόμεθα μια ανελέητη επίθεση των διεθνών οικονομικών συμφερόντων και της γερμανικής ολιγαρχίας και αποικιοκρατίας. Στην επίθεσή τους αυτή οι σύγχρονοι Μήδοι βρήκαν πρόθυμους Εφιάλτες. Αυτούς που με το Μνημόνιο έδεσαν χειροπόδαρα την Ελλάδα και σκλάβωσαν περεταίρω την Πατρίδα, υποθήκευσαν όχι μόνο τις ατομικές αλλά και την εθνική περιουσία αλλά πολύ χειρότερα, υποθήκευσαν το μέλλον τη χώρας. Εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία και ραγιαδοποίησαν τις μελλοντικές γενιές.
Οι Εφιάλτες αυτοί έχουν ονοματεπώνυμο και δυστυχώς κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας. Προβάλλονται από τα ΜΜΕ, θρασείς και μοιραίοι κουνάνε το δάχτυλό τους στον Λαό. «Πρόσεξε, εμείς αποφασίζουμε για σένα, εμείς κρατάμε το μέλλον σου στα χέρια μας, εσύ είσαι ένα τίποτα, εμείς μόνο γνωρίζουμε». Αυτοί οι «Δημοκράτες» αυτοί οι ειδικοί και οι προστάτες, δηλαδή οι νταβατζήδες της Ελευθερίας και της Λαϊκής Κυριαρχίας. Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος, και λοιποί.
Πέραν όμως του οικονομικού πολέμου και του εθνοκτόνου Μνημονίου, υφίσταται πλέον εμφανής και αναδύεται δειλά-δειλά η ύπαρξη του πραγματικού πολέμου που σκοπό έχει την διάλυση και τον ακρωτηριασμό κατ’ ουσίαν της Ελλάδος. Αρχικά ξεκίνησε με ήπια μέσα εκ των ένδον. Με την καθιέρωση δηλαδή του αντεθνικού και προδοτικού νόμου του Καλλικράτη που σκοπό είχε την καντονοποίηση της Ελλάδος με την δημιουργία Περιφερειών και περιφερειαρχών εν είδει τοπικών πρωθυπουργών και την ανεξάρτητη σχέση αυτών με το διευθυντήριο των Βρυξελλών. Συνεχίζεται δε ακάθεκτα αυτός ο πόλεμος με την βίαια αλλαγή του πληθυσμού μέσω της λαθρομετανάστευσης και της εισβολής εκατοντάδων χιλιάδων αλλοφύλων και αλλοθρήσκων, βάσει σχεδίου, στην Πατρίδα μας.
Οι Έλληνες πολιτικοί, «αριστεροί» και «δεξιοί» προσφέρουν απλόχερα σ’ αυτούς τους εισβολείς το σκοινί που θα μας κρεμάσουν, δηλαδή την συνθήκη του Δουβλίνου και πολύ περισσότερο το νομοσχέδιο για την παροχή ελληνικής ιθαγενείας στους παρανόμους εισβολείς και την νομιμοποίησή τους.
Πέραν και αυτών των εμφανέστατων πολεμικών ενεργειών που αν συνεχίσουν και επικρατήσουν θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια την Ελλάδα και τον λαό της στην καταστροφή και εξαφάνιση, υπάρχει ένας συντονισμένος πόλεμος με αμφισβητήσεις, και αλυτρωτική προπαγάνδα από τους γείτονές μας, τους επιβουλείς δηλαδή της εθνικής μας κυριαρχίας.
Να αναφερθούμε στο Αιγαίο; Αμφισβητείται η ελληνική κυριαρχία από την Τουρκία την οποία σιγοντάρει και το ΝΑΤΟ. Η ελληνική πλευρά και τα ΜΜΕ κρύβουν επιμελώς τα Νατοϊκά ατοπήματα και προβάλλουν μόνο τα γεγονότα που δείχνουν το ΝΑΤΟ να προσφέρει στην Ελλάδα μια τουλάχιστον ευμενή ουδετερότητα στα ελληνοτουρκικά, εμφανίζοντας έτσι την «συμμαχία» ως εγγυητή της Ελευθερίας και της Ασφάλειας. Κάνοντας κατ’ ουσίαν το άσπρο μαύρο και τανάπαλιν.
Όσο για την Θράκη; Η τουρκική εισβολή, και η κοσσοβοποίηση της εξελίσσεται στο παρασκήνιο, με γεωμετρική πρόοδο. Το κράτος των Αθηνών, το ΥΠΕΞ και οι εθνικές Υπηρεσίες αδρανούν προδοτικά. Μέχρι και ελληνικές φωνές ακούγονται, διπλωμάτες που ομολογούν ότι «στην Θράκη υπάρχει πλέον συνδιοίκηση».
Για την Μακεδονία; Μακρά η ιστορία του προβλήματος. Οι Έλληνες πολιτικοί εκχωρούν χωρίς καμία αιδώ, χωρίς καμία συνειδησιακή και εθνική αναστολή την Ιστορία μας, το όνομά μας, στους σκοπιανούς.
Σε ό,τι αφορά την Αλβανία, ήδη η Τουρκία συνεργάζεται σε όλες τις βαθμίδες και στρατιωτικά, με αυτήν, εντός και εκτός πλαισίου ΝΑΤΟ, δημιουργώντας κυριολεκτικά μία μέγγενη, μία οθωμανική τανάλια που περισφίγγει πλέον και εκ Δυσμών την Πατρίδα μας. Ακόμη και το Ιόνιο, το πλούσιο σε υδρογονάνθρακες πέλαγός μας, θα έχει σε λίγο καιρό την τύχη του άλλου πελάγους μας, του Αιγαίου, ως αμφισβητούμενης, πλέον, θάλασσας. Για να μην αναφερθούμε, τέλος , και στα παιχνίδια, τις πολεμικές επιχειρήσεις που διεξάγονται στα νησιά μας του Αιγαίου (Μυτιλήνη, Κως, Ρόδος), στις βραχονησίδες μας αλλά και σε αυτήν την ίδια την Κρήτη που φιλοξενεί τις βάσεις των δυναστών της ανθρωπότητας και οι ανεκδιήγητοι Νενέκοι της ελληνικής πολιτικής, τους υπόσχονται και προτείνουν την επέκτασή τους και σε άλλα νησιά όπως η Κάρπαθος.
Πανθομολογούμενο στους γνωρίζοντες, δηλαδή στους Έλληνες Εθνικιστές είναι πως δεν υπάρχει εθνική εξωτερική πολιτική, δεν υπάρχει καμία ασφάλεια. Υπάρχει μία απόλυτα ηττοπαθής και γι’ αυτό προδοτική πολιτική. Υπάρχει μία αντεθνική πολιτική, ευθυγραμμισμένη απόλυτα με τα σχέδια των εχθρών της Ελλάδος. Στην υπάρχουσα σκληρή πραγματικότητα, σε αυτόν τον μεγάλο πόλεμο, σε αυτόν τον πολυμέτωπο αγώνα, έχουμε χρέος να αφυπνίσουμε τον Ελληνικό Λαό, έχουμε χρέος να ενεργοποιήσουμε τις λαϊκές δυνάμεις. Δυνάμεις που πρέπει να πουν το μεγάλο ΟΧΙ και να αγωνιστούν ενάντια στους εισβολείς. Με εθνική ηγεσία, με πρόγραμμα, με προοπτική, με νέες συμμαχίες, με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον και τα μέλλον του ελληνικού λαού. Αυτές τις υγιείς δυνάμεις του Έθνους εκπροσωπεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.
Αυτά, για να μην φτάσουμε, διακόσια χρόνια μετά την 18η Ιουνίου του 1815, να ομιλούμε για το Βατερλώ της Ελλάδος. Μιας χώρας που έχει όλα τα εχέγγυα, δηλαδή τον Λαό, τον Πλούτο και την Ιστορία να μεγαλουργήσει και να σταθεί ταγός της Ευρώπης και του πολιτισμού. Γρηγορείτε, είμαστε σε πόλεμο. Δώστε την μάχη μαζί μας για την σωτηρία της Πατρίδος. Για να πούμε όχι σε ένα νέο ελληνικό Βατερλώ. Για να πούμε όχι στις ύαινες και τους τοκογλύφους που, όπως και τότε, ίδιοι και απαράλλαχτοι σήμερα, πλούτισαν στις πλάτες της καταστροφής του Γάλλου Αυτοκράτορα. Αγωνιστείτε μαζί μας όχι για Βατερλώ μα για νέους ελληνικούς Μαραθώνες.

1 comment:

Anonymous said...

https://www.youtube.com/watch?v=Wb7pxuv9RgM ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΠΛΟΥ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ, ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

https://www.youtube.com/user/socratesnios/videos

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails