Tuesday, June 30, 2015

ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ....Αριστερό μνημόνιο για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή


Και η «Εφημερίδα των Συντακτών» στην γραμμή των Αμερικανών: Αριστερό μνημόνιο για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή
«Πρώτη φορά Αριστερά» και όλοι οι δήθεν φίλοι του Λαού αποκαλύπτονται ως εκπρόσωποι της σκληρότερης διεθνούς πλουτοκρατίας. Αυτό το γνωρίζαμε, βεβαία, από το γεγονός ότι η Μέρκελ χρηματοδοτεί τα βιβλιαράκια του Ψαρρά και από ότι φαίνεται ο εν λόγω κομμουνιστής έχει κάθε λόγο για παραμονή στο ευρώ «πάση θυσία» των άλλων.

Διαβάσαμε, λοιπόν, στην «Εφημερίδα των Συντακτών», δακρύβρεχτο άρθρο προκειμένου να επιδειχθεί έλεος από τους διεθνείς τοκογλύφους στον Τσίπρα. Η επιχειρηματολογία του άρθρου δεν περιελάμβανε την ανθρωπιστική κρίση, τους συνανθρώπους μας που αυτοκτονούν και άλλα που θα ήταν απολύτως λογικό να περιλαμβάνει. Ιδού ποιο είναι το επιχείρημα των αμερικανοκομμουνιστών:
«Ελπίζω ότι αυτή η στρατηγική των πιστωτών, που θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη στο σύνολό της, θα προκαλέσει ένα άνευ προηγουμένου κύμα αντιδράσεων παντού. Διότι αν οι πιστωτές υλοποιήσουν τον στόχο τους και αν πετύχει αυτό το οικονομικό πραξικόπημα, δεν θα μείνει τίποτα από την ευρωπαϊκή ιδέα. Από τις στάχτες της δεν θα ξεπηδήσει το «πρόθυμο» πρόσωπο του επικεφαλής του Ποταμιού, αλλά το ειδεχθές πρόσωπο της Χρυσής Αυγής
Κοινώς οι «ψαρράδες» της ενημέρωσης και οι λοιποί κομμουνιστές του γλυκού νερού, ικετεύουν τους διεθνείς τοκογλύφους να τους δώσουν ένα μνημόνιο, που θα μπορούν να πουλήσουν στους «ιθαγενείς», γιατί αλλιώς θα έρθει η Χρυσή Αυγή και θα χαθούν τα κονδύλια αντιχρυσαυγιτισμού της Μέρκελ.
Πόση πλάκα θα έχει όταν ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΠΟΤΑΜΙ – ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα προμοτάρουν το «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα όταν θα έρθει η «καλύτερη πρόταση των δανειστών», που έχει «προβλέψει» ο Μάντης Βαρουφάκης. Εκτός, βεβαίως, και αν «ανακαλέσουν» το δημοψήφισμα όπως είχε πει ο προεδροπάνος Καμμένος.

1 comment:

Anonymous said...

OI PIO MEGALES DIKTORIES POU PERASAN APO TON TOPO EINAI AYTES POU AYTOXARAKTIRIZONTAI DIMOKRATIES EINAI
PERIERGO, OTI OLES OI KRISEIS OIKONOMIKES ,POLITIKES YPHRKSAN EITE GIATI EIXAME POLEMOUS ,EITE GIATI H DIMOKRATIA
DEN YPARXEI. TON FOVO TON VLEPOUME TORA POU H PATRIDA XANETAI POU ?SE KAIRO DHMOKRATIAS? SE MIA EYROPI DIKTATORIKH KAI ANELEHTH EINAI XEIROTERH POU EXEI PERASEI GIATI SE EN KAIRO POLEMOU TON XEREIS TON EXTHRO SOU
TORA O EXTHROS KRYVETAI STO ONOMA THS DIMOKRATIAS

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails