Sunday, June 28, 2015

Lord Rothschild....ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ;;..ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΑΡΑΓΕ;;

Προσέξτε τι ακριβώς λέει ο πασίγνωστος σιωνιστής τραπεζίτης. Λιβάνισε την τότε κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, τον πρασινομπλέ υπόκοσμο και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί μεγάλες αλλαγές στην Ελλάδα. Επίσης από το 3.42 μέχρι το 4.20 λέει ότι είναι σε θέση να βελτιώσει τα μουσεία, τα φρούρια, τα μνημεία, τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσικά σχήματα, την όπερα, τις σχολές, την εκπαίδευση, τις υποτροφίες, και τις υποδομές γενικά της Κέρκυρας. Την επίμαχη φράση: «ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ» δεν την έβαλαν οι μεταφραστές στα ελληνικά, ή την έκοψαν σκόπιμα...

2 comments:

Anonymous said...

O συγκεκρομένος Ρότσιλντ ονομάζεται Ιακώβ, 80 ετών, είναι γυιός του Βίκτορ Ρότσιλντ, αυτού που είχε δημιουργήσει το δίκτυο κατασκοπείας υπέρ της Σοβιετικής Ενώσεως μαζί με Φίλμπυ και άλλους.
Από την μητέρα του λαίδη Χάτσινσον κληρονόμησε την πολυτελή έπαυλη του ακαδημαϊ κού ζωγράφου Χατζηκυριάκου-Γκίκα σε μια έκταση 450 στρεμμάτων κοντά στην Κασιόπη και απέναντι από τους Αγιους Σαράντα. Το 1985 όταν απεβίωσε η χήρα του Χατζηκυριάκου-Γκίκα λαίδη Χάτσινσον υπήρχε σαφής η ισχύς του νόμου του Μεταξά, που απαγόρευε την απόκτηση ακινήτων σε παραμεθόριες περιοχές από αλλογενείς. Με την μεσολάβηση της Θάτσερ ο Α.Παπανδρέου επέτρεψε τελικά ακίνητα στην Κέρκυρα, το Μεγανήσι και σε άλλα μέρη της Χώρας.

Anonymous said...

"Lord Rothschild....ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

Εγώ λέω να ψοφήσεις εσύ, το σόι σου και όλη σου η σκατό φυλή.

Ψόφο!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails