Saturday, August 8, 2015

102.000 λαθρομετανάστες εισήλθαν στην χώρα από την Άνοιξη μέχρι σήμερα! - Η Eλλάδα "βουλιάζει"


Η λαθρομετανάστευση θα χτυπηθεί μόνο αν αναχιατιστεί μέσα στην Τουρκία αναφέρειο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, ενώ από την Άνοιξη μέχρι σήμερα έχουν εισέλθει στην χώρα 102.000 λαθρομετανάστες!
 
Σε όλη την Ελλάδα τους υπολογίζει στο 1.000.000!
 
Ο κ. Πανούσης, αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, ανέφερε ότι από την άνοιξη έχουν μπει στη χώρα 102.000 μετανάστες και αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα πρέπει να έχουμε 1.000.000 μετανάστες.
 
«Αν και δεν υπάρχουν δείκτες αύξησης της εγκληματικότητας, αλλάζει η κοινωνική συνοχή» είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός, ενώ σε ερώτηση πώς θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο έδωσε την εξής απάντηση: «Με αναχαίτιση μέσα στην Τουρκία. Δεν μπορεί να γίνεται στη θάλασσα, δεν μπορείς να τους πνίξεις. Χρειάζεται και ανακατανομή μέσα στην Ευρώπη, με ποσόστωση, δέχονται όμως ελάχιστους».
 
Ερωτηθείς για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πανούσης υποστήριξε ότι «αυτή η κυβέρνηση πρέπει να κυβερνήσει» και πως «η Αριστερά επίσης έχει κάποιες ιδεοληψίες».
 
«Έχουμε από τις πιο δημοκρατικές αστυνομίες στον κόσμο» δήλωσε σε σαββατιάτικη εφημερίδα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, επισημαίνοντας ότι «στην Ελλάδα απλώς όταν φοβόμαστε, λέμε 'πού είναι η Αστυνομία;' και όταν δεν έχουμε προβλήματα φωνάζουμε 'μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι'».
 
Σε ερώτηση αν του αρέσει το υπουργείο, δήλωσε ενθουσιασμένος με όλα, «στο βαθμό που αυτό θα έχει γρήγορο τέλος. Νιώθω τυχερός. Δεν σκοπεύω όμως να κάνω καριέρα στο υπουργείο. Θέλω να φτάσω να ανοίξω όλα τα ζητήματα, να το στρώσω. Και μετά να παραδώσω στον επόμενο».
Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails