Friday, August 21, 2015

ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ – ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ 3Η ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!



Γράφει ο Αντίοχος

Ήταν φανερό από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε ότι μπορεί να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές, ότι τα λαμόγια του δήθεν συνταγματικού τόξου έψαχναν τρόπο για να μην πάρει την τρίτη εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος. Κι όπως φαίνεται, τη βρήκαν! Σύμφωνα, λοιπόν, με νυχτερινές «διαρροές» στα πρόθυμα ΜΜΕ «η πλευρά Λαφαζάνη θα αξιοποιήσει την διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης».

Το οποίον σημαίνει, ότι ένα κόμμα που μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές (ξημερώματα Παρασκευής, ώρα 03:38) δεν υπάρχει καν, ένα κόμμα που δεν εμφανίστηκε ποτέ ενώπιον του ελληνικού λαού, ένα κόμμα που ποτέ δεν ανεδείχθη τρίτο με την ψήφο του λαού, να θεωρηθεί η… τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, μόνο και μόνο για να μην πάρει την διερευνητική εντολή ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος!

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του newsit (Ευαγγελάτος) «Ο κ. Τσιπρας ζήτησε από τον κ. Λαφαζάνη να προχωρήσει στην δημιουργία κοινοβουλευτικής ομάδας προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο να πάρει την τρίτη διερευνητική εντολή ο Νίκος Μιχαλολιάκος».

Τόσο πολύ τρέμουν την Χρυσή Αυγή –και μόνον αυτήν!- όλοι οι ΣΑΠΙΟΙ της μεταπολιτευτικής φαυλοκρατίας! Γι’ αυτό, ακόμα και όσοι μνημονιόπληκτοι Έλληνες δε συμφωνούν απολύτως με τις θέσεις του Κινήματος (λόγω της τερατολογικής προπαγάνδας του συστήματος…), δεν έχουν παρά μονάχα μία επιλογή στις προσεχείς εκλογές, για να τρομάξουν έστω, τους υπευθύνους της δυστυχίας τους: την Χρυσή Αυγή!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails