Sunday, August 30, 2015

Καραϊβάζ: «Θα καρφώσω στο Εσωτερικών Υποθέσεων όποιον Αστυνομικό στείλει μήνυμα υπέρ της Χρυσής Αυγής»


Επίδειξη αριστερίστικου, «δημοκρατικού» ήθους από τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, ο οποίος σε ένα ανεπανάληπτο παραλήρημα καταφέρεται κατά όποιου αστυνομικού στέλνει στο blog του επιστολή υπέρ ή προβαίνει σε σχολιασμό θετικό προς τις θέσεις της Χρυσής Αυγής!
Σε κείμενο λοιπόν, το οποίο υπογράφει ο ίδιος ο ακροαριστερός δημοσιογράφος υπό τον τίτλο «Ξεκάθαρες κουβέντες του bloko.gr προς τους αναγνώστες του, ΔΕΝ...» και με φωτογραφία η οποία απεικονίζει σιδηροδέσμιο τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής κατά την πρώτη ημέρα της εξαπόλυσης των πολιτικών διώξεων της Χούντας Σαμαρά (την οποία ο Καραϊβάζ επιδοκίμαζε με απύθμενο μίσος και τυμπανοκρουσίες), αναγράφει τα εξής «άκρως δημοκρατικά»:
«Δεν μπορούσαμε όμως να παρασιωπήσουμε μια επιστολή - ΩΔΗ στον φυρερίσκο των νεοναζί του εγκληματικού μορφώματος της χρυσής αυγής και χρέος- υποχρέωση μας ήταν να ζητήσουμε τη διεξαγωγή έρευνας από την ηγεσία της Αστυνομίας, ώστε να διαπιστωθεί ποιοι είναι αυτοί που επικαλούμενοι την ιδιότητα του αστυνομικού σπέρνουν ιδεολογικό δηλητήριο. Τα ηλεκτρονικά στοιχεία τους λοιπόν και τα στοιχεία οποιουδήποτε άλλου εμφορείτε (διατηρείται η ορθογραφία του πρωτοτύπου) από παρόμοιες απόψεις τις οποίες επιδιώκει να τις δημοσιοποιήσει προς χάριν του προσηλυτισμού, θα τα δίνουμε στις Εσωτερικές Υποθέσεις ή στο Ηλεκτρονικό Έγκλημα πριν ακόμα να μας ζητηθούν».
Τι λέει δηλαδή ο «δημοκράτης» δημοσιογράφος Καραϊβάζ; Παραδέχεται και ομολογεί τον ρόλο του ως κοινού ρουφιάνου ο οποίος όχι μόνο δεν αποδέχεται την αντίθετη άποψη αλλά επιπλέον δηλώνει αναίσχυντα οτι θα καρφώνει όποιον αστυνομικό στέλνει επιστολή ή σχολιάζει στο blog υπέρ της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, της Χρυσής Αυγής!
Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει άλλωστε, έπραξε τούτο μια φορά και χωρίς να του ζητηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και θα το ξαναπράξει με μεγάλη χαρά. Εξάλλου, ποιος ξέρει, μπορεί την «δημοκρατική» αυτή τακτική να την έχει αναλάβει και εργολαβικά.
Το κείμενο με υπογραφή Καραϊβάζ, αποτελεί μνημείο «δημοκρατικού», δημοσιογραφικού ήθους, το οποίο αξίζει να διαβάσει κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα και όχι μονάχα οι Έλληνες Αστυνομικοί, για να διαπιστώσουν πως ακριβώς εννοούν την δημοκρατική πολυφωνία οι δημοσιογράφοι του μαρξιστικού συρφετού, που κατασυκοφαντούν και λασπολογούν τη Χρυσή Αυγή, ενώ ταυτόχρονα, θαρρώντας πως βρίσκονται σε σταλινικό καθεστώς, επιχειρούν να ποινικοποιήσουν την αντίθετη άποψη.
Παραδίδουμε τον υπερασπιστή των τρομοκρατών Καραϊβάζ, στη χλεύη των Ελλήνων αστυνομικών και πολιτών! Ιδού οι «δημοκράτες» υβριστές μας!
Εθνικισμός

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails