Saturday, August 8, 2015

Γενοκτονία:2070 πολίτες εκτέλεσε η ΙSIS στη Μοσούλη για « διαστρέβλωση των ιδεών του ισλάμ »

W460Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε περισσότερους από 2000 ανθρώπους στην πόλη της Μοσούλης και στα περίχωρα της από την κατάληψή της την προηγούμενη χρονιά ανακοίνωσαν αξιωματούχοι την Παρασκευή.

Ο βουλευτής Salim al-Juburi διαβεβαίωσε για την  « εκτέλεση περισσοτέρων από 2000 αθώων πολιτών από τα χέρια της τρομοκρατικής οργάνωσης Daesh « .Πηγές που επικαλείται το AFP κάνουν λόγο για ένα σύνολο 2,070 πολιτών που εκτελέστηκαν στο εσωτερικό και τα περίχωρα της Μοσούλης της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης του Ιράκ μετά την πτώση της από την ΙSIS τον Ιούνη του 2014.
Τα ονόματα των 2,070 πολιτών στάλθηκαν από την τρομοκρατική οργάνωση στις αρχές και καταχωρούνται σε λίστα που κατήρτησε.Κάποια από αυτά αναρτήθηκαν σε τοίχο  τοπικού παραρτήματος του Υπουργείου Υγείας αναφέρουν κάτοικοι.Ο κατάλογος προωθήθηκε μετά από διαταγή της ISΙS που διοικεί την Μοσούλη ώστε το προσωπικό του υπουργείου να εκδώσει πιστοποιητικά θανάτου.
Πηγή του νόμιμου υπουργείου δήλωσε ότι παρέλαβαν τη λίστα οι υγειονομικές αρχές.Η ίδια πηγή ανέφερε ότι τα άτομα των οποίων τα ονόματα απαριθμούντια από το Ισλαμικό Κράτος κατηγορήθηκαν ότι « προωθούν ιδέες που διαστρεβλώνουν το ισλάμ. »(naharnet 7/8/15)
dimpenews.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails