Monday, August 24, 2015

Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ!!...Το «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναμένεται να καταπλεύσει στον Πειραιά με άλλους 2.500 λαθρομετανάστες


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ...ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ  Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΕΜΙΖΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ!!

 

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» απέπλευσε από τη Μυτιλήνη με προορισμό για άλλη μία φορά τον Πειραιά. Επιβάτες του είναι 2.500 λαθρομετανάστες και κυρίως πρόσφυγες από τη Συρία, οι οποίοι έφτασαν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας τις προηγούμενες ημέρες.
Στο λιμάνι θα περιμένουν, όπως κάθε φορά, ασθενοφόρο για την περίπτωση που κάποιος χρειάζεται ιατρική φροντίδα- ειδικά από τα παιδιά που υφίστανται τεράστια ταλαιπωρία- και λεωφορεία του ΟΛΠ που θα μεταφέρουν τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες στο σταθμό του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου.
Προορισμός των περισσότερων είναι τα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ προκειμένου από εκεί να φτάσουν στη Σερβία και να συνεχίσουν το ταξίδι τους με προορισμό την κεντρική και βόρεια Ευρώπη.
Η κατάσταση στην Ειδομένη και τη Γευγελή έχει σε ένα βαθμό εξομαλυνθεί καθώς περίπου 4.000 λαθρομετανάστες έχουν περάσει στην ΠΓΔΜ ενώ είναι αισθητά μειωμένη και η παρουσία αστυνομικών και στρατιωτών που είχαν τις προηγούμενες ημέρες στείλει οι Αρχές των Σκοπίων με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος.
Χθες συνολικά περισσότεροι από 5.000 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες πέρασαν στο έδαφος της Σερβίας.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails