Wednesday, August 5, 2015

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΜΠ@@ΡΔΕΛ@ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ… ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!

ellada


Τους τρόπους με τους οποίους η Ελλάδα θα μπορούσε «έπειτα από τόσο πόνο» να ξανακάνει «την οικονομία της να σταθεί στα πόδια της» αναλύει το Associated Press.

Associated Press: Ετσι θα ξαναπάρει τα πάνω της η ελληνική οικονομία
AS
Οπως αναφέρει στην αρχή του άρθρου, «η συμβουλή των οικονομολόγων είναι απλή: Επικεντρωθείτε στα βασικά». Και όταν λέμε βασικά εννοούμε «μια σταθερή κυβέρνηση, απλοποίηση των νόμων για την επιχειρηματικότητα, και αντί να προσπαθείτε να επανιδρύσετε την οικονομία, επικεντρωθείτε σε τομείς που μπορούν να έχουν οφέλη από μικρές επενδύσεις, όπως είναι ο τουρισμός και η γεωργία, για παράδειγμα».
 Όμως, στην Ελλάδα «σε πολλές περιπτώσεις, είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις».
Το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων σχολιάζει πως «η πολιτική αστάθεια, χαρακτηριστικό γνώρισμα της ελληνικής κρίσης, είναι εξαιρετικά τοξική για τους επενδυτές, που χρειάζονται να ξέρουν ότι οι κανόνες για την επιχειρηματικότητα δεν θα αλλάξουν ξαφνικά κι απροειδοποίητα» και «η σημερινή κυβέρνηση της Ελλάδας αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτών των κινδύνων». Αν και «οι προθέσεις του Τσίπρα (όταν ανέλαβε) ήταν καλές: να ελαφρύνει το οικονομικό βάρος από τις πλάτες του ελληνικού λαού, ωστόσο η αβεβαιότητα αποδείχθηκε εξαιρετικά επώδυνη».
Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, οι φόβοι πως η χώρα μπορεί να πεταχτεί εκτός ευρώ αύξησε και τους φόβους των επενδυτών, με αποτέλεσμα «η ελληνική οικονομία αντί για ανάπτυξη, αναμένεται φέτος να παρουσιάσει ύφεση μεταξύ 2% και 4%».
tixi
Ας μας απαντήσει κάποιος σε κάτι απλό!
Οι αγρότες μας, αυτοί δηλαδή που πρέπει σήμερα κιόλας να αγκαλιάσουμε να στηρίξουμε και να οργανώσουμε, έτσι ώστε μαζί με κτηνοτρόφους και αλιείς να δώσουν μια πρώτου είδους αυτάρκεια (χρειάζεται και σε άλλους δύο τομείς), για αυτούς λοιπόν πόσοι από τους διοικούντες γνωρίζουν τόσο από τους εγχώριους όσο και από τους ευρωπαίους, ότι ήδη χρωστάνε στον Ο.Γ.Α. το 60% του αγροτικού κόσμου;
Περισσότεροι από το 60% των Ελλήνων αγροτών κτηνοτρόφων αλιέων δεν έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ούτε για αυτούς ούτε για τα παιδιά τους. Και σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων που πρέπει να στηρίξουμε την εθνική μας πορεία ανεξαρτησίας τους ζητούν τριπλασιασμό των εισφορών. Δηλαδή να χρωστάνε πλέον όλοι.
Το άρθρο ξεκινά με μια απλή συμβουλή των ξένων. Ασχοληθείτε με την γεωργία π.χ.
elladacrisis_607_364_577_324
Εμείς απαντάμε. Με ποια γεωργία να ασχοληθούν οι έλληνες, κύριοι. Εδώ δεν μπορούμε να χωρίσουμε δυο γαϊδάρων άχυρα, πρωτογενή ανάπτυξη θα στήσουμε;
Παρακάτω σας παραθέτουμε αυτούσια ερώτηση κάποιων αγροτών προς την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ (ΣΛΟΤ), ρωτώντας οι άνθρωποι κάτι απλό, κάτι αυτονόητο. Αν το κόστος να μεγαλώσεις ένα αρνί αποτελεί επί της ουσίας κόστος και χρήζει αποσβέσεων.
Ακούστε πόσο έχουν δηλητηριάσει οι γραφειοκράτες των Αθηνών την έννοια της επιχειρηματικότητας σε κάθε τομέα.
Πόσο απλά θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα. Ούτε κόστος ούτε αποσβέσεις ούτε τίποτα. Τι αγόρασες , πόσο πούλησες …τελειώσαμε.
Και αν προσέξετε την απάντηση που τους έδωσε η εν λόγο υπηρεσία, δεν απαντά σε όλα τα θέματα. Πρέπει να απευθυνθούν και στο υπουργείο οικονομικών. Δηλαδή μέχρι να πάρεις απάντηση και από το οικονομικών θα έχουν σφάξει θα έχουν γδάρει και θα έχουν πουλήσει τα ζωντανά. Γιατί. Γιατί τόσες ερωτήσεις. Γιατί ταλαιπωρείται τον κόσμο. ΓΙΑΤΙ.
Κύριοι , δουλέψτε και συμβουλευτείτε αυτούς που ξέρουν. να βάλετε τους αγρότες στο υπουργείο γεωργίας. Να βάλετε τουριστικούς πράκτορες και ξενοδόχους στο υπ. Τουρισμού, να βάλετε γιατρούς και νοσοκόμους στο υγείας, να βάλετε λογιστές και εφοριακούς στην γραμματεία εσόδων, να βάλετε μηχανικούς στο δημοσίων έργων, να βάλετε στρατιωτικούς φαρμακοποιούς στο δημόσιο εργοστάσιο παραγωγής φαρμάκων που θα ιδρύσετε…
kkk
Τελειώνετε. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για πολιτικά παιχνίδια και καθυστερήσεις.
ΔΕΙΤΕ την ερώτηση κάποιων αγροτών προς την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ (ΣΛΟΤ), ρωτώντας οι άνθρωποι κάτι απλό, κάτι αυτονόητο ΕΔΩ 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails