Saturday, August 29, 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ....!!! ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΕΝΑΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΙ ΕΝΑΣ 15ΧΡΟΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΑΜΠΑΡΙ...!!!


Ένα θρίλερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου ανοιχτά της Σύμης με τραγική κατάληξη τον εντοπισμό ενός 15χρονου νεκρού μετανάστη ενώ διαψεύδονται οι αρχικές πληροφορίες για ανταλλαγή πυροβολισμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το λιμενικό όλα ξεκίνησαν όταν ένα σκάφος της Frontex εντόπισε μια θαλαμηγό ανοιχτά της Σύμης να κινείται ύποπτα.

Στο σήμα του πληρώματος του σκάφους της ευρωπαϊκής δύναμης να σταματήσει το σκάφος προκειμένου να γίνει έλεγχος, ο καπετάνιος της θαλαμηγού ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ακολούθησε καταδίωξη με επικινδυνους ελιγμούς ενώ προς βοήθεια του σκάφους της Frontex έσπευσε ιδιωτικό σκάφους στο οποίο επέβαιναν άνδρες του Λιμενικού.

Με τη συνδρομή και του ιδιωτικού σκάφους η θαλαμηγός ακινητοποιήθηκε. Όταν στο κατάστρωμα της θαλαμηγού ανέβηκαν οι τρεις λιμενικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, την ίδια στιγμή εμφανίστηκαν τρεις δουλέμποροι ένας εκ των οποίων αιφνιδίασε έναν λιμενικό και τον τραυμάτισε στο κεφάλι χτυπώντας τον με γκλομπ.

Ακολούθησε σύρραξη με τους λιμενικούς, τελικά, να καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν τους δουλεμπόρους.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έλεγχος του σκάφος, στο αμπάρι του οποίου εντοπίστηκε μια ομάδα παράτυπων μεταναστών. Ανάμεσά τους, δυστυχώς, εντοπίστηκε νεκρός και ένας 15χρονος για τον οποίο εικάζεται ότι έχασε τη ζωή του από ασφυξία.

Η θαλαμηγός έχει μεταφερθεί στη Σύμη ενώ για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού διενεργείται έρευνα από το λιμενικό. .protothema.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails