Friday, February 3, 2023

Το άρθρο του Γαλλικού περιοδικού Nexus του Μαρτίου 2019 «εμβόλια ένα παγκόσμιο σχέδιο», προέβλεψε τα πάντα με λεπτομέρειες!

 

‘Eνα αποκαλυπτικό άρθρο που κυκλοφόρησε απο το Γαλλικό περιοδικό Nexus τον Μάρτιο του 2019, είχε προβλέψει όλα όσα συμβαίνουν σήμερα, περιγράφοντας τα με την παραμικρή λεπτομέρεια.

 Στο άρθρο, ο συντάκτης σκιαγραφώντας το 2019, εξηγεί με πιο τρόπο ξεκινάει ένα σχέδιο απο την Αργεντινή με σκοπό να πείσει όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να δεχτούν ένα παγκόσμιο νόμο εμβολιασμού. Μιλάει για το “διαβατήριο εμβολιασμού”, για τους ανεμβολίαστους που θα αποκλειστούν απο την κοινωνία, για τον απώτερο σκοπό των εμβολίων που είναι ο έλεγχος πληθυσμού και η στείρωση των ανθρώπων, απο ευγονιστές που ελέγχουν χρόνια τους παγκόσμιους οργανισμούς.

Το αρθρο αυτό μας δίνει ακόμα λεπτομέρειες όπως για μελέτες που έχουν χρηματοδοτηθεί για την “παγκόσμια συμπεριφορά μας” με σκοπό τις αιτίες άρνησης του εμβολιασμού μας. και πολλά ακόμα που θα τα δούμε παρακάτω σελίδα, σελίδα και θα καταλάβουμε πως ο τελικός στόχος του σχεδίου, πριν ακόμα υπάρξει κάποιος ιός, ήταν να εμβολιαστούμε άπαντες!

Είναι μεταφρασμένο με ακρίβεια απο τα Γαλλικά στα Ελληνικά, για το anazitiseis.gr απο μεταφράστρια, η οποία δεν επιθυμεί να πει το ονομα της.

Το Γαλλικού περιοδικού Nexus “τέυχος Μαρτίου 2019” ξεκινά με τον τίτλο «εμβόλια ένα παγκόσμιο σχέδιο» : Εμβόλια σε όλη την διάρκεια της ζωής μας, εμβόλια στα φαρμακεία, στα σχολεία, στους χώρους εργασίας, στα σούπερ μάρκετ: μια σταθερή πολιτική εμβολιασμού σε παγκόσμια κλίμακα που αναπτύσσεται ραγδαία!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails