Wednesday, December 16, 2009

Ο Adam Lambert,η Madona,τα σύγχρονα είδωλα και η χειραγώγηση των μελλοντικών γενεων

ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ "ΕΙΔΩΛΑ" ΣΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ LAMBERT ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ "ΠΙΟΝΙ" ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.

Ο Adam Lambert,περυσινός νικητής του American Idol,ΦΙΛΑΕΙ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ "American Music Awards"




Αυτό που απέκρυψαν όμως όλα τα μεγάλα ΜΜΕ είναι οτι ο Adam Lambert είναι εβραϊκής καταγωγής.Αν αναλογιστούμε οτι το γεγονός αυτό έγινε "live" και το παρακολουθούσαν χιλιάδες ανήλικα παιδιά τότε βλέπουμε οτι μόνο "τυχαίο" δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.Ο Lambert μάλιστα εμφανίσθηκε τελευταίος στην σκηνή,με αποτέλεσμα η πράξη του να μείνει "καρφωμένη" στο μυαλό των τηλεθεατών.




Ο Adam Lambert είναι δηλωμένος ομοφυλόφιλος όπως μπορεί να δεί κάποιος απο άλλες φωτογραφίες του στο διαδίκτυο,όμως το ομοφυλοφιλικό φιλί του σε ένα μουσικό επι σκηνής κατα τη διάρκεια των American Music Awards(είναι τελικά "Αμερικανικά" τα ΜΜΕ που κάνουν αυτά τα "show";Δείτε σχετικό άρθρο με αναλυτικές πληροφορίες για το ποιά εθνικότητα ελέγχει τα ΜΜΕ στην Αμερική και σε όλο το κόσμο) προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και χιλιάδες τηλεθεατές κάλεσαν το τηλεοπτικό συμβούλιο γονέων και παραπονέθηκαν για αυτό που είδαν!



Δείτε εδω τις υπόλοιπες εικόνες

Το περιστατικό θύμισε την Madonna και την Britney Spears,που πάλι είχαν φιληθεί επι σκηνής.
Η Madonna είναι η πρέσβειρα του Ιουδαϊσμού επι της Γης καθώς εδω και χρόνια,έχει μυηθεί στην "Καμπάλα" και έχει ασπαστεί την εβραϊκή θρησκεία χάριν της δημοτικότητας που έχει.



Οταν λοιπόν τέτοια περιστατικά συμβαίνουν απο συγκεκριμένα άτομα,ξανά και ξανά την ώρα που χιλιάδες παιδιά παρακολουθούν αυτά τα "show",μόνο "τυχαία" δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.Ειδικά αν συνδέσουμε και το ποιοί είναι οι ηγέτες του ομοφυλοφιλικού κινήματος στις ΗΠΑ και στον Δυτικό κόσμο(ακολουθήστε τον σύνδεσμο),τότε μπορούμε να μιλήσουμε για ενορχηστρωμένη προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης και των μελλοντικών γενεών στο τι είναι φυσικό και τι όχι.

Συνδέστε όλα τα παραπάνω με την ιδιωτική συζήτηση που είχαν ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ,Ρίτσαρντ Νίξον με τον Billy Graham,όπου ο Γκράχαμ του είπε οτι "Σατανικοί αριστεροί Εβραίοι ελέγχουν τα αμερικανικά ΜΜΕ και καταστρέφουν την Αμερική".

Απο το άρθρο αυτό φαίνεται ξεκάθαρα το ποιοί επιλέγουν τα πρότυπα των παιδιών μας και τι είδους "είδωλα" προωθούν,μέσα απο τις δήθεν "διασκεδαστικές" εκπομπές στην τηλεόραση.Αν δεν αντιδράσουμε θα φθάσουμε στο σημείο τα παιδιά μας τα επόμενα 20 χρόνια να θεωρούν "φυσικό" αυτό που πριν 20 χρόνια θεωρούνταν "αφύσικό".

Και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις λέμε οτι ο καθένας μπορεί να κάνει ελεύθερα την "σεξουαλική" του επιλογή.Οχι όμως να προσπαθούν συγκεκριμένα λόμπι να την προωθήσουν μαζικά στον υπόλοιπο κόσμο ως φυσική,με σκοπό την μελλοντική του καταστροφή.


Και για να δείτε οτι ο Lambert δεν έκανε τυχαία αυτή την εμφάνιση μπροστά στο Αμερικανικό κοινό και σε όλο το κόσμο,σας παραθέτουμε ένα βίντεο όπου τραγουδάει ένα εβραϊκό τραγούδι στην εβραϊκή γλώσσα,live, προς τιμήν του πρώην Πρωθυπουργού του Ισραήλ Yitzhak Rabin,το 2005.
Δείτε πόσο προσεκτικά και με ευλάβεια είναι ντυμένος ο Lambert,για να τραγουδήσει το τραγούδι προς τιμήν του ηγέτη των Εβραίων.




Φυσικά ποτέ δεν θα εμφανιζόταν όπως στα "American Music Awards" για να τραγουδήσει προς τιμήν του ηγέτη Rabin.
Τα συμπεράσματα δικά σας....







No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails