Tuesday, December 15, 2009

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ BLOGGER

Σε λίγες ημέρες τελειώνει το 2009. Κάθε blogger αισθάνεται την ανάγκη να μιλήσει, να φωνάξει, να διαμαρτυρηθεί, για αυτό άλλωστε οι περισσότεροι φτιάχνουμε blog. Γύρω μου όμως ακούω χιλιάδες φωνές διαμαρτυρίας. Παντού απελπισία. Δεν έχουν πια νόημα τα λόγια. Αισθάνομαι ότι όλα βουλιάζουν. Ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο. Αν και όχι από προσωπική αιτία, αισθάνομαι όμως ότι συμπαρασέρνομαι μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα σε αυτό τον κατήφορο που μοιάζει να μην έχει τέρμα.

Εζησα πριν από ένα χρόνο την "κατακλυσμιαία" διαδήλωση για τον άδικο θάνατο ενός 15χρονου. Μετά τον άδικο θάνατο για μέρες, βδομάδες, κυριολεκτικά κάποιοι ξέσκιζαν, έτρωγαν, το κορμί αυτής της πολύπαθης χώρας και από την άλλη μεριά έβλεπες την πιο ανίκανη κυβέρνηση που έχει περάσει απο την εποχή του Καποδίστρια, να παρακολουθεί αμέτοχη αυτές τις απίστευτες καταστροφές. Οι υπουργοί και οι βουλευτές να πληρώνονται από το «δημόσιο ταμείο» και να είναι μουδιασμένοι και ανίκανοι να χειριστούν και να αποτρέψουν αυτές τις καταστροφές. Να τους βλέπεις να βγαίνουν στα κανάλια χαμογελαστοί και να αλληλοσυγχαίρονται γιατί τα κατάφεραν καλά.



Πρέπει να φτιαχθεί μια ΜΚΟ που να δίνει πιστοποιητικό ανικανότητας σε διάφορους πολιτικούς οι οποίοι δοκιμάσθηκαν και απέτυχαν και να τους δίνεται και βαθμολογία.Το προτείνω σε όλους τους bloggers.

Μετα την παραίτηση-αποχώρηση του κ. Καραμανλή, ανεβήκατε κ. Παπανδρέου στην εξουσία αυτής της χώρας. Υποσχεθήκατε «όλα και τα πάντα». Από την ώρα όμως που ανεβήκατε στην εξουσία αρχίσατε τις «εκπώστεις»,τις «προσβολές» ενάντια στους Ελληνες πολίτες.

Ξαφνικά ανακαλύψατε ότι το χρέος της χώρας είναι πιο μεγάλο. Αν είναι δυνατόν!!! Θέλετε να πιστέψουμε ότι με τόσους συμβούλους, καθηγητές πανεπιστημίων σας ξεγέλασαν οι ανίκανοι της Νέας Δημοκρατίας και δεν γνωρίζατε την πραγματική οικονομική κατάσταση της χώρας; Πρέπει λοιπόν το συσσωρευμένο αυτό χρέος απο το 1974 και μετά να το πληρώσουν οι Ελληνες πολίτες.

Συνέχεια...








No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails