Tuesday, December 1, 2009

Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ AIDS-Ο Π.Ο.Υ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ

Οπως μας πληροφορεί η Ισραηλινή εφημερίδα "Χααρέτζ",ο αριθμός των φορέων του HIV αυξάνεται συνεχώς στο Ισραήλ.
Δεδομένου οτι οι Εβραίοι κάνουν όλοι περιτομή,διαψεύδονται όλοι όσοι υποστηρίζουν οτι η περιτομή προστατεύει απο το AIDS.

Σημειώστε οτι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει στο παρελθόν προτείνει την περιτομή ως μέτρο ενάντια στην μετάδοση της νόσου.

Την περιτομή επίσης έχουν κατα καιρούς προωθήσει ο Εβραίος Πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί(το γένος "Μαλλάχ")και πολλές εφημερίδες του κατεστημένου όπως "ΤΑ ΝΕΑ".



Δείτε παλαιότερες αναρτήσεις μας σχετικά με το θέμα.

ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΓΙΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!!

31 έφηβοι νεκροί από τελετή περιτομής






9 comments:

Anonymous said...

Καλημέρα παιδιά, Κώστας,
με βάση αυτό το θέμα αλά και την παλαιότερη ανάρτηση που έχετε κάνει θέλω να πώ.
Αυτό με την περιτομή είναι συχνό θέμα, ειδικά σε άλλες χώρες που ζούνε πολλοί λαοί μαζί πχ. εδώ στην Γερμανία,
και εγώ γνωρίζω πολλούς που δεν είναι χριστιανοί ή και που είναι και πάλι έχουν κάνει περιτομή!
Δηλαδή ρε παιδιά τι ξεχωρίζει τον άνθρωπο η περιτομή και μή ή ο άνθρωπος ο ίδιος και ο χαρακτήρας του; Είναι απορία μου και αλήθεια θα ήθελα να διαβάσω την γνώμη σας; Υπάρχουν τόσσοι ανθρώποι που την έχουν κάνει λόγο υγείας δλδ ήταν αναγκαίο ή επειδή όταν είσαι ακόμα μωρό δεν σε ρωτάει και κανένας θες ή δεν θές αποφασίζει ο γιατρός και οι γονείς φυσικά αν εξαιρέτου αν είναι εβραιοι χριστιανοί μουσουλμάνοι και ότιδηποτε άλλο. Το μόνο που μπορεί να πεί το παιδί εκεί είναι ΟΥΑΑΑ! Κι αυτό ήταν όλο :D ! Ξέρω γερμανό σέρβο έλληνα που έχει κάνει και πάλι την άλλη μέρα που πίναμε καφέ ο ίδιος άνθρωπος ήταν ! Ο Σέρβος δήλωνε Σέρβος ο Έλληνας Έλληνας και ο Γερμανός Γερμανός! Απλά κοιτούσανε να μην πιούνε περισσότερο νερό παρά αναψυκτικά κτλ τις πρώτες μέρες για ευνόητους λόγους :D !

Anonymous said...

Συγνώμη διορθώνω το λάθος από πρίν :DΑ πλά κοιτούσανε να πιούνε περισσότερο νερό, παρά αναψυκτικά κτλ τις πρώτες μέρες για ευνόητους λόγους :D !

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Αγαπητέ Κώστα δεν λέμε οτι αλλάζει ο άνθρωπος όταν κάνει περιτομή για ιατρικούς λόγους.Οταν όμως προωθούν μαζικά την περιτομή(ακόμη και μέσα απο σειρές τύπου "Sex and the City" που όταν κάποιος δεν έχει κάνει περιτομή θεωρείται "περίεργος")λέγοντας ψέμματα υπέρ της τα πράγματα αλλάζουν.Οπως θα έχεις προσέξει προωθούν παγκόσμια πολλές συνήθειες των Εβραίων ωστε να γίνονται όλο και πιο αποδεικτοί απο τους λαούς και να υιοθετούν συνήθειές τους.Η περιτομή είναι ένα απο αυτά.Μας προετοιμάζουν για να γίνουμε υπήκοοί τους.
Μπορεί όλο αυτό να σου φαίνεται συνωμοσιολογία αλλά πρέπει να μάθουμε επιτέλους να συνδέουμε τα γεγονότα μεταξύ τους για να έχουμε μια πιο σφαιρική εικόνα για την πραγματικότητα.Δυστυχώς μας έχουν μάθει να αξιολογούμε το κάθε πράγμα ανεξάρτητα απο όλα τα άλλα και να μην συνδυάζουμε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε.Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε εμείς....

Anonymous said...

Η γνώμη μου φίλε είναι ότι ειδικά αυτός ο καιρός, δηλαδή το στάδιο που βρισκόμαστε, τα προηγούμενα δηλαδή 2χρόνια και τα επόμενα 2(μακάρι να μας έχουνε μείνει ακόμα 2 και όχι λιγότερα! λέω άλλα 2 με βάση το πόσο διάρκησαν οι αλλαγές εδώ και σε τι αντίσταση χτυπήσαν δλδ καμία!) είναι τα πιο κρίσιμα και πιο επικίνδυνα για το μέλλον μας και γενικά για την Ελλάδα, γιατί έτσι όπως προχωράνε τα γεγονότα και η "υιοθετηση" με τέτοια ταχύτητα που είναι σχεδόν αδύνατον να καταλάβει ο κόσμος ότι κάτι συμβαίνει, τότε βλέπω να φτάνουμε, χωρίς να θέλω να προσβάλω, σε κατάσταση 10φορές χειρότερη από ότι σε κάποια άλα κράτοι! Μακάρι να ήταν μόνο σειρές τύπου "Sex and the City"(γνωρίζω ότι το ξέρετε απλά το ανέφερες λόγο περιτομής κτλ), εδώ λένε και διαφημίζουν πράγματα στην Ελλάδα ταινίες, ειδήσεις, παιδικά, προιόντα, shows ότιδήποτε μπορεί να δεί η να ακούσει ο άνθρωπος εντελώς απίστευτα δηλαδή χάνεις πάσα ιδέα αν είσαι από αυτούς που κοιτάνε γύρω τους και προβληματίζονται, και λές που πάμε ρε! Στο τέλος δεν θα χρειαστεί να μας ρίξουν στον γκρεμό, θα πέφτουμε μόνοι μας!!! τέλος πάντων ξέφυγα πολύ από το θέμα μας, και ας ξαναγυρίσω στο αρχικό μας θέμα, σαν πολύ να απλώθηκα, ας ξαναμαζευτώ :D.

Anonymous said...

Καλησπέρα, Κώστας,
πρώτον ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, και δεύτερον όπως βλέπεις έχω γράψει πολλά, ξέφυγα λίγο και εάν πιστεύετε πως δεν χρειάζετε να το δημοσιεύσετε λόγο μεγέθους κτλ μην το κάνετε.
Και βέβαια το έχω προσέξει και το βλέπουμε και κάθε μέρα τουλάχιστον εδώ στην Γερμανία δεν γίνετε να μην το προσέξεις, στην Ελλάδα ευτυχώς δεν είναι ακόμα τόσο σοβαρά τα πράγματα "τώρα κάνουν προετομασίες για να μας σπρώξουν στον γκρεμό" και θα μας είχαν ήδη βάλει κιόλας στην σειρά για "σπρώξιμο" αν δεν υπήρχαν άνθρωποι έστω και λίγοι που έχουν τα μάτια ανοιχτά και βλεπουν γύρω τους τι γίνετε. Εδώ πλέον μπαίνουν μόνοι τους στην σειρά, είναι χάλια η κατάσταση... Χρόνια τώρα βλέπουμε και συζητάμε το πως σιγά σιγά προωθούν όπως λες διάφορα, από συνήθειες μέχρι ότιδήποτε και στην Ελλάδα και αυτό που σε κάνει να ανυσηχείς είναι ότι τα έχεις ξαναδεί να γίνονται αλλού και τι άλλο θα ακολουθήσει, και τα συγκρίνεις με αυτά που βλέπεις εδώ και τις συνέπειες που είχαν στον ας το πω γερμανικό λαό ή γερμανό πολίτη και γενικά στην καθημερινότητα του και καταλαβαίνεις ότι αν συνεχίσει έτσι αυτή θα είναι σε λίγα χρονια η κατάντια δυστυχώς και στην πατρίδα σου, για μας Ελλάδα. Μετά θες δεν θες, δέχεσε ότι δεν είναι απλά συνωμοσιολογία αλά τέλεια οργανωμένο σχέδιο και τέλειο γιατί αλήθεια είμαστε από τις τελευταίες χώρες αν όχι η τελευταία που αφήσανε, λες και ξέρανε ότι καλύτερα τελευταίους αυτούς που θα αντισταθούνε περισσότερο ώστε να μην βρούνε και πουθενά να στηριχτούνε, να είναι μόνοι τους, μιας και τους άλλους λαούς του έχουμε στο χέρι.

Anonymous said...

.....Ελπίζω να καταλαβαίνεις δεν είμαι υπέρ των εβραίων αλά να μην κάνουμε εμείς αυτά για τα οποία κατηγορούμε αυτούς και να τρομάζουμε τον κόσμο ότι είναι κάτι κακό αν κάνουν περιτομή ( δεν έχετε αυτό τον σκοπό αλά πολλοί θα το βλέπουν έτσι θα εξηγήσω παρακάτω τι ενοοώ ), όπως κάνουν και οι εβραίοι σε στύλ ότι η περιτομή βοηθάει εδώ βοηθάει εκεί κτλ. Μπορεί να φανεί παρατραβηγμένο αυτό τώρα, αλά όπως με το σκουλαρίκι είναι μου φαίνετε ή το τατουάζ, το έκανες δεν τό κανες σιγά τι έγινε δλδ, και μην σου πω πιο χαμηλά την βάζω την περιτομή, γιατί στο κάτω κάτω, αυτήν την κάνεις στα αλήθεια γιατί θες ή πρέπει και όχι για να φανείς και καλά έχω τατουάζ ή σκουλαρίκι, εγώ προσωπικά δεν έχω δεί κανέναν εβραίο, Έλληνα, τούρκο, γερμανό, σέρβο ή ότιδήποτε να γυρνάει στον δρόμο και να δείχνει την περιτομή με καμάρι :D αυτοί δεν την βλέπει όποια να ναι αλά στα αλήθεια αυτοί που αγαπάνε! :D Έτσι για να γελάσουμε και λίγο! Συγνώμη εάν έγινα κουραστικός. Να είστε καλά και να συνεχίσετε την πάρα πολύ καλή δουλειά που κάνετε! Άλλοι έχουν σαν καθημερινή συνήθεια το πρωί πρίν την δουλειά, τον καφέ το τσιγάρο και την τηλεόραση, εγώ το πρωί πριν φύγω για δουλειά έχω σαν καθημερινή συνήθεια τον καφέ το πρωινό και το να επισκέπτομαι το μπλόγκ σας και άλα εξίσου άξια μπλόγκ και σελίδες που ενημερώνουν σωστά, όπως και το απόγευμα πρίν βγούμε για καφέ και και όλο και συχνότερα και το βράδυ πριν την πέσω για ύπνο γιατί όπως είπαμε τα γεγονότα τρέχουν όλο και γρηγορότερα.

Anonymous said...

Η περιτομή έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που υπάρχει κόσμος που φοβάται μην τον πούνε μουσουλμάνο ή εβραίο αν την κάνει έστω και εάν πρέπει για λόγους ιατρικούς ή αν την έκανε μωρό.
Συκεκριμένα, συνάδελφος μου Σέρβος Χριστιανός Ορθόδοξος έπρεπε να κάνει, την έκανε και από την επόμενη εβδομάδα που ήρθε στην δουλειά όταν σχολάγαμε δεν έκανε μπάνιο στην δουλειά όπως πριν αλά έφευγε απευθείας για το σπίτι! Και μιας και παίζαμε μαζί στην ίδια ομάδα μπάλα το ίδιο μετα από αγώνες και προπονήσεις! Ώστε μια μέρα έκανε πλάκα σε έναν καινούριο παίκτη "τούρκο" κάποιος στα αποδυτήρια για το συγκεκριμένο θέμα και γελάσε ο τούρκος δεν παρεξηγήθηκε ούτε οι άλλοι το συνεχίσανε και το πήρε πιο χαλαρά ο σέρβος μετά και το μαρτύρησε :D Εντάξει την πλάκα δεν την γλίτωσε μετά αλά θέλω να σου πώ, τι πρόβλημα είχε δημιουργηθεί στο παλικάρι από αυτόν τον διαχωρισμό που κάνουμε στο εάν ο άλλος έχει ή δεν έχει 2-3 εκατοστά δέρμα παραπάνω αν έχει κάνει περιτομή ή όχι και εάν αυτό το κάνουν οι εβραίοι και για εμάς είναι κάτι που δεν κάνει να γίνει ποτέ γιατί το κάνουν μόνο οι εβραίοι! ......

Anonymous said...

Ελπίζω να ήρθανε και τα τέσσερα κείμενα έπρεπε να τα στείλω ένα ένα επειδή ήταν περισσότερα από ότι επιτρέπει εδώ το πλαίσιο αυτό πως το λένε :) και αναρωτιόμουν γιατί αφού λέει 4096γράμματα αλά εννοεί λατινικούς χαρακτήρες! Την ίδια ζαβολιά κάνει και το youtube..

Anonymous said...

Η περιτομή είναι στην ουσία βιασμός, οταν γ;iνεται σε καποιον παρά την θέληση του.
Και εννοείται οτι στα παιδιά και τα μωρά το επιβάλουν παρά την θέληση τους.
Ποιά θα είναι λοιπόν η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ που θα αναπαράγει για το υπόλοιπο της ζωής του ένας άντρας κατά την καταγράφή του οξύτατου πόνου μαζί με τον φόβο του αναμεμειγμένο με την <> του βιαστή (στην ποιό ευαίσθητη περιοχή του αντρικού σώματος δηλαδή με τις περισσότερες ΝΕΥΡΙΚΕΣ απολήξεις) ( σε ασυνειδητο επίπεδο , μια και σε τόσο μικρη ηλικία το τραύμα <>, δηλαδή περνά στο ασυνίδητο);
Ποιος θα είναι ο ΝΕΥΡΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ αυτού του άντρα;
Καταρχήν διαστρευλωνεται η σχέση πατέρα-γιου: Ο μπαμπάς έχει βιάσει τον γιο του ..!! - Η πυρινική γονεϊκή αγάπη διαστρευλωνεται θα είναι πάντοτε αναμεμειγμένη με πόνο και βιασμό και κατ΄επέκταση και η αγάπη αργοτερα του κρατους προς τον πολίτη.
Η συμπεριφορά θα είναι η υπακοή και ο φόβος << που θα τον δικαιολογεί η αγάπη του βιαστή >>.

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ MIND CONTROL!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails