Thursday, December 3, 2009

ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΤΩΝ ΜΚΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ;

Σ.Α:...ίσως μετά απο αλλεπάλληλους ομαδικούς βιασμούς οι Ελληνες ξυπνήσουν...αν δεν ξυπνήσουν τότε πάει να πεί οτι το απολαμβάνουν!
Αλήθεια ποιά είναι η θέση των δύο κομμάτων εξουσίας για όλους αυτούς τους βιασμούς που διαπράττουν οι αλλοδαποί;Ειδικότερα του κ. Σαμαρά θα θέλαμε να ακούσουμε.Τι σκοπεύει να κάνει με το θέμα των λαθρομεταναστών;


Ακολουθεί ανάρτηση απο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ BLOG

Email απο αναγνώστη που εργάζετε στο αστυνομικό τμήμα της Ομονοίας.


Σχετικά με την αναρτήση που βάλατε για τον βιασμό της 27χρονης στην οδό Μενάνδρου..
Η κοπέλα όντως ήρθε στο τμήμα σε άθλια κατάσταση και έκανε την καταγγελία αμέσως μετά τον
βιασμό κατ εξακολούθηση απο 3 Ιρακινούς αλλοδαπούς.

Με άμεση κινητοποιήση συνελήφθησαν οι 2 εκ των δραστών,ο ένας ανήλικος ηλικίας 17 ετών.
Το τρίτο άτομο διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται.

Οι 3 Ιρακινοί δράστες με την πρόφαση ότι θα έδιναν στην 27χρονη την δόση φτηνότερα απο αυτή που έψαχνε να αγοράσει,την παρέσυραν σε προσκείμενη πολυκατοικία και με την βία την ανάγκασαν να υποστεί της σεξουαλικές ορέξεις τους.

Το θύμα υπέστει εκτός απο τον βιασμό και ξυλοδαρμό στην προσπάθεια να αντισταθεί απο τους τρείς δράστες.
Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο για την περίπτωση της άτυχης κοπέλας,που δεν έχει καμία σημασία που στην προκειμένη περίπτωση είναι χρήστης ναρκωτικών.
Αυτή την φορά έγινε σε μια κοπέλα που είναι χρήστης,αργότερα θα γίνει σε κάποια άλλη που δεν θα είναι χρήστης αλλά κάποια ή κάποιος που θα περνάει απο την περιοχή για να πάει στην δουλεία του.
Η περιοχή έχει γκετοποιηθεί και αυτοί που ζούνε μέσα στο γκέτο έχουν φτιάξει μια κοινωνία του στυλ ο πιο δυνατός να επιβιώνει.
Οι νόμοι και οι κανόνες της Ελληνικής κοινώνιας που ξέραμε ως τώρα,μέσα στο γκέτο δεν ισχύουν.
Περιμένουμε και εμείς όπως και εσείς απο το Υπουργείο να λάβει μια σοβαρή απόφαση,και να διαχωρίσει επιτέλους την μετανάστευση απο το έγκλημα.

Παράδειγμα όταν γίνονται προσαγωγές αλλοδαπών για ναρκωτικά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις ΜΚΟ για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Πιστεύω ότι μόνο στην Ελλάδα γίνετε αυτό,να παρεμβαίνουν πολίτες στις συλλήψεις υπόπτων εντός και εκτός αστυνομικού τμήματος.







2 comments:

Anonymous said...

Οι "ΜΚΟ" είναι η μεγαλύτερη απάτη των τελευταίων ετών (1970-σήμερα).

Anonymous said...

ΟΙ ΜΚΟ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΑΡΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails