Tuesday, January 26, 2010

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ....ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΣΑΣ!!

«Συγχαρητήρια» κύριε Υπουργέ. «Σοφή» η απόφαση για την αφαίρεση κάθε αναφοράς σε οτιδήποτε ελληνικό και χριστιανικό. Στην ελεύθερη σύγχρονη κοινωνία θα πρέπει να τιμωρείται τους ένστολους που τολμούν να φέρουν την σημαία της Χώρας στο μπράτσο τους. Πουθενά σε καμία άλλη χώρα δεν υπάρχει κάτι ανάλογο. Μόνο οι




εθνοκάπηλοι Έλληνες Αστυνομικοί φέρουν το εθνικό τους σύμβολο. Στις ΗΠΑ και στις Χώρες της Ευρώπης οι αστυνομικοί δεν φέρουν στο έμβλημά τους ή τη στολή καμία εθνική, περιφερειακή ή οποιαδήποτε άλλη αναφορά. Πριν επιβάλετε τέτοια αντεθνικά μέτρα θα μπορούσατε να αναζητήσετε τα αστυνομικά σήματα διαφόρων υπηρεσιών του κόσμου και να δείτε ότι όχι μόνο υπάρχουν σαφής εθνικές αναφορές όπως ο αετός στα έγγραφά και σύμβολά των σωμάτων ασφαλείας των ΗΠΑ αλλά και η σημαία στο μπράτσο ή και το σύμβολο της περιοχής όπου υφίσταται η υπηρεσία, αλλά στις ευρωπαϊκές υπάρχουν ακόμη και οικόσημα από άλλες εποχές. Στην Ελλάδα θα πρέπει να ντρέπονται όσοι είναι Έλληνες και αν οι «ξεδιάντροποι» τολμήσουν να το δηλώσουν τότε θα πρέπει να τους τιμωρήσουμε.

Εσείς κύριε υπουργέ στην Βουλή των Ελλήνων είστε εκλεγμένος και για τους πολίτες αυτής της Χώρας (τους Έλληνες) πρέπει να αγωνίζεστε. Αν οι εντολείς σας, σας επιβάλλουν την «οσφυοκαμψία», τότε η ντροπή είναι μόνο δική σας.

Αν πάλι αισθάνεστε δυσφορία με την Ελληνική σημαία και νιώθετε να μην εκπροσωπεί εσάς ή τους αγώνες του έθνους μας στους οποίους παραπέμπει το σύμβολο αυτό, τότε να μετοικήσετε στην Χώρα της οποίας της σημαία αρέσκεστε να τιμάτε.

ΠΗΓΗ



4 comments:

Anonymous said...

Βαλτε το αστερακι του Δαυιδ που ειναι καλο...

Anonymous said...

Μην ξεχνάμε οτι στην Αμερική οι κάτοικοι έχουν όλο το χρονο τη σημαία στα μπαλκόνια τους. Εμείς εδώ σε λίγο δεν θα εμφανίζουμε τη σημαία μας ούτε στις εθνικές εορτές (που κι αυτές ατονούν χρόνο με το χρόνο)

Anonymous said...

Και ένας τέτοιος είναι ο προιστάμενος
της Ελληνικής Αστυνομίας.
Δεν υπάρχει κάποιος να τον ...στείλει
για να συνετιστούν και οι υπόλοιποι.
Εκτελεί εντολές του GAP και αυτός με την σειρά του εντολές άλλων.
Εζησα μετανάστης στην Γερμανία.
Οι αστυνομικοί και οι στρατιωτικοί έχουν την σημαία τους στην στολή.
(Οχι μόνο το εθνόσημο στο οποίο αναφέρονται οι δημοσιογράφοι-εργολάβοι)
Οσο για την σύγκριση μεταξύ ελλήνων μεταναστών και των εδώ λαθρομεταναστών που γίνετε από κάποιους πολυπολιτισμικούς διεθνιστές είναι τελείως άστοχη.
Δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ αυτών των δύο. Εντελώς ανόμοια πράγματα.
Στην Γερμανία ζούνε Ελληνες 50 χρόνια υπάρχουν Ελληνόπουλα που έχουν γεννηθεί εκεί πριν από σαράντα χρόνια και από αυτούς ζητάνε και παίρνουν Γερμανική υπηκοότητα ένα 3 - 5 %.
Γιατί είναι Ελληνες και είναι περήφανοι γι΄αυτό.
Απορώ με αυτούς που δεν αισθάνονται ωραία όταν βλέπουν την Ελληνική σημαία γιατί αντί να προσπαθούν να επιβάλουν σε μας που μας αρέσει να καταργηθεί και δεν φεύγουν απλά από την χώρα για να μην την βλέπουν.
Το ίδιο και με τα θρησκευτικά σύμβολα.
Εαν δεν τους αρέσουν να φύγουν να πάνε αλλού.
Νισάφι πιά.

Anonymous said...

Βγαλτε τους εβραιοιυς απο την κυβερνηση, εστω κι αν χρειαστει να φυγουν ολοι τους... Εξω ο Goldsmith!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails