Saturday, January 9, 2010

Βότκα 'Καμπάλα' με μωρά χριστιανών!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Στην ιστοσελίδα http://www.antisemitism.org.il, η οποία κάνει αναφορές σε "αντισημιτικές" ενέργειες σε όλο το κόσμο, βρήκαμε την αναφορά στην συγκεκριμένη βότκα, την οποία χαρακτηρίζουν ως "προϊόν αντισημιτισμού". Ενα απο τα επιχειρήματα της ιστοσελίδας είναι οτι η βότκα "με μωρά χριστιανών" παραπέμπει στην ("υποτιθέμενη" λέει το εβραϊκό site αλλά πραγματική όπως έχει δημοσιεύσει η Αντιπληροφόρηση) δολοφονία με τελετουργικό τρόπο του Σιμόνε στο Τρέντο της Ιταλίας απο ραββίνους, που αφαίμαξαν το παιδί.
Απο ότι φαίνεται η βότκα είναι πραγματική και απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με την "Καμπάλα" που είναι εβραϊκός μυστικισμός...




Μ
οιάζει με κακόγουστη φάρσα, αλλά η περίεργη είδηση που έρχεται από την Ρωσία είναι αληθινή. Βότκα «Καμπάλα» «με μωρά χριστιανών» (!!!) και απ’ότι φαίνεται η Madonna, η Britney Spears, η Jennifer Aniston, η Demi Moore, o Beckham, ο… Τζώρτζογλου και τόσοι άλλοι ‘stars’ που δηλώνουν οπαδοί της Καμπάλα, αυτής της μορφής του εβραϊκού μυστικισμού, βρήκαν το ποτό τους...

Την είδηση την έλαβα από φίλο του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ. Την βρήκε σε ρουμάνικη ιστοσελίδα ΕΔΩ την μετάφρασε πρόχειρα και μου την έστειλε.

Επειδή μου έκανε μεγάλη εντύπωση, έψαξα την βρήκα και στα αγγλικά ΕΔΩ έκανα και εγώ μια μετάφραση και ιδού!


Πριν από λίγο καιρό η εταιρεία «Πρωτόκολλα EZ» (το όνομα είναι “EZ Protocols”, δηλαδή ‘Elders of Zion Protocols’ που καθημάς έχει μεταφραστεί ως γνωστόν σε ‘Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών!’) λάνσαρε μία νέα βότκα με το όνομα «βότκα Kabbalah - με χριστιανικά βρέφη" - η οποία πήρε και βραβείο ποιότητας στη ρωσική αγορά.


Η βότκα έχει μία ‘ευγενική’ γεύση σιταριού. Ειδικό νερό, εμπλουτισμένο με ιόντα αργυρού, χρυσού και πλατίνας μαζί με ένα μπουκάλι με πολύ μοντέρνο σχεδιασμό.


Ως σήμερα, κάθε μπουκάλι έχει μία τυχαία φράση από το Torah και ένα μοναδικό χειροποίητο εσωτερικό βρέφος, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο γυαλί. (Το μωρό είναι μία αναφορά στην γνωστή στους Καθολικούς ιστορία της δολοφονίας και αφαίμαξης του ηλικίας 3 ετών Simon of Trent από τους Ιουδαίους, στην Ιταλία το 1475, περιστατικό που οδήγησε σε πογκρομ κατά των Ιουδαίων).


Το ποτό στοχεύει στους ‘ισχυρούς’ και με αυτοπεποίθηση άνδρες από τα ανώτερα στρώματα της κοινωνίας, οι οποίοι γνωρίζουν

ακριβώς ποια είναι η φύση της κρατικής εξουσίας στη Ρωσία.


Μια διαφημιστική εκστρατεία ξεκίνησε μέσω διανομής καρτών ενός κλειστού club, όπου δεν υπάρχει αναφορά σε ονόματα (ανωνυμία) και με λαθραίες προπωλήσεις σε on line δημοπρασίες.


Μόνο την πρώτη ημέρα πώλησης, η βότκα κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 13.000 πεντάλιτρα μπουκάλια, κάτι το οποίο θεωρείται ρεκόρ όλων των εποχών για μία μάρκα μιας συγκεκριμένης κατηγορίας.


Μια συνήθης περίπτωση της βότκας "Kabbalah" περιέχει 10 φιάλες με διαφορετικά είδη βότκας, με τυχαία επιλογή τους, μαζί με 10 ‘sefirot’ (‘εκφράσεις’) της Καμπάλα. Η επιλογή του χρώματος της φιάλης και το απόσπασμα από την Τορά γραμμένο στο πίσω μέρος μπουκάλι είναι επίσης τυχαία.


Τα γυάλινα ειδώλια επαναλαμβάνονται σπάνια, όχι πάνω από 3 φορές, και αυτό το χαρακτηριστικό πιθανότατα συμβολίζει τους τρεις τρόπους που η Καμπάλα ανακατεύει και τοποθετεί τα κείμενα της Τορά. Λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική παραγωγή, ο αριθμός των ειδωλίων πρέπει να είναι τεράστιος.


Ήδη έχουν δημιουργηθεί αρκετές ιδιωτικές συλλογές έργων τέχνης αυτής της βότκας στη Ρωσία.

Ακόμη και ένα είδος μαύρης αγοράς έχει προκύψει σχετικά με την πώληση γυάλινων βρεφών.


Η φράση "απαγωγή γυαλιού" δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στον κίτρινο Τύπο σήμερα.

Σε απάντηση στις επίμονες φήμες και ένα κύμα από μηνύσεις από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η εταιρεία ‘EZ protocols’ ήδη έσπευσε να δηλώσει ότι κατά την παραγωγή του ποτού κανένα παιδί δεν υπέφερε.


Η συνταγή για αυτό το είδος της βότκας θεωρούνταν, χαμένο. Στην περεστρόικα, διαπιστώθηκε ότι η τεχνολογία παραγωγής έφυγε μυστικά από τη Ρωσία το 1922 από Nikolai Berdeaiev, με το λεγόμενο «φιλοσοφικό βαπόρι». Περαιτέρω, με τη βοήθεια του Oswald Spengler και της Θεοσοφικής Εταιρείας της Έλενας Blavatski η Συνταγή της βότκας "Καμπάλα" έφτασε στον Nikolai Rerih, ο οποίος την παρέδωσε τελικά σε ένα aşram (τύπος βουδιστικής κοινότητας) των Ιμαλαΐων, όπου κρατήθηκε μέχρι πρόσφατα.



ΠΗΓΗ





6 comments:

Anonymous said...

Η καμπαλα ειναι κλεμενος Νεοπλατονισμος. Εκλαπη απο τους εβραιους περι το δεκατο αιωνα μ.κ.ε. και σημερα παρουσιαζεται (κυριως απο τους μασονους, και φυσικα τους εβραιους) ως δηθεν αρχαιο εργο εβραιων διανοητων, που...επηρεασε τον Πλατωνα και την Ελληνικη φιλοσοφια. Η Ελληνικη φιλοσοφια κατ'αυτους δεν ειναι αυθεντικη ουτος η αλλως!

Φυσικα δεν παρουσιαζουν καμια αποδειξη, ισχυριζονται ομως πως ειναι μερος της προφορικης παραδοσης του Ιουδαισμου και της μασονιας. Διαδιδουν οτι ο Πλατωνας διδαχθηκε τα μυστικα της Καμπαλα στη Βαβυλωνα απο...ραββινους. Αν αυτα σας μοιαζουν παρανοικα, σας πληροφορω πως ειναι κοινος τοπος στου Ιουδοκεντρικους "εσωτερικους κυκλους"*, και φυσικα παντου στην Αμερικη.

Μη χαριζετε την Πλατωνικη και Νεοπλατονικη παροδοση στους εβραιους! Την κλεβουν μονοι τους!

Οποιος ενδιαφερεται μπορει να διαβασει το "The Greek Qabalah" του (εβραιου) Kieren Barry να δει πως η Πυθαγορεια τετρακτις εγινε δενδρο της ζωης κτλ. Τελος πρεπει να ειναι κανεις ηλιθιος να μην καταλαβαινει πως η καμπαλα ειναι πολυθειστικης προελευσης και ουδεμια σχεση εχει με τον Ιουδαικο (δηθεν) μονοθεισμο.

*Ρε Τζορτζογλου, εβραιος εισαι η μαλακας; Μαλλον και τα δυο.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Πρώτα θα σε παρακαλέσουμε να μην περιέχουν τα σχόλιά σου υβριστικό περιεχόμενο.Για ευνόητους λόγους.
Συμφωνούμε την πλατωνική προέλευση της Καμπάλα.Το ίδιο συμβαίνει και με το Ηγουμενίο της Σιών.Το πρόβλημα είναι οτι σήμερα οι Εβραίοι χρησιμοποιούν την "Καμπάλα" για να προσηλυτίζουν αλλόθρησκους και αλλόφυλους στον δήθεν εβραϊκό μυστικισμό,με απώτερο σκοπό οι δημόσιες αυτές προσωπικότητες να είναι φιλικά προσκείμενες στον ιουδαϊσμό.

Anonymous said...

Συγνωμη για το χαρακτηρισμο, μου βγηκε αυθορμητα.

Η ενσταση μου ειναι πως ενω οι βοσκοι της ερημου εχουν κατακλεψει τα παντα, προσπαθουν να παρουσιασουν τον δηθεν Ιουδαικο μυστικισμο ως θειο, μιας και προερχεται απ'το Μωυση, και τον Ελληνικο μυστικισμο ως σατανικο. Η γελοιοτητα τους δεν εχει ορια. Την "αριθμολογια" τους την ονομαζουν Γεματρια δηλαδη γεωμετρια. Μιλανε για τετραγραμματον (που σημαινει Θεος) και δε μας εξηγουν πως ο καλος τους Μωυσης αποφασισε να δωσει Ελληνικο ονομα, πραγμα πρωτοποριακο μιας και εζησε πολυ πριν τους μιαρους Ελληνες, και τελος παντον δε δινεις σε κατι τοσο πολιτιμο το ονομα που χρησιμοποιουν οι εχθροι σου.

Ο Μανεθων εγραψε πως ο Μωυσης ηταν ενας λεπρος σκλαβος που ειχε καταδικαστει για φονο και που κατεκλεψε την Αιγυπτιακη θρησκεια. Το εργο του καηκε!

Σημερα οι χριστιανοι παιζουν το παιχνιδι των εβραιων. Ο Παπας μας λεει πως ειμαστε ολοι αδερφια και πρεπει να ενωσουμε τον κοσμο, ο Βοθρολομαιος προσκυνα στη συναγωγη και ο Ιερωνυμος εμφανιζεται στο υπουργικο συμβουλιο με το Τζεφρυ. Ο Ελληνισμος παραμενει σατανικος και ο Πλατων εχθρος της ανοιχτης κοινωνιας του Ποππερ και του Δημου. Οσο για τους Ελληνες, εμεις αγνοουμε πληρως την παραδοση μας και παπαγαλιζουμε αμασητη την εβραικη προπαγανδα.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Συμφωνούμε σε όλα εκτός απο το ότι όλοι οι Χριστιανοί παίζουν το παιχνίδι των Εβραίων.Αυτό δεν το πιστεύουμε σε καμιά περίπτωση.Η αλήθεια είναι οτι η ηγεσία της Εκκλησίας δεν παίρνει πολλές φορές ξεκάθαρη θέση σε πολλά πράγματα και με κάποιες κινήσεις της απογοητεύει τους Ελληνες πατριώτες.Ομως εμείς δεν μπορούμε να κρίνουμε απόλυτα γιατί δεν γνωρίζουμε τι παίζεται στο παρασκήνιο.Η πληροφόρηση που έχουμε είναι ενα πολύ μικρό ποσοστό απο όλα όσα συμβαίνουν,άρα δεν μπορούμε να κρίνουμε μετα βεβαιότητας.
Οσον αφορά το αν οι Εβραίοι ήταν βοσκοί,ίσως αυτό δεν είναι αλήθεια.Ισως δεν ήταν απλοί βοσκοί.Πολλοί Εβραίοι έχουν αναφέρει κατα καιρούς οτι κατάγονται απο την Ατλαντίδα.Αν αυτό ισχύει,τοτε οπως καταλαβαίνεις τα δεδομένα αλλάζουν δραματικά.
Συμφωνούμε στο οτι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αγνοεί την παραδόσή τους....

Anonymous said...

Πολλοί Εβραίοι έχουν αναφέρει κατα καιρούς οτι κατάγονται απο την Ατλαντίδα.

Τωρα ανοιγεις μεγαλη συζητηση. Οντως ετσι ειναι. Για την ακριβεια ειναι αυτοι που διεφθειραν τους Ατλαντιους. Και δεν πρεπει να ξεχναμε τους Ολυμπιακους του 96 που αντι της Αθηνας δωθηκαν στην Ατλαντα. Γιατι αραγε;

Παντως σε ο,τι αφορα το χριστιανισμο, η εβραικη επιρροη ειναι τεραστια. Ο χριστιανισμος θα χρησιμοποιηθει για την επιβολη της δηθεν συναδελφωσης των λαων στη νεα εποχη. Απλα προσεξε τις δηλωσεις των μεγαλοσχημων. Φυσικα οι απλοι ιερεις, ειδικα οι ορθοδοξοι, θα αντιδρασουν αλλα αυτο δεν θα αλλαξει τιποτα.

Τελος, ξερεις γιατι οι μεταφραστες της Π.Δ. ηταν εβδομηκοντα...δυο και οχι 70 οπως εχει επικρατησει; Ρωτα καποιον που ασχολειται με την καταμαυρη εβραικη σολομονικη μαγεια να σου πει τι ειναι οι 72...του βασιλεια Sol-om-on. Η μαυρη μαγεια ειναι μερος του Ιουδαισμου, και αν δεν κανω λαθος ο χριστιανισμος δοξαζει τον πανσοφο "μεγαλο βασιλεια".

Anonymous said...

Ελληνισμός - Ιουδαισμός ειναι η υπέρτατη μαχη μεταξύ του Φωτός και του Σκότους. Δεν θα τελειώσει ποτέ δυστυχώς γιατί το Σκότος πάντα επανέρχεται, μετά απο κάθε ήττα, και διεδκδικεί μια θέση που δεν του ανήκει στις ψυχές των ανθρώπων.
Οσο υπάρχει έστω και ενας Ελλην η ενας Ιουδαίος στην Γη η μάχη θα συνεχίζεται. Το φώς λάμπει και φωτίζει τις ψυχές και τον νού μας, ενώ το Σκότος υπόσχεται ηδονές και κεντρίζει τα κατώτερα ενστικτα των ανθρώπων για να τους παγιδεύσει.
Δυστυχώς η σπορά του Καιν δεν δύναται να ξεριζωθεί απο το πρόσωπο της Γης. Μην επαναπαύεστε Ελληνες, αυτός ο πόλεμος δεν τελειώνει ποτέ. Οπως έχουν ειπεί εως τώρα πολλοί σοφοί άνθρωποι, το Φως θα υπερισχύσει του Σκότους όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Εως τότε οι Ελληνες είμαστε η πρώτη γραμμή και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για θυσίες. Δύσκολος ρόλος που ταιριάζει μόνο σε ανώτερους Ανθρώπους, ελεύθερα σκεπτόμενους και όχι ελεύθερα κατευθυνόμενους όπως οι περισσότεροι Ελληνες σήμερα. Κλείστε το χαζοκούτι, μιλήστε με τον γείτονα, σκεφτείτε, αναθεωρήστε, μιλήστε με τα παιδιά σας, διαβάστε στον ελεύθερο χρόνο σας,ξανασυζητείστε. ΓΙΝΕΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΧΙ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails