Tuesday, January 5, 2010

Μπορείς να είσαι "αντι-ιμπεριαλιστής" και φίλος του Μωσε Νταγιάν;

Σ.Α: Ο πόλεμος των Εξι Ημερών που έκανε το Ισραήλ με αρχιστράτηγο των Νταγιάν,ήταν ένας καθαρά ιμπεριαλιστικός πόλεμος που πολλαπλασίασε τα εδάφη του Ισραήλ εναντίον των γηγενών Αράβων.




"Πώς σιχάθηκε τον Κομμουνισμό ένας Κολωνακιώτης"

Μάθαμε, επιτέλους, πώς σιχάθηκε τον Κομμουνισμό ο πάμπλουτος Βενιζελικός σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος. Το Σάββατο 12-12-2009, ο 82χρονος Κούνδουρος εμφανίστηκε στην εκπομπή της ΕΤ-3 «Αξιον Εστί», που παρουσιάζει ο 77χρονος συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός. Λίγες ημέρες μετά την 21 η Απριλίου, κάτι βλαχαδερά ευέλπιδες του έκαναν έλεγχο στον δρόμο γιατί οδηγούσε το πανάκριβο αμάξι του μπαμπά του. Ο κολωνακιώτης Κούνδουρος δεν άντεξε αυτή την προσβολή και αμέσως πήρε το αμάξι και πήγε στην αγαπημένη του Μόσχα για να βρει τον Σοσιαλιστικό Παράδεισο που του υποσχόντουσαν οι κομμουνιστές.

Εκεί, αντελήφθη ότι το Καθεστώς της 21 ης Απριλίου είχε άριστες σχέσεις με την Σοβιετική Ενωση! 'Οταν μάλιστα είδε τον εν Αθήναις Ρώσο πρέσβη να φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον Παττακό και τον Παπαδόπουλο, σιχάθηκε διά παντός τον Κομμουνισμό! Είπε επί λέξει ο Κούνδουρος στην ΕΤ-3:
«Η μάνα, η μάνα όλων μας (σ.σ: Η Σοβιετική Ένωση) τάχε κάνει πλακά κια με την Χούντα Πότε πρόλαβε;"!


Για την Ιστορία, πρέπει να πω και το εξής: Ο Κούνδουρος ήταν φίλος του Αρχιστρατήγου του Ισραήλ στον Πόλεμο των Έξι Ημερών (Ιούνιος 1967) Μωσέ Νταγιάν και αυτός κάλεσε τον Στρατηγό Νταγιάν στην Αθήνα λίγες ημέρες πριν την 21η Απριλίου.

Ώ, της διαβολικής συμπτώσεως, την νύχτα της 20ής Απριλίου ο Εβραίος Στρατηγός Νταγιάν προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο του Ελληνικού προσκεκλημένος του Κούνδουρου, αλλά δεν μπόρεσε να πάει στο ξενοδοχείο του, γιατί ο Παττακός είχε ήδη βγάλει τα άρματα μάχης στον δρόμο. Κάποιοι ηλίθιοι δημοσιογράφοι και ιστορικοί εκμεταλλευόμενοι αυτή τη σατανική σύμπτωση της παρουσίας του μονόφθαλμου Στρατηγού Νταγιάν στην Αθήνα, τα ξημερώματα της 21ης Απριλίου, υποστηρίζουν πως η Χούντα των Συνταγματαρχών εδραιώθηκε τόσο αριστουργηματικά, επειδή την γενική εποπτεία της την είχε ο εν λόγω απόγονος του Ιησού του Ναυή!..





Αναδημοσίευση απο την στήλη "Κοινός Νούς" του κ. Χατζηγώγου...

2 comments:

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Ο ΜΩΣΕ ΝΤΑΓΙΑΝ ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ..
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.

Anonymous said...

1) Αρχιστράτηγος στον πόλεμο των 6 ημερών ήταν ο Γιζάκ Ράμπιν και όχι ο Νταγιάν. Φροντίστε να ενημερώνεστε.


2) Οι Ισραηλινοί κατέκτησαν εδάφη, αφού νίκησαν, δεν έκαναν όμως τον πόλεμο για να τα κατακτήσουν. Απόδειξις ότι τα επέστρεψαν. Άρα δεν ήταν πόλεμος κατακτητικός.

3) January 5, 2010 10:35 PM, έχεις αποδείξεις για τις ανοησίες που γράφεις;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails