Monday, January 4, 2010

Ελληνας μετανάστης απο την Γερμανία

Αξιότιμοι κύριοι,

κατ’ εντολήν των ...ελληνοφάγων το υπουργικό συμβούλιο της Ελλάδας αποφασίζει
τώρα και την απαρχή της κατάργησης/εξαφάνισης του Ελληνικού Έθνους – με την παραχώρηση μαζικά, της Ελληνικής Ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, που βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας...!

Οι Γερμανία (με 80 εκατομμύρια πληθυσμό) ακόμη κι’έναν μοναδικό λαθρομετανάστη
ν’ανακαλύψει στη χώρα της τον εκδιώχνει αμέσως προς τα’κεί ...απ’όπου ήρθε!
Γιατί;

Αξιότιμοι Κύριοι,
να δημιουργήσετε πάραυτα, ανά την επικράτεια ’’Επιτροπές Συλλογής Υπογραφών’’, εναντίον της ανθελληνικής αυτής απόφασης...!

Κύριοι,
οι ...έλληνοφάγοι προετοιμάζουν, σατανικά και την ολοκλήρωση της μεγαλύτερης ταπείνωσης της φυλής μας, με τη VARDARSKA τους!

Την οικονομική της καταστροφή ήδη την ...ολοκλήρωσαν – στην εντέλεια...!

Κι’ εσείς εκεί (;;;)
Εσείς οι ...300 της ελληνικής βουλής ...ενημερώνετε τον απόδημο Ελληνισμό, με μαιλς,
για τις ...’’πατριωτικές’’ σας ερωτήσεις προς τη βουλή αφορά τα ...σκουπίδια της Αθήνας!

Δηλαδή εσείς εκεί ασχολείστε με τα σκουπίδια της Αθήνας, αντί ν’αντισταθείται...!
Αντί να μεριμνήσετε να σταματήσει ο κατήφορος που πήρε η Πατρίδα μας...!

Κύριοι,
αφίστε τα ...’’παυσίπονα’’ με την ’’καθημερινότητα του ...τίποτα’’ κι’ αφυπνιστείτε με εγρήγορση...!
Εμάς, τους απόδημους Έλληνες, δεν μας ενδιαφέρουν τα ...σκουπίδια της Αθήνας, αλλά η Τιμή και η Σωτηρία της πατρίδας μας - της πιό γλυκιάς Πατρίδας του κόσμου!

Μ’ελπίδα μεγάλη - σ΄εσάς όλους,
Κώστας Γκαλιμάνης, Γερμανία,
Πρωτοχρονιά 2010





1 comment:

Anonymous said...

Κώστας,Καλημέρα,
Δεν έχει άδικο ο φίλος,
αλά μην ξεχνάμε ότι η Γερμανία δεν έχει ούτε το 1% τον Λαθρομεταναστών που έχουμ εμείς στην Ελλάδα! Για να φτάσει ένας λαθρομετανάστης στην Γερμανία πρέπει να έχει περάσει από Ελλάδα Ιταλία Αυστρία κτλ. ή εκτός να πάει από χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, Ουγγαρία κτλ. Περνάει από "Φιλτράρισμα" με όλη την σημασία της λέξεως ο μετανάστης! Και πλέον αυτός που περναεί τα σύνορα τα γερμανικά, δεν είναι λαθραίος! Σπάνια φτάνει λαθρομετανάστης μέχρι εκεί! Εμείς που είμαστε το πρώτο "στρώμα" φιλτρου κρατάμε ότι χειρότερο προσπαθεί να περάσει τα σύνορα!Και όποιον πιάνουν οι Γερμανοί Ολλανδοί Ελβετοί ΣΟυηδοί κτλ κτλ και τον στέλνουν πίσω ξαναέρχετε στην ΕΛλάδα! Και άντε πάλι από την αρχή! Από την μία δλδ μιλάνε για ενωμένη Ευρώπη οι "φίλοι" μας ευρωπαίοι αλά από την άλλη μας έχουν γεμίσει με λαθραίους μετανάστες εγκληματίες κατά το 90%, ενώ αφήνουνε τους καλούς μετανάστες έστω και αυτους που μπήκανε λαθραία στην Ελλάδα να περάσουνε και να φτάσουνε ώς τα δικά τους κράτη για να τους εκμεταλευτούνε! Σε τελική ανάλυση εάν ο έστω και λαθρομετανάστης είναι τίμιος κύριος φιλότιμος και στα αλήθεια μεταναστεύει για να ζήσει ειρηνικά σε ένα άλλο κράτος με την οικογένεια του, από αυτούς να είστε σίγουροι το 0,1% θα μείνει στην Ελλάδα, όλοι οι άλλοι θα καταλήξουν στην κεντρική και Βόρεια Ευρώπη!Αφήνοντας σε εμάς αυτούς που το μόνο που μπορούν να βοηθήσουν είναι να γεμίσουν τα κελιά των φυλακών, γιατί οι περισσότεροι θα είναι εγκληματίες!
Και τέλος συμφωνώ απόλυτα με τον συνονόματο μου από την Γερμανία ότι: Εμάς, τους απόδημους Έλληνες, δεν μας ενδιαφέρουν τα ...σκουπίδια της Αθήνας, αλλά η Τιμή και η Σωτηρία της πατρίδας μας - της πιό γλυκιάς Πατρίδας του κόσμου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails