Friday, January 22, 2010

"New Deal" ή "Jew Deal";

Σ.Α: Μεθοδεύεται κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα σήμερα ταυτόχρονα με το μεταναστευτικό; Θυμηθείτε την "ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΗΜΙΤΩΝ"

Στην φώτο βλέπετε τους Εβραίους στην διοίκηση του Ρούζβελτ





Ο Roosevelt γέμισε πραγματικά όλα τα καίρια πόστα της κρατικής διοικητικής μηχανής με Εβραίους.

Η συμβατική ιστορία αναφέρει τον Ρούζβελτ σαν ένα "μεγάλο ηγέτη". Αν ψάξετε το τρόπο με τον οποίο διοίκησαν "μεγάλοι ηγέτες" όπως ο Ρούζβελτ θα δείτε οτι ονομάστηκαν απο τους μετέπειτα ιστορικούς "μεγάλοι" γιατί ακριβώς υπηρέτησαν με τον καλύτερο τρόπο τα αφεντικά τους. Οπως άλλωστε έκαναν και οι "μεγάλοι ιστορικοί"....

Τον όρο "New Deal" έπλασε ένας Εβραίος, ο Samuel Rosenman.


Είκοσι(20) χρόνια μετά το "New Deal", οι Εβραίοι στην Αμερική ελέγχουν:


98% των χρηματαγορών

99% των τραπεζών

69% της βιομηχανίας τροφίμων

100% του θεάτρου και του κινηματογράφου(Χόλυγουντ)

99% του τύπου

82% του ραδιοφώνου, των τηλεπικοινωνιών και βιομηχανιών τηλεγράφων

75% των μεταφορών

85% των ακινήτων(real estate)





ΠΗΓΗ


3 comments:

Anonymous said...

Για του λόγου το αληθές κοίτα [πάλι} εδώ.Απορώ,γιατί μείνατε αδιάφοροι σε ένα τέτοιο ντοκουμέντο?http://benjaminhfreedman.blogspot.com/2007/03/transcript-of-freedmans-speech.html Συμβαίνει κάτι?Παύλος Κόρινθος.

Anonymous said...

Δεν πρεπει να ξεχναμε και οτι ο "μεγαλος" αυτος "ηγετης" ηταν στην πραγματικοτητα ακραιφνης κομμουνιστης που εδωσε μαλιστα το φιλι της ζωης στο εβραιοκινητο καθεστως της Σοβιετικης ενωσης αναγνωριζοντας το το 1935 ακριβως την στιγμη που ηταν ετοιμο να καταρευσει λογω του εμπορικου αποκλεισμου και της αυξανομενης εσωτερικης αντιδρασης.Απο την πρωτη μερα της προεδριας του μεσω των εβραιων βιομηχανων διοχετευε μεγαλα ποσα αλλα το κυριωτερο τεχνολογικα και βιομηχανικα μυστικα στην Σοβιετικη Ενωση προκειμενου να την βοηθησει να ορθοποδησει.Το ιδιο το jew deal ηταν η προσπαθεια μετατροπης των ΗΠΑ σε ενα ειδος σοβιετ.

Anonymous said...

Η συζυγος του Ρουσβελτ Ελεο-νορα ηταν εβραια. Το ονομα Νορα παρουσιαζει ενδιαφερον. Κατα τον Roger Peyrefitte προερχεται απο το (Α)Αρον γραμμενο αναποδα. Καμια νυξη για τη συμπαθεστατη (κατα τα αλλα) υπουργο μας.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails