Saturday, January 9, 2010

"Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΕΒΡΑΪΚΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ"

Το Terminal 119 που ιδεολογικά ανήκει στον χώρο των αυτόνομων εξυβρίζει τους Έλληνες ως μπάσταρδους, μισαλλόδοξους, αντισημίτες και πλιατσικολόγους, και μάλιστα τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, ως εθνικιστή αγκιτάτορα, μανιώδη αντισημίτη και γενικότερα ένα κάθαρμα.
Υποστηρίζει επίσης ότι ουσιαστικά η Θεσσαλονίκη υπήρξε μία κατά βάση εβραϊκή πόλη, όπου συμβίωναν πολλές εθνότητες, και η οποία σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε ελληνική.
(Σ.Α: Στην Θεσσαλονίκη οι Ελληνες μπορεί να μην ήταν η πλειοψηφία το 1910 αλλά όλοι τους αποκρύπτουν το λόγο. Ο λόγος είναι οτι οι Τούρκοι σε συνεργασία πολλές φορές με τους Εβραίους είχαν κατασφάξει τους Ελληνες της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών σε τέτοιο βαθμό, που τους έκαναν μειοψηφία)
Ο ελληνικός στρατός που εισήλθε (ή μάλλον εισέβαλε κατα την "Terminal 119") το 1912 στην πόλη, δεν την απελευθέρωσε από τον οθωμανικό ζυγό, αλλά την προσάρτησε στο ελληνικό κράτος.

Στη συνέχεια οι Έλληνες εξελλήνισαν βιαίως την πόλη (την ελληνοποίησαν κατά την Ρένα Μόλχο Εβραία), αλλοιώνοντας έτσι τον εβραϊκό – πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της. Με λίγα λόγια δηλαδή η Θεσσαλονίκη δεν ανήκε και δεν ανήκει ιστορικά και εθνολογικά στους Έλληνες αλλά στους Εβραίους! (Σ.Α: Πιστεύετε οτι θα έλεγαν ποτέ πραγματικοί Ελληνες τέτοια πράγματα; Οχι βέβαια. Μόνοι Εβραίοι θα έπαιρναν τέτοιες θέσεις)

Στη θέση αυτή συνηγορεί και το γεγονός της ύπαρξης πολύ υψηλού ποσοστού εβραίων επί του συνόλου των κατοίκων της πόλης κατά την περίοδο της τουρκοκρατίας (υποστηρίζεται από ορισμένους ότι ξεπερνούσαν κάποτε το 50% του πληθυσμού), της επονομαζόμενης από προδρόμους του σιωνισμού ως Μητέρα του Ισραήλ (Madre d’ Israel).

Πορεία της "Terminal 119" στην Ελλάδα όπου κρατούν την σημαία του Ισραήλ

"Αντιφασιστική δράση" απο την Γερμανία-Αλληλεγγύη στο Ισραήλ

Γερμανία-Οι "Αντιφασίστες" διαδηλώνουν με τη σημαία του Ισραήλ







Δυστυχώς και η Federaction (Ομοσπονδία Αυτόνομων Ομάδων)έχει τις ίδιες απόψεις, δεν είναι τυχαίο που οι antifa έχουν βρεί ιδεολογικό καταφύγιο στο χώρο των αυτόνομων και συγκεκριμένα στη Federaction.
Διότι με τον χώρο των αναρχικών δεν έχουν καμία σχέση.
Η Federaction δεν είναι ενάντια στα έθνη, αλλά ενάντια μόνο στο ελληνικό έθνος, δεν είναι ενάντια στις θρησκείες αλλά ενάντια μόνο στην Χριστιανική Ορθοδοξία, δεν είναι ενάντια στους στρατούς, αλλά ενάντια μόνο στον ελληνικό στρατό.

Επίσης δεν ντρέπονται να θαυμάζουν το Σ.Ε.Κ.Ε. και τους ιδρυτές του (Α. Μπεναρόγια, Ζ. Βεντούρα, Α. Κουριέλ κ.α.); Και κάτι τελευταίο, αυτό το άκρως ρατσιστικό οι έλληνες είναι μπάσταρδοι, που λένε τι είναι;;; Δηλαδή για παράδειγμα, αν μια ελληνίδα είναι σλάβικης καταγωγής, και την λένε Ντόρκα, έχουν πρόβλημα οι αυτόνομοι-antifa του Τerminal 119;;; ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ-ANTIFA ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ;;; απο αληταρία και συνείδηση.

ΠΗΓΗ

2 comments:

Anonymous said...

Η "ιστορικος" Ρενα Μολχο τα λεει αυτα. Κολλητη του Μανου, του Δημου, του Δημητρα, της γνωστης παρεας δηλαδη. Διδασκε και εβραικη (!!!) ιστορια στο παντειο (που αλλου;) επι Αβουρι...

Anonymous said...

ΠΟΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails