Friday, August 23, 2013

Ο Φώτης Κουρέλης, το γραφείο τύπου του ΚΙΣ έβγαλε ανακοίνωση για τα χημικά

Σ.Α: Ο Φώτης ο Κουρέλης, ο καλός αυτός φίλος των εν Ελλάδι Εβραίων, έβγαλε ανακοίνωση με το αριστερό μνημονιακό του κόμμα για να "Να αποδοθούν ευθύνες για τη χρήση χημικών στη Συρία" την ώρα που είναι γνωστό ότι τα χημικά στη Συρία ήταν μούφα!

Βέβαια εμείς δεν θα πιστέψουμε ότι αυτό έγινε από λάθος... Αυτό έγινε για να βοηθήσει στην δημιουργία κλίματος "δημοκρατικής" επέμβασης των Αμερικανοσιωνιστών στην Συρία για να επικρατήσει παντού στη Μέση Ανατολή το Ισραήλ και να μην απομείνει κανείς εχθρός του δυνατός.

Έτσι βγήκε και η ΔΗΜΑΡ και είπε ότι νοιάζεται πολύ για τα χημικά και πρέπει να πληρώσουν οι ένοχοι των θανάτων αθώων παιδιών(κάποιος χέστηκε στη ΔΗΜΑΡ για τα παιδιά της Συρίας), ενώ ξέρουν ότι τα περι χημικών ήταν ΜΠΟΥΡΔΕΣ!


Έκκληση στη διεθνή κοινότητα «να δράσει άμεσα ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες για την εγκληματική χρήση χημικών όπλων στη Συρία», απηύθυνε η Δημοκρατική Αριστερά.

«Επί δυόμιση χρόνια η Συρία ταλανίζεται στη δίνη ενός αιματηρού εμφυλίου πολέμου με θύματα χιλιάδες άμαχους πολίτες και γυναικόπαιδα. Η πρόσφατη χρήση χημικών όπλων κορυφώνει τη φρίκη και τον τρόμο από μια σύγκρουση χωρίς διαφαινόμενο τέλος, που τείνει να αποσταθεροποιήσει τόσο τις γειτονικές χώρες όσο και ευρύτερα την περιοχή της Μέσης Ανατολής με σοβαρές επιπτώσεις διεθνώς αλλά και για τη χώρα μας», παρατήρησε η ΔΗΜΑΡ με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στη χώρα.
Κάλεσε τέλος τη διεθνή κοινότητα να ασκήσει όλες τις δυνατές διπλωματικές και πολιτικές πιέσεις για την ταχύτερη παύση των εχθροπραξιών και την εξεύρεση πολιτικής λύσης, μεταξύ όλων των εμπλεκομένων πλευρών προς το συμφέρον του συριακού λαού.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails