Tuesday, August 27, 2013

Οι Αντιεξουσιαστές καταγγέλουν το δήμο Πάτρας για πλιάτσικο στα.. κλεμμένα της πρώην κατάληψής τους!



ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...;;;

Για «πλιάτσικο» και αφαίρεση των αντικειμένων που βρίσκονταν μέσα στο πρώην Παράρτημα του... Πανεπιστημίου Πατρών στην οδό Κορίνθου, μετά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στις αρχές Αυγούστου και την απομάκρυνση όλων όσων βρέθηκαν μέσα στο χώρο από το Δήμο Πατρέων, κατηγορούν οι αντιεξουσιαστές τη δημοτική Αρχή.


Από χθες γίνεται αφισοκόλληση στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας από το Δίκτυο Εργατικής Αλληλοβοήθειας, το οποίο και αναδημοσιεύεται από τους ιστότοπους anatopia και indymedia, ενώ στο διαδίκτυο έχουν αναρτηθεί και δεκάδες φωτογραφίες από το εσωτερικό του χώρου πριν την επέμβαση της αστυνομίας.


Στην αφίσα κάνουν λόγο για «πλιάτσικο», «λεηλασίες» και «καταστροφές», ενώ αναφέρουν πως τα πράγματα που βρέθηκαν καταστράφηκαν χωρίς να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.


Εκτός από τα είδη κουζίνας, γραφικής ύλης, έπιπλα και πολλά άλλα, υπήρχαν και ηλεκτρικές συσκευές αλλά και μηχανήματα. Επίσης οι αντιεξουσιαστές ισχυρίζονται πως τα συνεργεία του Δήμου διέλυσαν και το συνεργείο ποδηλάτων που λειτουργούσε στο παράρτημα με όλο τον εξοπλισμό του.


Μάλιστα υποστηρίζουν πως όταν απευθύνθηκαν στο Δήμο και ζήτησαν τα πράγματά τους, τους ενημέρωσαν πως αυτά είχαν πεταχτεί ήδη στον ΧΥΤΑ της Ξερόλακας.


Δεν είναι η πρώτη φορά που οι αντιεξουσιαστές κατηγορούν τον Δήμο Πατρέων για πλιάτσικο και καταστροφή. Ο Δήμος από την πλευρά του τους είχε κατηγορήσει για καταστροφή του Παραρτήματος και εκείνοι δημοσίευσαν φωτογραφίες για να αποκρούσουν τις κατηγορίες.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails