Monday, August 26, 2013

ΠΑΣΟΚική συνιστώσε στο ΣΥΡΙΖΑ - Το τελευταίο καταφύγιο των πρασινοφρουρών!

Την ερχόμενη Τρίτη, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ιδρύεται νέα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ από τους Αλέξη Μητρόπουλο, Παναγιώτη Κουρουμπλή, Αντώνη Κοτσακά, Κώστα Χρυσόγονο και άλλα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Η νέα συνιστώσα θα ονομάζεται σύμφωνα με πληροφορίες- «Σοσιαλιστικό Ρεύμα», σε αντιδιαστολή με το «Αριστερό Ρεύμα» των Λαφαζαναίων σταλινοκομμουνιστών.



Επικεφαλής του νέου ρεύματος, λέγεται πως θα αναλάβει ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος είναι και ο μοναδικός από τα στελέχη του παλιού ΠΑΣΟΚ που έχει εκλεγεί στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.


Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί αρκετοί συνδικαλιστές που ανήκαν στον χώρο του ΠΑΣΟΚ και τώρα τελευταία έχουν… μετακομίσει στο νέο ΠΑΣΟΚ (τον ΣΥΡΙΖΑ), όπως ο Θέμης Μπαλασόπουλος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης της ΠΟΣΠΕΡΤ, ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Κωνσταντίνος Τσικρικάς, ο νυν πρόεδρος Οδυσσέας Ντριβαλάς κ.α.

Αυτός είναι ο δήθεν «αντισυστημικός» ΣΥΡΙΖΑ! Το τελευταίο καταφύγιο των πρασινοφρουρών, που πρώτα ρήμαξαν και στη συνέχεια διέλυσαν την Ελλάδα!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails