Wednesday, August 21, 2013

Ο Νεοδημοκράτης δήμαρχος Μελιγαλά απαγόρευσε στην Χρυσή Αυγή να πληρώσει αναστήλωσει και εργασίες στο Σταυρό του Μελιγαλά!

Το μόνο που ενδιαφέρει τα στελέχη της ΝΔ είναι το συμφέρον τους και του κόμματος... Πάνω απ' όλα το κόμμα... Στα παλιά τους τα παπούτσια η πατρίδα και η μνήμη των σφαγιασθέντων Ελλήνων απ' τους "δημοκράτες" κομμουνιστές. Η Νέα Δημοκρατία είναι πλέον φανατικά ανθελληνικό κόμμα και πρέπει όσοι πατριώτες έχουν απομείνει στις τάξεις της να την παρατήσουν άμεσα για να μην τους πάρει και τους σηκώσει η οργή του ελληνικού λαού!


Κατάπληξη στον κόσμο προκάλεσε η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας (στον οποίο υπάγεται και ο μαρτυρικός Μελιγαλάς) να απορρίψει την επίσημη πρόταση της Χρυσής Αυγής να πληρώσει εργασίες καλλωπισμού του χώρου και αναστηλώσεως του μεγάλου Σταυρού, που είναι έτοιμος να καταρρεύσει (με κάποιες τιμητικές εξαιρέσεις, όπως του αντιδημάρχου κ. Ντονά και των συμβούλων ). Σε μας δεν προκάλεσε καμιά κατάπληξη. Εφόσον και οι δύο παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο δημοτικό συμβούλιο πρόσκεινται στην ΝΔ του (φον) Αντωνάκη.

Ωστόσο, το βάρος της απόρριψης του αιτήματος σήκωσε η τέως δήμαρχος, Ε. Αλειφέρη, η οποία είναι… παλιά μας γνώριμη. Πρώτον, από το γεγονότος ότι επί δημαρχίας της εκφωνούσε στην Πηγάδα ομιλίες-σούπες, αποφεύγοντας επιμελώς να αναφέρει ποιοι ήταν οι φονιάδες (λες και οι νεκροί της Πηγάδας ήταν θύματα… αεροπορικού δυστυχήματος, ή… ναυαγίου). Δεύτερον, το έτος 2005, όταν είχε γίνει μείζων θέμα η εθνικιστική κατασκήνωση που θα πραγματοποιούσε η Χρυσή Αυγή με την συμμετοχή Ευρωπαίων συναγωνιστών (που χαρακτηρίστηκε «νεοναζιστικό φεστιβάλ του μίσους»), οι κομμουνιστές κυκλοφόρησαν τεχνηέντως τη φήμη ότι θα γίνει στην περιοχή του Μελιγαλά, για να υπάρξει παρουσία και στο ετήσιο μνημόσυνο στην Πηγάδα. Επειδή, λοιπόν, κρατάμε… τεφτέρια (για να μην… ξεχνιόμαστε), ιδού τι δήλωνε η τότε δήμαρχος Μελιγαλά στην «Ελευθεροτυπία» (των υμνητών του Βελουχιώτη και των φονιάδων του): «Για τη δήμαρχο Μελιγαλά Ελένη Αλειφέρη, η περιοχή δεν… προσφέρεται για την φιλοξενία μιας τέτοιας διοργάνωσης: Επίσημα κανείς δεν έχει ενημερώσει το δήμο μας, ούτε έχει ζητηθεί η σχετική άδεια που προβλέπει ο νόμος. Σε μια δημοκρατική κοινωνία όλοι έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν τις απόψεις τους. Όμως, εμείς ως δήμος και ως κοινωνία διαφωνούμε ριζικά με φεστιβάλ όπου θα συμμετάσχουν νεοναζιστικές οργανώσεις. Μας ενοχλεί όλη αυτή η κατάσταση…».

Η κυρία αυτή, λοιπόν, πέρασε στην… αντεπίθεση και έστειλε επιστολές στα τοπικά ΜΜΕ κατά του συναγωνιστή βουλευτή Μεσσηνίας Δ. Κουκούτση Δεν αποδέχομαι λοιπόν και δεν με αγγίζει η λογική πλειοδοσίας, σε δεξιοφροσύνη και πατριωτισμό…») και κατά του νυν δημάρχου κ. Μπάμη, στις οποίες υπεραμύνεται της στάσης της υπέρ της απόρριψης του αιτήματος της Χ.Α.

Όμως, καταλήγοντας στην δεύτερη επιστολή της, καλεί «πολίτες, φορείς και κόμματα» που επιθυμούν (μόνο η Χρυσή Αυγή έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον…) να συμβάλλουν οικονομικά!!! Δηλαδή, τα αντίθετα απ’ όσα υποστήριξε στο δημοτικό συμβούλιο και στο υπόλοιπο μέρος των επιστολών της:

«Κατά τα λοιπά όποιος πολίτης, πολιτικό κόμμα ή άλλος φορέας πιστεύει πραγματικά στην ανάγκη διατήρησης και σεβασμού του μνημείου και επιθυμεί να συμβάλλει οικονομικά, μπορεί να το κάνει καταθέτοντας το σχετικό ποσό στο δήμο, ο οποίος είναι και υποχρεωμένος να πράξει ό,τι απαιτείται».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

(ΥΓ): Η κόκκινη τρομοκρατία (την οποία υποδαυλίζει το ανδρείκελο των διεθνών τοκογλύφων φον Αντωνάκης, κατόπιν υπόδειξης του κομμουνιστή συμβούλου του Χρύσανθου Λαζαρίδη) δε θα περάσει! Όλοι και όλες στην Πηγάδα του Μελιγαλά στις 15 Σεπτεμβρίου, για να τους δώσουμε την απάντηση που τους χρειάζεται!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails